|
T'га за југ! |
Внеси реплика |
Автор | |
Miss_Naughty
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 20.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Мај.2007 во 23:08 |
Orelski krilja kak da si metneh
i v nasi st'rni da si preletneh! Na nasi mesta ja da si idam, da vidam Stambol, Kukus da vidam, da vidam dali s'nceto i tamo mratcno ugrevjat, kako i vamo. Well, mene ne mi se ode bash do Stambol i Kukush ama bi sakala da se proshetam niz mojata ulica. Da im posakam Dobar Den na baba Mara i baba Boka, da go shtipnam maliot Ile po obravceto, da si igram "Na koj shto e ova" so golemite deca od celo malo,pa da se priberam doma, da ja baknam majka mi, da go gushnam tatko mi i da go pobedam brat mi vo partija Tekken3... Shto vi nedostasuva najmnogu od Makedonija? |
|
misa
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeeeeeeeeeee kako ubavo sonceto gree doma neli
abe mracno e tuka a tie zelenite trevi i sredenite parkovi se se modri nema svetlina a ubavina ic nema ulici polni so deca detski dzagor ic samo kucinja i budali po niv koj im gi zbirat lanjata
za kuce i covek ke ubijat a deca familija ee nikako
pozdrav
|
|
LEGENDA
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 359 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm nisto
|
|
www.hjspain.com
|
|
551mb
Сениор Регистриран: 12.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 207 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JA CUVSTVUVATE LI VIE OD SVER
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе, толку ли е тешко
|
|
You are fired!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
T'га за југ!
Доста добро вино. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Diki
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne prasuvajte za tagata kon jug.
|
|
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
недостасуваат многу работи... каменот кој стои пред порти во Македонија факт е дека е помил него палата на запад...но то е !
друго познанствата кои сме ги имале од кај нас ,да речеме лугето кои ги знаеме од мали нозе не може да се споредуваат со оние кои сме ги сретнале "вчера"...тие кои сме биле заедно од мали остануваат вечно во нас исто како и Македонија!
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
Јабанџиче
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и то се сложвам
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sum posakala da se vratam so orelski krila nazad i toa ne samo ednas,posebno navecer koga legnuvam da spijam i se sekavam se kako sto....no sonot mi gi krsi kriljata i povtorno ostanuvam tuka:)
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имењачке над мене, со оглед на тоа што си многу, многу блиско до македонија , не би ти преставувало проблем да наминеш во мк кога ке посакаш
|
|
|
|
EmIIIjA
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do emilija
hm,da mozese:) rabotata ne dozvoluva,nemam cesto odmor nego samo 2 pati vo god.i ne sum tolku blisku da bi otisla koga i da posakam... |
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |