|
Бугарска музика |
Внеси реплика | страница <1 434445 |
Автор | ||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poveketo od tie imaat zavrseno akademija anakin......
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se podrazbira taka e
no za neja tuka se pisuva temata e takva se misli na anelija gergana emilija glorija i drugi uf "pejacki" uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ej decki pod bugarska muzika ne se podrazbira samo Anelija, Preslava, Azis and friends,
nepotcenuvajki ja nasata muzika......so pravo mozam da kazam deka bugarskata muzika kompletno e mnogu pokomleksna i ritmicki i melodiski,
i deka nekoi od muzicarite za koi vie garant ne ste slusnale se vrvovi vo nivnoto muzicirawe, osven Teodosij Spasov sto kaj nas e malku popoznat poradi svirkite so Vlatko Stefanovski.......ne ste slusnale za Papazov, Gjorgi Janev, Plamen Dimitrov, Petar Ralcev.......e ako nekoj ima slusnato za ovie togas mozeme da razgovarame za bugarska muzika.........
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima edna pesna od Anelija
se vika OBICAM TE ja sakam ubava e no ako politicki gi gledas rabotite taka i kje ispadne ova tema a so se ubavi peackite ubavi se a ako sakame da se lazeme kje se lazeme |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne slusam bidejki ne fakam bugarska televizija tuka |
||
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemat glasovi samo se prcat, na koncerti nosat lampioni na cickine
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исто мислам.... УЖАС Е А особено пејачките..... Немаат глас, само се прчат со тоа цицките и г'зоите |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
неам коментар...заникаде е...ја мразам, неможам ни да ја слушам и сите песни се крадени
|
||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
||
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DALI VIE SLUSATE BUGARSKA MUZIKA I KOLKU VI SE DOPAGA ?MENE IC!!!!!
Изменето од anastea - 26.Јуни.2008 во 18:02 |
||
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
||
Внеси реплика | страница <1 434445 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |