|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика | страница 123 27> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Април.2006 во 17:40 |
Ljubovta e kako pesocen casovnik:koga srceto ke se ispolni,mozokot se prazni.
|
|
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта е како шумска јагода, понекогаш ке ја најдеш на необично место |
|
precious..
|
|
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е како автомобил без проблеми.Проблемите единствено се кај возачот,патниците и на патот |
|
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта е како книга полна со мудрости, земена од библиотека, додека да ја разбереш, веќе мораш да ја вратиш!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога доага љубовта влегува тивко, полека на папучки, кога си заминува треска со вратата.
|
|
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubovta e mudrost za ludite, a ludost za mudrite
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od "Nepristoe predlog":
"...Ako nekogo premnogu sakas, pusti go da si odi. Ake ne se vrati , nikogas ne bil tvoj, no ako se vrati zasekogas ke bide tvoj..."
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pametno, takvata sloboda e najdobar test.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е едноставна, луѓето се комплицирани....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Љубовта е само збор се додека не сретнеш некого што ќе му го дадеш вистинското значење.
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не се вљубувај во некоја личност при светло послабо од она кое ти е потребно за себе да одбереш маица
|
|
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova e moe:
nasata ljubov e kako ikona - jas se molam pred nea a ti ne ja poglednuvas
nasata ljubov e kako cveke - jas go miluvam, ti go gazis
lici na bistro izvorce - jas pijam od vodata a ti ja matis...
no najmnogu lici na moeto srce - jas go cuvam za tebe, a ti go krsis...
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nesto moze da trgne naopaku,ke trgne.
|
|
|
|
soncence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako postoi moznost nesto da rasipes,ke rasipes.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |