|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница 123 29> |
Автор | |
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Февруари.2007 во 14:30 |
Ajde forumdjii pokazete kolku ste duhoviti na temata SEX
pustete po nekoj mrsen i otkacen vic -samo bez drasticni vulgarnosti ...i samo ako ne e smesen! |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas ke go probijam ledot i se nadevam ke ve nasmeam
Stoel nekoj covek na recepcija vo hotel i dodeka go cekal recepcionerot da mu go dade klucot od hotelskata soba ja krenal ednata raka za da vidi kolku e casot no pritoa nenamerno so laktot udril edna zena direktno megu cicki. Covekot se zaprepastil od sram i mislejki sto da kaze i kako da se izvini mu teknalo: - "Draga gospogjo, ako srceto vi e meko i nezno kako vasite gradi, togas ke najdete nacin da mi prostite." Zenata go poglednala od glava do peti i na toa odgovorila: - "Drag mladicu, ako k***t ti e tvrd kako laktot, togas jas sum vo soba 202." |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa eve uste eden togas :
Koja e slicnosta megu soja i vibrator? . . . . . . I dvete se zamena za meso |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I uste eden:
Mocaat 2 crnci od most i edniot mu vika na drugiot: -"Backo mnogu ladna vodava!" A drugiot mu vraka: -"Abe ostaj vodava, nego znaes li kolku se ostri skolkite na kamenjata!" |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa uste eden...:
Dali znaevte deka postojat 4 vrsti na sexanje, i toa: 1. KOMICNA -imas so sto a nemas so koj! 2. TRAGICNA -imas so koj a nemas so sto! 3. SOCIJALNA -imas so sto, imas so koj a nemas kade! i 4. FILOZOFSKA -imas so sto, imas so koj, imas i kade, no ZOSTO??? |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga veke mi trgna, eve uste 1
Koja e razlikata megu devica, devojka, zena, k*rva i prokleta k*rva? pa... -devicata ne se e*e so nikoj; -devojkata se e*e samo so deckoto; -zenata se e*e so mazot i so svalerot; -k*rvata se e*e skoro so site; a -prokletata k*rva se e*e so site a samo so mene ne! |
|
|
|
Drlja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozam vaka do utre...
Razgovaraat tip i tipka po sexualniot cin, i tipot i veli: -"Da znaev deka si nevina ke bev ponezen." A tipkata mu odgovara: -"A jas da znaev deka sakas ke gi soblecev hulahopkite." |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mu se mocalo na momceto pa nemalo kade vamu tamu ses trcalo pred edna zgrada vo dvorot izvadil alatot pocnal da moca
koga od vlezot babicka kucaeci mu doaga decko ... decko moze da ti go fatam ednoto jajce ne sum fatila jajce musko 40 gonini vdovica sumdeckoto=more babo nemoj sega da me zamaras vidi kakva si stara
babava ama te molam da ti ovene toj sto go imas
more babo aj fati se prosveti go jajceto
i babata go faca ednoto jajce
pa kako za belja go zamoluva i drugoto da go fati
deckoto vise u nebrano i dozvoluva
realtime=babata-ne mi gi mockaj ruzite i tupka so boksovi po jajcata::)
ne mi gi mockaj ruzite:)
|
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskaca crnec od voda na nudisticka plaza k**ot mu se vlece po zemja i site go buljaat cudno a on im vika
SO BE NA VAS NE VI SE SMALUVA KOGA KE GO NAMOKRITE |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
haj mrsen vic:
Mile jade slanina e so e tuka mrsno? pa slaninata |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил некој белец и сакал да направи црно дете. Вика ќе одам кај некој црнец да прашам како ги прави децата црни.
Оди и црнецот го прашува дебелина на органот имаш 20, не вика 15, должина на органот имаш 30 не 25. Ништо вели црнецот тебе ти влегува светлина |
|
misa
Нов член Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo eden avtobus se vozele patnici i vlegol nekoj kradec i vikal site da se soblecete i se sto imate zlaten nakit da izvadete
i imalo edna stara babicka i rekla i starata li babicka
a kradecot odgovoril rekov site
potoa i go sobral zlatniot nakit i rekol sega da izvadeste site pari sto gi noste i babickata pak prasala i starata li babicka
i toj pak odgovoril rekov site
i na kraj rekol site da gi simnete gakite i starata babicka kuti i eden decko prasal a starata babicka a babickata go cuknala i rekla kuti rece site
sirot babicka se izraduvala
so ke kazaete za vicot
jas sum se smejala mnogu i sekogas mi e smesen
|
|
vo-vu-jo
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slonot i Mravkata !
Se e""le slonot imravkata, od pregolema doza na sex slonot umira .
Mravkata sedi zamislena i rezonira ,ah majkkata zaradi edna vecer e""nje cel zivot grob kopanje.
Изменето од vo-vu-jo - 02.Јуни.2007 во 00:48 |
|
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
која е дефиницијата за секс?
и како се вика на српски орален секс? |
|
Внеси реплика | страница 123 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |