![]() |
|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 24252627> |
Автор | |
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A mash a kuce isto e.
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Ako so nekoj ne si srekjen nikogash nema da bidesh.
|
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
љубов е само игра, неверна приказна во која храбар бирA....
|
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
BUMFRANK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2016 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Ако љубовта е отров дај ми само една капка од него да видам и јас барем еднаш колку е јак тој отров
|
|
![]() |
|
BUMFRANK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2016 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Зависи од личноста можеби не е таа правата лишност. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Ne moli ne cekaj ne se nerviraj i placi za nikoj. Da trebalo ke bilo. Za sekoj ima nekoj so saka. I sekoj zasluzuva da bide srekjen.
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Zavisi od "sindzirceto"
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Ljubovta pobeduva se.
|
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Жена никогаш не го заборава мажот кој можела да го има,
а мажот никогаш не ја заборава жената која не можел да ја има. |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
,,,sepak samo edna tolku obichna a vistinskata konstatacija,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Мајката со својот седумгодишен син шетала по плажата. Во еден момент детето прашало: Детето ја послушало, го стискало песокот во раката, но колку повеќе стискало тој повеќе истекувал меѓу прстите. - Но, мамо, песокот ми бега - рекол малиот. Детето ја послушало, но во тој момент дувнал ветер и му го однел сиот песок од раката. - Ниту вака не можам да го задржам песокот, мамо! На тоа мајката со насмевка рекла: Момчето направило како што му објаснила мајка му и песокот му останал во раката - доволно заштитен од ветрот да не го оддува, а и слободен да не се лизга низ прстите. |
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Љубовта ни е предодредена од господ, кога сме разумни е благослов, кога не сме казна, но секогаш е најпотребна и единствено нешто што не чува.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 24252627> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |