|
Дали е квалитетно средното образование |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | |
Гјадец
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Февруари.2007 во 18:20 |
нема да биде квалитетно додека има професори-фосили кои усте предаваат
|
|
Гјадец
Нов член Регистриран: 01.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema nisto asalno
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a so sakas da ti predava Angelina Jolly?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гјадец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не мора да ми предава џоли ама нека не ми предаваат баби по 68 години има млади професорки кои се без работа
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaso taka vikas?ja imav stari profesori so bea zakon...sea bea malce diktatorski raspolozeni ama zaradi toa ucevme poveke...onie mladite so dojdoa bea beter od nas i ne ostavaa i kaj niv minevme bez ucenje...imase edna so ja stavija odma u 4 a prvpat predavase pa se plasese od nasdodeka ja znaat materijata so ja predavaat(ona so go predviduva programata)ne e vazno i da e star profesorot.mislam deka kvalitetot ne zavisi od vozrasta na profesorot toklu kolku so zavisi od dr faktori...ne gi kazuvam
|
|
respect my authoritaaa
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Cvekence mislis na ona po hemija sto ni predavase ili ???
ja ko se setam na sredno skolo pse me asocira na Frosa -fizika mnogu mi ima pstanevo vpecatok taa zena i posebno ja cenam a za toa dali e kvalitetno srednoto obrazovanie si zavisi od ucenikot, ako si uce redovno i ako saka da si stekne znaenje ke bide kvalitetno, ne mora se da zavisi od profesorite, mora i ucenicite malku da se potrudat da istrazuvaat i citaat poveke kako sto toa se pravi tuka |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e se od profesorite
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема врска дали се стари или млади... Битно е да ти бидат интересни, да сакаш да ги слушаш, да сакаш да учиш, да знаат да ти пренесат знаење....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sigurno si od stip haha na mene ne mi predava frosa, ustvari ja uste malku ke zavrsam |
|
Гјадец
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е се до професорите ама треба нови методи на предавање а не застарени како што тоа се прави сега
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да и на пракса малце да удрат доста само опширни теории...
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а Изменето од perinosi - 16.Февруари.2007 во 10:54 |
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
среднотео образование е баеги катстрофа.надуени оцени,нема квалитет,се у фрка за подобри оцени,се стават оцени на жими мајка,професорите не се замарат да овозможат квалитетна услуга,
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отсекогаш било така ама сега е уште поизразено, заради ниските плати и огромните класови... |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |