|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница 123 277> |
Автор | |
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јануари.2007 во 23:21 |
Темата е јасна , така да ја како сопственик да напишам прв....
Последно нешто што ме насмеа.....да за нова година...
Бев пијан..... И сеа едно другарче ги пали жиците на DVD-то , и ми вика:
-Абе Гоце вие горат ли?
Jaс вака го глеам и му викам
-Не бе водоотпорни се....
И патосирање.....
|
|
The*BeST*
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене за нова година порака една што добив..... Сега ако ја пишам нема да биде смешна али у тој момент
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пиши ја да видиме......
|
|
The*BeST*
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tогаш како што не бев
расположена (односно бев изнервирана поради дечко ми) добро ми дојде пораката и
ме изнасмеа... Гласи вака:
„Ај ќе ти пратам една едноставна порака оки. Епа вака: Нека ти е среќна и весела новата година и да си фатиш поубав дечко“ |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
citav vo edna tema vo trac koga surfac veli ovaa tema e za brisenje i sensei mu vika pa izbrisija ustvari ne su moderator
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tоа стварно беше смешно
|
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama mu ja zalepil i ubavo mu ja kazal
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последно што ме насмеа беше емисијата на Бојан.... Поточно Елена....
Бојан:кога беше првото нејзино сексуално искуство? Елена:Хахаха, а кога било твоето? Бојан:На 15 години Елена:Публиката ја интересира.... Бојан:Публиката го слушнала ова неколку пати, мене сите ме прашуваат тоа Елена: А значи ова е често поставувано прашање... |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден детски муабет на тема како се прават бебиња:
- Срам ми е да кажам зошто тоа е безобразна работа. - Се прават ноќе и затоа мижат кога ќе се родат. - Бебињата доаѓаат од штркови или од зелка. Кој како сака. - Бебе се прави кога си добар, па ти родат брат, па тогаш тој е главен и за џабе си бил добар... |
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bas posledno ali mnogu me smee....
na odmor familijarno, a baba mi sama doma. doagja mojot bivsi da i praj drustvo i ona mu raskazuva:
eee sinko.... za zemjotresot ti da vidis.... koga spiskaa majka i na Ane da place a slusam od tamu Ane i Sandra vikaat...
objasnenie: majka mi imala 40 dena za zemjotresot, Ane sum jas, Sestra mi e Sandra...
potocno kako nie bi mozele da vikame koga sme rodeni povekje od 20 mgodini podocna.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega za 1maj bev na planina i klocav edni pecurcinja i mi tekna na vicot od zbunet za slovenkata i puknav od smeeenje
|
|
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prevodot na pesnata od K15...u zdravo telo,zdrav duh.."in helo badi,helo gost"....umrev od smeenje
|
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Planets funniest animals
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најоткачени поздравиПоздрав до сестра ми Атиџе која е инвалид со песната “Стани моме да заигра Поздрав до дедо ми кој инаку е глув со песната “слушај кај шумат шумите”Поздрав до комшијата и неговиот новороден син со песната “Сине мој” Поздрав до сите пожарникари со песната “Запаличу пола града” Поздрав до мојот сосед кој има 70год. и е неженет со песната “Кад права љубов закасни” Ги поздравувам свекор ми и свекрва ми кои се дојдени кај мене на вечера со песната “Од каде дојдовте да не дојдевте” Ја поздравувам мојата золва од Австралија која сега иди со авион наваму со песната “Црна се чума зададе” Ги поздравувам сите слепи со песната “Ако ме погледнеш во очи” Гипоздравувам сите ќелави со песната “Во коси да ти спијам” Го поздравувам мојот прадедо кој полни 101год. со песната “Сунце мое драго” Го поздравувам комшијата со ново изградената куќа со песната “Удри гром у твој дом” Го поздравувам ракометниот клуб Тутунски комбинат Бренд со песната “Кометал шампионе” Ја поздравувам погребната организација со песната “Доџи и узмиме” Кумот го поздравува своето крштениче со песната “Шта си се родио” Изменето од Mona Liza - 13.Јуни.2007 во 22:04 |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |