![]() |
|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 33> |
Автор | |||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Октомври.2006 во 09:44 |
||
е јас би сакал некое бмв....7ица......
![]() |
|||
![]() |
|||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Јас се убив мислејки каква па каква.. и на крај за тојотка се решив
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
||
novata astra GTC mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
|||
![]() |
|||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
||
old timer nesto najdobro(pod 1950 god.)
|
|||
![]() |
|||
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
||
Edno ferari
|
|||
![]() |
|||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
||
мазда 6 караван....ги обожавам караваните
![]() |
|||
![]() |
|||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
||
Сакам Мерцедес
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
||
koga bi imal kola bi sakal da imam krajsler(kako cajkanskite)i da go vozam so 230 na cas.
|
|||
![]() |
|||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
||
овде сеа нешто не ми е јасно нели не сакаш брза вожна како што разбрав или 230 на час според тебе е споро |
|||
![]() |
|||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
||
ford mondeo
|
|||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||
![]() |
|||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
||
tivka tivka da ne se slusa koga vozis
nezna nezna ne ne drnka koga vozis brza brza da nemoras da stegas do daske |
|||
![]() |
|||
MisIca* ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
||
Taa sto si ja imam sea si ja sakam .FORD FOKUS , a mazot mi vozi ALFA ROMEO.SI GI SAKAM DVETE.TOA E STVARNOS, sakam lamburgini ali NEMA
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
||
gip bre nema bolje :)
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |