|
Екстра Тренинг |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ti koga si udrila proleterski:))))
poleka...po edna serija na pocetok........ tie klekni stani em se za nodze a koga se ispravas ako tezinata ja prefrlis i butkas so petata se extra i za zadnik:) |
|
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dajte nesto bez tegovi ....
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nego sto se toa spojleri ????
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спојлери се деловите кои извираат кај струкот.. замисли рамно стомачи или без разлика облекуваш нешто и кај струкот ти се прелива како гума Тоа е спојлер.. Мене лично кај жените не ми е пријатен за гледање, во ред е кај папокот да има мало меше но вака некако и кога ке се седне и излезе тој дел ми е што знам, ваљда сум така со предрасуди околу тоа воспитана..
Сум приметила и баш и ми напоменаа дека ако форсираш стомачни или е поголем дел од тренингот дека тогаш најмногу се развиваат не до огромен степен, но сепак постојат.. |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе мило таков ми е тренингот памтиш, не може како мене ми одговара... И башка моја сила употребувам без помош на тегови воопшто.. Работам нозе, стомак претежно.. Едноставно секој пат се вежбите различни исцрпувачки по серија 2Х8 и нема мрдаш.. Да ги видиш вежбите за нозе ке се фатиш за глава.. |
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stranicnite muskuli se razvivaat - sirat samo ako se vezbaat so tegovi. togash strukou se siri i tie muskuli izleguvaat nanadvor:) |
|
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj dajte lek i za niv ....
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lek nema samo vezbanje i vodata e lek,vezbaj mesec aktivno i spojleri kraj
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потруди се да го намалиш интензитетот на стомачните за да можеш да ги обликуваш страничните.. Или пак преку еден ден вежбај ги страничните прочитај по вежбите на темиве има објаснето како..
|
|
|
|
Bella_Tigrica
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....dankesheee .........nego da ve prasam sto se ova pocetnik,grupa,senior,moderator....> i na kraj poslednata zvezda sto sleduva * ????? ja ssum senior..znam deka za grupa treba da napravis 50 poraki,za senior 100 poraki,za moderator ne znam ..ama mislam deka ne e vazno dali si senior,pocetnik....bla bla.....tuku sto se krie zad imeto t.e. nick name ,neli ?
|
|
Mislam....znaci postojam
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na tocak ili orbitrek
5min zagrevanje 1min sprint 1min sporo i se taka vo traenje od 30min 5-10min ladenje - sporo |
|
|
|
Nenad_Jerry
Нов член Регистриран: 12.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Luge neznam kako da vi vnesam da poglednete slika od mojvestomacni
da vidite sto e stomak |
|
hihihi
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Potrudise ako smetas deka se za gledanje |
|
hihihi
Нов член Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stranicnite muskuli se razvivaat - sirat samo ako se vezbaat so tegovi. togash strukou se siri i tie muskuli izleguvaat nanadvor:) [/QUOTE] Llelelelel pa ne e fer trebalo na vreme da mi kazat,jas pravev stomacni sekoj den po 250,i visti na e deka imam spojleri koi strasno gi mrazam,poveke ne pravam ,sega se nisam levo-desno |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |