![]() |
|
Цимери |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | ||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 25.Август.2006 во 18:27 |
|
kako se slozuvate so vasite cimeri?
ziveete li vo ista soba ili voposebna? Sto mislete za masko-zensko cimerstvo, dali e mozno? Sto bi rekle vasite roditeli za toa? |
||
![]() |
||
![]() |
||
m-free ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
masko zensko cimerstvo....interesno vo sekoj slucaj...
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
posto ilegalcev cela godina prvo sedev u soba so dvajca cimeri a posle so cimerka...abe niso ne mu fali na masko-zensko cimerstvo...mene super mi bese...malce ima zaebancii(presoblekuvanje naam natam p.s. pharaoh mi bese cimer
![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
Kroki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
Ako ti se pogodi cimerot, togash bi bilo super, ama ako ne ti se pogodi......... e mamata kje ti se rasplache...............
||
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
mene poveke mi odgovara ko sum so cimer otkolku so cimerka , ne znam zosto taka, ama nekako polesno mi ide so cimer
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
moite cimerki se najdobri na svet.... srcinja.... da ti e merak da si ucis u soba....
a i za gluposti se prvi....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
|
a malce sme povexe u soba... ali nema veze... 4 e dobar broj....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
|
a zs mor ne kazis deka za malku i jas ke ti bev cimer?ama srekja so sfatija deka sum masko pa ne razdelija
![]() ![]() |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
![]() |
||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
|
ejjjjj aj koe za cimer za poeftino baram... hahahahahaha
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
![]() |
||
|
ajde, ako sakas da sedis u idrizovo....
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
e ti sea si mi cimer...kako te trpam samo...
![]() ![]() p.s.abe ja ne ti zboram na tebe
![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
e da vi kazam deka ovaa godina imam cimer od polska, cimerka od Afrika, cimerka od Berlin i uste edna cimerka od München...Stvarno se mnogu dobri site i mnogu mi e interesno ko sum so niv
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() edna od kumanovo, edna od veles i edna od demir hisar....
abe ludnica......
![]() ![]() srcinja se siteeeeeeeeeeee
![]() ![]() ![]() |
||
Read an cry!!!!!
|
||
![]() |
||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
|
[QUOTE=girl^^^]e da vi kazam deka ovaa godina imam cimer od polska, cimerka od Afrika, cimerka od Berlin i uste edna cimerka od München...Stvarno se mnogu dobri site i mnogu mi e interesno ko sum so niv
![]() Prasanje: Zivees vo WG? Mislam deka takviot zivot e super, no samo zatoa sto sekoj si ima svoja soba i prostor za sebe...i normalno izbor, da bide sam so sebe ili da se druzi so drugite...A takva kombinacija kako tvojata e navistina COOL!Poznato mi e... ![]() |
||
Live long and prosper!!!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |