|
како сне странци македонци башка од останатите |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde rome imash em siromashni em birat rabotaabe ko imash deca,a nemash pari bi trebalo se da rabotish da gi preranish...ne si sam...
|
|
|
|
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ghost taka je za toa ama eve jas so fam pojdovne vo mk 2 god edno po edno i si velev da beshe do mene site ke gi zemev vamu.ne za neshto drugo ama zara di decata.za tie shto nemaat pari.ama zaprimetiv i kolku da nemaat imaat mnogu golema gordlivost vo sebe lugeto shto se vo mk ostanati.i posle ke ne praat nas glupaj oti nie ne sne takvi.pa narochito nie mojata fam nikako ne se falevne i nema zoshto.ama narodot ochekuvashe za nie od falbi kuznaj shto da prajme ili da zborvame .ama inaet me faka oti ne sne gordlivi ne praat zaspani.toa me nervirashe najpojke.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факт е дека имате поубав живот тсаму, иначе не би биле сега таму, туку уште првиот месец би се вратиле назад, а тоа дека некому му е тешко таму, па тоа е до самиот него, што не успеал да си го среди животот како што треба... На тој што му е тешко таму, гарантирам дека ќе му биде три пати потешко тука, и он тоа самиот го знае, затоа и не се враќа Лесно е да плаче и да се кука цело време како им било тешко, па не биле у својата си родна Македониичка и бла бла бла... Имам многу пријатели по туѓината, и ретко кој ми рекол не чини, не ми де допаѓа животот овде и ред се редат мале... А баш напротив, кога сум ги прашувал Абе ќе се враќаш ли у Мкд??? Одговорот бил: абре ти луд ли си??? Никад у таа циганштаана таму, заостанатост, минато...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so omraza nema dobri dela ama koj me mrazi poveke ke go sakam i taka samiot ke si pukne od inaet oti ne mozi loshoto da probie i da me kontrolira
|
|
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA POTREBA OD OMRAZA,SAMO ILI GO-JA SAKAS ILI NE JA -GO SAKAS
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
paaa,...koj me mrazi,...go mrazam,....i obratno,....taka e najpravilno,...i pametno!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se nadevam ja gledate vistinata so ljubov od eden kon drug.a ne omraza
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi shto gledash.
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledaj gledaj
od gledanje fajde nema |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledam!
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e jebi ga brzo
sekoj si ima svoj stil bre jas naprimer obozavam ENTER |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,....sepak si se potrudila da ti bide textot porazbirliv,...duri i bez tochki i slichni k*rci,....izvini,.....a,ti shto mislish,....bash me zabole,...............................tuku,...koga ke napishesh neshto pametno,...ke bidam za tebe,....nemoj da mislish deka tvoeto mislenje za nadvor e generalno i tochno!
Изменето од brza - 16.Мај.2007 во 00:52 |
|
|
misa
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ha ha ha ha ne veruvah tolku deka makedonceto e tolku da ne recam glu........ eeeeee brza znaes sto nikogas nema da pisuvam tocki i zapirki zatoa sto forumot go smetam za mesto za slobodni razgovori a ne za obrska ili pravopis ili domasna rabota
eve jas ne menuvam nisto prodolzuvam da pisuvam taka i nikogas nema da stavam tocki na forumot a ti ednas ti rekov i eve uste ednas ne go citaj napisanoto od misa a jas da ti kazam veke ne obrakam vnimanie na tvoeto napisano oti samo vlevas na forumot za inaet i se si protiv nekoj i ne e cudno koga vikat starite ovoj e roden zainaet pa nesto slicno takvo
ako si za razgovor ok ako ne teraj si rabota
moj zivot moe pisuvanje moj razgovor mozes da bides ucitel na tvoite deca da gi uces na pravopis a ne pokusuvaj na drug posebno koga ne znaes na koj jas segogas prifakam kritiki od nekoj poveke od mene i menam ama po tvoeto pisuvanje nikogas nema da prifatam da pisuvam kako tebe
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mozesh da ochekuvash respekt od i za luge, koi ne chule za tochki i slichni neshta,....ne se majtapam,...stvarno e taka,...koga komshijata moze koga saka bez tropanje da ti vleze doma,........shto moze da ochekuvash od takvi luge,..
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |