|
Коментар за нашиот театар |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
mari
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Јуни.2006 во 14:23 |
Bi sakala da slu{nam komentari za toa na koj stepen e teatarot vo Makedonija, Va[i razmisluvanja. {to mislite za Teatarskite igri Vojdan Cernodrinski vo Prilep
Изменето од mamma - 29.Март.2008 во 23:50 |
|
sakaj, za da bides sakan
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam nisto protiv teatarot, ama ne sum bila na teatar veke 5 godini nanazad, zatoa nema sto da komentiram
|
|
|
|
mari
Нов член Регистриран: 26.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaradi toa {to imav moznost da gi gledam site teatarski pretstavi na ovogodisniot festival "Vojdan Cernodrinski vo Prilep sakam da vi kazam deka e pravo uzivawe i deka Prilep ima strasno dobra teatarska publika, so visoko nivo na kultura. Kako trend vo golem broj teatarski pretstavi, sto vaka mene mi padna vo oci bese razgoluvawe na glumci od maski pol, sto mislam deka do sega ne bese voobicaeno, no moram da priznaam deka izgedase simpaticno
|
|
sakaj, za da bides sakan
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Forumdzii , mnogu slabo stoite so Teatarot
daj pisete nekoja intersna pretstava sto ste ja gledale, malku da se aktivira i ovaa tema |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам и мислам и блокиран ми е мозокот...
не ми текнува на мојата последна представа или балет беше.. Обично ги даваат сите представи на ТБ, па некако компензирам..Ланската година со внуките по театрите се движевме многу.. Оваа година слабо.. |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TEATAROT kaj nas e komsi-komsa,
edno vreme bea moderni postanovki od tipot povulgaren-naslov-povekje-publika i togash haraa Shopping and f**king, Vaginalni monolozi ..... i ne deka imaa bash neshto shto da kazat, duri ni tabua ne rushea nego se sveduvaa na edna bezobrazna niska i voopshto needukativna, ama verojatno ekonomskiisplatliva ramka na ,, Teatar,, minatata sezona del od repertoarot se podobri so dosta kvalitetni iminja na teatarski rabotnici a spored toa i so podobri predstavi.. eve sega vo oktomvri pocnuva novata teatarska sezona , pa kje vidime.. inaku spored mene Dramski vo momentot e podobar od MNT! |
|
Motivation is game in my hands
|
|
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ги следев пред некоја година ама буквално СИТЕ претстави од фестивалот „Војдан Чернодрински“, вкучувајќи ги и СИТЕ претстави во придружната програма... Е арно ама како идат годиниве... се нешто ќе ми излези баш во тој период на театарскиве игри... и ќе успеам да фатам по некоја претстава во On и повеќе во Off - конк*ренција... Голем почитувач сум на театарот и секогаш кога имам прилика го посетувам... |
|
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gledajte go REVIZOR na Milcin.....
konecno i Milcin napravi delo koe shto zasluzuva |
|
Motivation is game in my hands
|
|
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
more gledajte ja somnitelno lice od ohridskiot teatar,iako za tie so ne se od ohrid malce pretstavata deluavat ko glupa,ali mene mi e prejaka,se ubiv od smeenje.
inaku dvete najdobri pretstavi so gi gledav bea jonadab vo izvedba ne veleski teatar i crnila od stipski teatar i dvete na ohridsko leto.
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
WORHOL
Сениор Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..TIE 6TICI EDNO VREME ZIVOT MI ZNA4EA...AMA SEGA SO OVA LAMINATOV........SAMO VO PUBLIKA MI OSTANA DA U4ESTVUVAM...
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo za izborot...jas imav moznost da ja gledam pretstavata i bev iznenadena od deloto i profesionalizmot...sepak mislam deka kaj nas kulturata e nedovolno razviena i retko koj denes posetuva tukvi kulurni mesta...treba da ni se razvie svesta!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Cao_Sk
Сениор Регистриран: 02.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam komentar
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Порано многу одевво театар (посебно ги сакам претставите од Драмскиот театар), но во последниве 4-5 години не сум била... голема штета...
Де кажете која претстава вреди да се гледа, а е во моментов на репертоарот на Драмскиот театар? |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Demonot od Debar maalo |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |