Коментар за нашиот театар
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Стил на живот
Име на форумот: Уметност , култура и традиција
Опис на форумот: Литература, театар, сликарство, дијалекти...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4386
Датум на принтање: 22.Ноември.2024 во 02:18 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Коментар за нашиот театар
Постирано од: mari
Наслов: Коментар за нашиот театар
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:23
Bi sakala da slu{nam komentari za toa na koj stepen e teatarot vo Makedonija, Va[i razmisluvanja. {to mislite za Teatarskite igri Vojdan Cernodrinski vo Prilep
------------- sakaj, za da bides sakan
|
Коментари:
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 21:22
jas nemam nisto protiv teatarot, ama ne sum bila na teatar veke 5 godini nanazad, zatoa nema sto da komentiram
-------------
|
Постирано од: mari
Датум на внесување: 09.Јуни.2006 во 14:31
Zaradi toa {to imav moznost da gi gledam site teatarski pretstavi na ovogodisniot festival "Vojdan Cernodrinski vo Prilep sakam da vi kazam deka e pravo uzivawe i deka Prilep ima strasno dobra teatarska publika, so visoko nivo na kultura. Kako trend vo golem broj teatarski pretstavi, sto vaka mene mi padna vo oci bese razgoluvawe na glumci od maski pol, sto mislam deka do sega ne bese voobicaeno, no moram da priznaam deka izgedase simpaticno
------------- sakaj, za da bides sakan
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 19.Септември.2006 во 14:56
Forumdzii , mnogu slabo stoite so Teatarot daj pisete nekoja intersna pretstava sto ste ja gledale, malku da se aktivira i ovaa tema
-------------
|
Постирано од: natalija
Датум на внесување: 19.Септември.2006 во 15:18
Мислам и мислам и блокиран ми е мозокот...
не ми текнува на мојата последна представа или балет беше..
Обично ги даваат сите представи на ТБ, па некако компензирам..Ланската
година со внуките по театрите се движевме многу.. Оваа година слабо..
-------------
|
Постирано од: ivana
Датум на внесување: 20.Септември.2006 во 09:55
TEATAROT kaj nas e komsi-komsa,
edno vreme bea moderni postanovki od tipot
povulgaren-naslov-povekje-publika i togash haraa Shopping and f**king,
Vaginalni monolozi ..... i ne deka imaa bash neshto shto da kazat, duri
ni tabua ne rushea nego se sveduvaa na edna bezobrazna niska i voopshto
needukativna, ama verojatno ekonomskiisplatliva ramka na ,, Teatar,,
minatata sezona del od repertoarot se podobri so dosta kvalitetni
iminja na teatarski rabotnici a spored toa i so podobri predstavi..
eve sega vo oktomvri pocnuva novata teatarska sezona , pa kje vidime..
inaku spored mene Dramski vo momentot e podobar od MNT!
------------- Motivation is game in my hands
|
Постирано од: bejbi
Датум на внесување: 20.Септември.2006 во 18:03
mari напиша:
Zaradi toa {to imav moznost da gi gledam site teatarski pretstavi na ovogodisniot festival "Vojdan Cernodrinski vo Prilep sakam da vi kazam deka e pravo uzivawe i deka Prilep ima strasno dobra teatarska publika, so visoko nivo na kultura. |
Јас ги следев пред некоја година ама буквално СИТЕ претстави од фестивалот „Војдан Чернодрински“, вкучувајќи ги и СИТЕ претстави во придружната програма... Е арно ама како идат годиниве... се нешто ќе ми излези баш во тој период на театарскиве игри... и ќе успеам да фатам по некоја претстава во On и повеќе во Off - конк*ренција... Голем почитувач сум на театарот и секогаш кога имам прилика го посетувам...
-------------
|
Постирано од: ivana
Датум на внесување: 27.Октомври.2006 во 11:34
gledajte go REVIZOR na Milcin.....
konecno i Milcin napravi delo koe shto zasluzuva
------------- Motivation is game in my hands
|
Постирано од: Carnation
Датум на внесување: 27.Октомври.2006 во 15:24
more gledajte ja somnitelno lice od ohridskiot teatar,iako za tie so ne se od ohrid malce pretstavata deluavat ko glupa,ali mene mi e prejaka,se ubiv od smeenje.
inaku dvete najdobri pretstavi so gi gledav bea jonadab vo izvedba ne veleski teatar i crnila od stipski teatar i dvete na ohridsko leto.
------------- Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
Постирано од: WORHOL
Датум на внесување: 27.Октомври.2006 во 15:28
..TIE 6TICI EDNO VREME ZIVOT MI ZNA4EA...AMA SEGA SO OVA LAMINATOV........SAMO VO PUBLIKA MI OSTANA DA U4ESTVUVAM...
|
Постирано од: marinka
Датум на внесување: 30.Ноември.2006 во 21:40
ivana напиша:
gledajte go REVIZOR na Milcin..... konecno i Milcin napravi delo koe shto zasluzuva
|
bravo za izborot...jas imav moznost da ja gledam pretstavata i bev iznenadena od deloto i profesionalizmot...sepak mislam deka kaj nas kulturata e nedovolno razviena i retko koj denes posetuva tukvi kulurni mesta...treba da ni se razvie svesta!
------------- Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
Постирано од: Cao_Sk
Датум на внесување: 21.Декември.2006 во 18:37
nemam komentar
|
Постирано од: Julija
Датум на внесување: 03.Јануари.2007 во 19:22
Порано многу одевво театар (посебно ги сакам претставите од Драмскиот театар), но во последниве 4-5 години не сум била... голема штета...
Де кажете која претстава вреди да се гледа, а е во моментов на репертоарот на Драмскиот театар?
-------------
|
Постирано од: mamma
Датум на внесување: 13.Март.2007 во 00:48
Julija напиша:
Порано многу одевво театар (посебно ги сакам претставите од Драмскиот театар), но во последниве 4-5 години не сум била... голема штета...
Де кажете која претстава вреди да се гледа, а е во моментов на репертоарот на Драмскиот театар? |
Demonot od Debar maalo
------------- http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Датум на внесување: 13.Март.2007 во 00:51
Mislam deka ne. Vo dramski site pretstavi mi se nekako podobri.
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Датум на внесување: 13.Март.2007 во 01:00
Ako nisto drugo barem e potoplo vnatre.Posleden pat koga bev vo Naroden(gledav Papokot na svetot)se smrznav.nemase greenje! A vo Dramski odam mnogu cesto i nekako kako doma mi e.
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: Miriam
Датум на внесување: 25.Април.2007 во 18:07
Многу сакам да одам на театар, ама некако во последно време немам среќа со претставите. Последна околу Нова година ја гледав Демонот од Дебармаало и многу се разочарав, не знам зошто беше толку популарна?
А минатата недела ја гледав Крал Лир (не во Мк) и пак останав малку разочарана... Всушност, мислам дека проблемот си беше мој, не сум баш вљубена во Шекспир.
Омилени ми се Песочна сложувалка и Поблиску.
------------- Try again. Fail again. Fail better.
|
Постирано од: Kroki
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 19:07
Аххх...
Театарот НАШ НАСУШЕН....
------------- "Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
Постирано од: goor
Датум на внесување: 16.Јуни.2007 во 03:32
ne znam za sk ama vo istocna mak teatarot e 0 ke napravis pretstava ke
dojdat 50 luge i toa se istite na sekoja pretstava (prijateli na
akterite) ke napravis repriza pak tie sega okolu 30 luge.Ne e ni cudo
sto ovde se davaat samo 3 pretstavi godisno
|
Постирано од: TALASAM
Датум на внесување: 11.Ноември.2007 во 16:27
http://theatresteps.blogspot.com/
|
Постирано од: bond....james b
Датум на внесување: 11.Ноември.2007 во 16:50
sto ima da se komentira?! stvarno e teatar,kako i se drugo tuka!
------------- You live only ONCE!
|
Постирано од: orlov
Датум на внесување: 02.Декември.2007 во 00:46
Зар македонија има театар?????
------------- ,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 02.Декември.2007 во 00:55
kina ima pomalce!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 02.Декември.2007 во 00:58
brza напиша:
kina ima pomalce!
|
Да. Ама некои се руинирани а некои во стечај.
|
Постирано од: KaLiNa
Датум на внесување: 02.Декември.2007 во 01:59
Vecerva bev na "Komsiluk naopaku", odlicna pretstava i glasna publika! :)
------------- kuliraj
|
Постирано од: VendettaB
Датум на внесување: 06.Декември.2007 во 11:55
Добар е нашиот театар т.е. глумците. Имаме квалитет само ни фали малце организација и средства за се' да биде како треба да биде.
|
Постирано од: brigitte
Датум на внесување: 06.Декември.2007 во 15:36
Sakam teatar, site pretstavi se dobri, imame kvalitetni akteri, vistinsko uzivanje e sekoja pretstava...go sakam mirisot na teatarot, od dete odam i chest gostin sum i vo dramski i vo teatar centar i vo MNT, posledna ja gledav baletskata pretstava "Orevokrsacka", prekrasno dozivuvanje.
|
Постирано од: KikoMC
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 11:37
teatarot vo Makedonija e na nezavidno nivo( od finansiski pogled)..Ubavo rekle starite so prazen stomak ne se raboti..A vo profesionalna smisla Makedonija ima daleku najdobar teatar na Balkanot a si velam deka e eden od najdobrite vo Evropa.Samo malku pretstavi ima..Zdravje Gospod se kje se sredi..
-------------
|
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 11:55
Za dramski nikoj nishto ne zboruva odite li ludje voopshto tamu??? Ima prekrasni pretstavi,jas odamna ne sum bila,shto ima novo preporachajte neshto...
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: marco_antony
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 12:42
уште се игра Болва во уво ???
таа комедија ја имам гледано преку 20 пати ...
------------- PARADISE MACEDONIA
|
Постирано од: KaLiNa
Датум на внесување: 11.Декември.2007 во 12:54
mamma напиша:
Za dramski nikoj nishto ne zboruva odite li ludje voopshto tamu??? Ima prekrasni pretstavi,jas odamna ne sum bila,shto ima novo preporachajte neshto...
|
bev sega na Cikaski perverzii, ne mi ostavi nekoj poseben vpecatok.
prethgdnata nedela ja gledav Komsiluk naopaku...e taa mnogu se dopadna
------------- kuliraj
|
Датум на внесување: 13.Декември.2007 во 18:32
Па зар во државава постои некаде вистински театар сем во ПАРЛАМЕНТОТ?????
|
Постирано од: IQ
Датум на внесување: 17.Декември.2007 во 02:33
stipskiot teatar e odlicen koga pravi komedii, se smeam do solzi na tie pretstavi... a inaku i nema bas kojznae kolkava posetenost...
|
Постирано од: majstorce62
Датум на внесување: 22.Јануари.2008 во 15:37
Во Мекедонија најпосетени претстави се комедиите. Доказ за тоа е гледаноста на сседниците на Парламентот.
------------- БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 22.Јануари.2008 во 18:42
a?,...pre bi bile,...tragedii,...ama za narodot,..tie debelo si go naplakjaat prisustvoto( a i otsustvoto),...na "pretstavate"!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 22.Јануари.2008 во 22:47
одлични драми имаме и што викате вие имаме добри трагикомедии
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Датум на внесување: 22.Јануари.2008 во 23:07
jas sakam komedii i gotovo
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: defma
Датум на внесување: 16.Октомври.2008 во 22:14
Многу почесто посетувам театар отколку кино.Глумата на глумците, живоста што излегува од нив, прашината од старите даски,аплаузот од публиката сето тоа прави да се чувствувате поинаку, побогато.
Нашите театари имаат интересен репертоар. Последен пат бев во Дамски театар на Чикашки перверзии, претстава во која Тони Михајловски ме воодушеви со неговата природност.
Кога последен пат сте биле на претстава, на која?
|
Датум на внесување: 19.Октомври.2008 во 19:24
Луѓе зар никој не оди во театар?????
|
Постирано од: mamamd
Датум на внесување: 19.Октомври.2008 во 20:47
defma напиша:
Луѓе зар никој не оди во театар????? |
..jas odam..ama sega ne sum bila..ushte ne me pokanile... prijatelkata mi e na turneja
|
Датум на внесување: 19.Октомври.2008 во 23:04
i jas odam, taman pochna sezonava na novi pretstavi
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
|
Постирано од: Neptun74
Датум на внесување: 03.Декември.2008 во 15:22
Interesno...
Ako ne ste bile voopsto, odamna ili ne odite cesto , ke probam da ve motiviram vaka - sekoja cest na site glumci, imame solidni, dobri, mnogu dobri glumci... Ama imame eden vonseriski akter, koj sigurno ke ve voodusevi so sekoja gluma...
Nikola Ristanovski. Vredi da se pogledne sekoja pretstava vo koja igra... povelete.
------------- DeepBlue
|
Постирано од: Eli
Датум на внесување: 03.Декември.2008 во 21:48
Teatarot iskreno e moja golema ljubov..redovno odam na predstavi i vo Dramski i vo MNT..kako pretstavi bi vi gi preporacala Somnitelno lice(MNT),Ladalo(Dramski),Demonot od Debarmaalo(Dramski),Komsiluk naopaku(Dramski)itn..ima uste mnogu navistina sto vredi da se pogledaat..imame tolku dobri glumci,za koi sto vredi navistina da se odvojat nekako 200 denari i da se uziva edna vecer vo umetnosta..eve posleden pat bev skoro na somnitelno lice,kade sto Igor Dzambazov i Oliver Mitkovski odigraa ulogi koi se vbrojuvaat vo legendarni veke..da ne zboram za zadovolstvoto na nivnite lica po gromoglasniot aplaus,i prepolnata sala..zatoa vredi da se posetuva
------------- Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
Датум на внесување: 06.Декември.2008 во 17:55
Многу повеќе уживам во театар отколку кино(во кино не сум била не знам од кога).А нашите актери без кометар, уживам кога ги гледам Никола Ристановски, Игор Џамбазов,Дац,Тони Михајловски,Сашо Тасевски, Ивана Ристиќ и многу други.
|
Постирано од: karamandi
Датум на внесување: 16.Декември.2008 во 11:47
vo teatar da daodam koga ke ima nekoja dobra komedija a i jas sum za teatar otkolku za vo kino
|
Постирано од: Neptun74
Датум на внесување: 31.Јануари.2009 во 13:15
Novo odlicno "parce" vo Dramski
"Kinegonda vo Karlalend" (ili Kandid II) od Venko Andonovski vo rezija na Saso Milenkovski, so odlicen performans na celata akterska ekipa... Especially delot so Saso Tasevski
------------- DeepBlue
|
Датум на внесување: 01.Февруари.2009 во 20:54
Neptun74 напиша:
Novo odlicno "parce" vo Dramski
"Kinegonda vo Karlalend" (ili Kandid II) od Venko Andonovski vo rezija na Saso Milenkovski, so odlicen performans na celata akterska ekipa... Especially delot so Saso Tasevski |
Se soglasuvam..fenomenalna pretstava..vredi da se pogleda..
------------- Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
Постирано од: nelson
Датум на внесување: 01.Февруари.2009 во 21:35
teatar samo vo skopje i kumanovo,ne zna m za strumica ...
------------- Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
Постирано од: kejt-d-grejt
Датум на внесување: 06.Февруари.2009 во 15:17
Ако имате прилика, не пропуштајте да ја гледате " ТАПАНИ ВО НОЌТА", дело на Брехт, во изведба на прилепскиот театар, а во режија на комшијата битолчанецот Мартин Кочовски. Дејството се случува во Берлин, во периодот меѓу двете светски војни и ја има за тема битката на единката распната меѓу неговите розови соништа за љубов и хармонија и суровата реалност која животот на тацна му ја принесува без право на избор. Иако темата звучи навидум стереотипна, начинот на кој е осмислена претставата е несекојдневен. Глумците се цело време на сцена, неверојатно се активни, сите во исто време и глумат и играат и пеат, интензивно...интензивно... (не им треба фитнес) Чудесна претстава! Навистина неверојатна! Собра еден куп награди на интернационални фестивали, меѓу кои и " сребрен ловоров венец " за најдобра претстава од средна Европа. Гледајте ја!!!
|
Постирано од: pcelka
Датум на внесување: 15.Март.2009 во 10:46
Со премиера на преставата „Р“ вчера беше отворен новиот Градски театар Скопје.
Се работи за престава чија тематика е 21 век и интимна револуција кај секој човек. Преставата е на Јордан Плевнеш, во режија на Дејан Пројковски. Глумат: Рубенс Муратовски, Сашо Тасевски, Снежана Стамеска, Билјана Беличанец, Игор Георгиев, Ана Стојкова, Катерина Коцевска, Благоја Чоревски и Ѓокица Лукаревски. Градскиот театар кој има за цел истражување, провоцирање и изнаоѓање нови театарски форми и театарски јазик, годинава го основа Младинскиот културен центар.
------------- секој нов ден, носи нова надеж...
|
Постирано од: nelson
Датум на внесување: 15.Март.2009 во 16:56
blaze si vi...im zaviduvam samo poradi teatrot na tie sto ziveat vo skopje
------------- Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
Датум на внесување: 25.Март.2009 во 08:44
Синоќа во драмски....Демонот од Дебар маало... Мара и Коце
ме воодушевија, а Тасе , едноставно беше прекрасен....
|
Датум на внесување: 27.Март.2009 во 18:53
Денес, 27 март, е светски Ден на театарот - ден кој се одбележува низ сите театри во светот ........
|
Постирано од: Monuska
Датум на внесување: 27.Март.2009 во 19:00
Неделава бев во театар, ја гледав Демонот од Дебармаало во Драмски, луѓе... преубаво си поминав! Секоја чест на актерите наши, просто ги обожавам... планирам од сега редовно да одам
------------- Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
Датум на внесување: 27.Март.2009 во 19:03
Кажи само како Биљана Беличанец ја одигра улогата ма Мара...!!!
До сега не сум ја видела така...извонредна беше, секако и останатите...!!!
|
Датум на внесување: 27.Март.2009 во 19:09
Леле навистина беше прекрасна, во срце ми остана... сите ми останаа, со другарка ми еве веќе со денови само за нив збориме... секоја чест навистина
------------- Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
Датум на внесување: 27.Март.2009 во 19:15
Штета што навистина немаме навика, почесто да ги посетуваме овие места.......... .......но се израдував кога видов дека салата беше преполна... !!!
|
Датум на внесување: 27.Март.2009 во 19:26
Не можев да им поверувам на очиве колку луѓе имаше.. мислев жива душа нема да има.. лелелелеле едвај чекам пак да идам
|
Датум на внесување: 29.Март.2009 во 14:01
МНТ ја доби својата ,,Госпоѓа Министерка,, во главна улога - Весна Петрушевска...!!!
|
Датум на внесување: 29.Март.2009 во 16:44
еј што убаво...
|
Датум на внесување: 31.Март.2009 во 18:45
Можеше ли од мало невнимание да изгори кровот на МНТ...???
И сега се доведени во прашање, Мајските Оперски Вечери....!!!
|
Датум на внесување: 31.Март.2009 во 19:10
јас уште не сфатив што се случило ... инаку вечер одам на Кинегонда од Карлаленд (така беше )
|
Датум на внесување: 01.Април.2009 во 00:00
по не знам кој пат... секоја чест на нашите актери
|
Датум на внесување: 08.Април.2009 во 11:05
Избрани се најдобрите идејни и архитектонски решенија за објектите на МНТ-Центар и Драмски театар...!!!
Новиот објект на Македонскиот народен театар-Центар ќе се гради на местото на стариот според идејното решение на авторите Минас Бакалчев, Митко Хаџи-Пуља, Саша Тасиќ, Бетим Зекири и Бесијан Мехмети.
Изградбата на објектот на Драмски театар-Скопје на местото на стариот ќе се одвива според идејното решение на Емил Јагени, Елена Икономов, Јасна Милојковиќ, Веле Богоевски, Билјана Стојменовска и Никола Томевски.
Драмскиот театар, според проектот, ќе биде вклопен во мултифункционален деловен центар, кој ќе биде висок максимум 30 метри. Театарот ќе зафаќа 20 отсто од вкупниот простор на објектот и површина од околу 4.000 квадратни метри. Предвидени се голема и мала сцена со 350 седишта за гледачи во партер и 150 места во галерија.
МНТ ќе биде сместен во комплексен мултифункционален објект со повеќе содржини, меѓу кои и канцеларии за активности од областа на културата и образованието, студентско домување и деловен простор. Театарот, во рамките на новиот објект, ќе има две сцени: главна, со капацитет од 500 гледачи и мала сцена, која ќе може да прими 120 гледачи. Максималната висина на објектот е 35 метри.
|
Датум на внесување: 08.Април.2009 во 14:34
супер... ова ме радува
|
Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 13.Април.2009 во 00:57
teatar...edno od mestata kade moze slatko da se iznasmees no i da se podzamislis za toa sto go nosi zivotot... ehhhhh treba da se odi pak
|
Датум на внесување: 13.Април.2009 во 09:14
Александар“ премиерно прикажана во Драмски ...!!!
Премиерата на театарската претстава „Александар“, работена по текст и во режија на Љубиша Георгиевски, ја доживеа својата праизведба на сцената на Драмски театар ...!!!
За некои развлечена и на моменти здодевна, без нагласени драмски дејства, а за други провокативна и во уметничка и во политичка смисла. Тоа се првите реакции на публиката и на познавачите на театарската уметност, а претставата, сепак, треба да се види.
Улогите ги толкуваат: Дејан Лилиќ како Александар, Јелена Жугиќ - неговата мајка Олимпија, Ѓорѓи Јолевски - неговиот учител Аристотел, Зоран Љутков како Клит и Бранко Ѓорчев како Птоломеј...!!!
|
Датум на внесување: 16.Април.2009 во 13:01
Претстава ЛЕТ ВО ТРИ ГЛАВИ
Од самото раѓање па наваму, секој избор кој го правиме во животот се претвара во подлога за личноста во која понатаму се градиме, развиваме и како која умираме. ЛЕТ ВО ТРИ ГЛАВИ ја задира токму таа тема. Со оглед на опсегот на тоа колку варијанти може да одбере еден човек кога е во судир со некој најситен избор. - Никола Ристов -режисер
Одлична претстава, вчера премиера во МНТ,одлична изведба на актерите,интересен текст на Загорка Поп-Антова.
Топло ви ја препорачувам да ја погледнете.
|
Датум на внесување: 10.Мај.2009 во 21:17
Lebedova Pesna vo dramski..ja preporacuvam najiskreno na sekogo da odi i da ja pogledne..fenomenalna pretstava so fenomenalniot akter Senko Velinov-me odusevi prosto kazano!!!!svaka cast!!
|
|