|
Реклами |
Внеси реплика | страница 123 33> |
Автор | ||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 27.Март.2006 во 22:58 |
|
ај пишете овде за вашите омилени реклами. проверето го ова http://84.40.3.164/ |
||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se bendisa onaa za Honda civic ..........
|
||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Pushenjeto ubiva" nema sto, ama od kade se' zapochna, jako e nema sto
|
||
Carnation
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve uste.ova ne e reklama ama e interesno |
||
|
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://fun.rado1.cz/Video/bobika.mpg
Reklama za ceski internet prebaruvac CENTRUM, ima osvoeno nagradi.. |
||
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе луѓе доста бе , душата ми излезе од овие рекламите секогаш ко ке седнам да гледам нешто тие ја ебават цела работа, таман ќе дојди најинтересното и ОП, EVERYTHIN' IS f**kED UP
|
||
и то...
|
||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mi se dopaga reklamata za nike so devojkata koja igra i reklamata na ford za liga sampioni ford i reklamite na jogatv
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложувам дека некогаш рекламите знаат да зафркнат работа, посебно ако ги пуштаат на преноси, како до сега! И тоа баш кога репризираат некоја ситуација која е битна за утакмицата! Инаку вчера може добро им дојде рекламата на МТВ кога ја емитуваа емисијата за „Лигата на Шампиони„ и има снема тон, се расипа сликата. Би требало да се остави простор на телевизиите и радијата за реклама, кога нема да сметаат на програмата, освен ако не се вклопат добро во програмата. Ми се допаѓаат рекламите на К-15, стварно имаат идеи. Оди направи ги, да те видам! Изменето од Dogi - 16.Мај.2006 во 16:54 |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
reklami??!!,.........ziva dosada,osobeno na Ao,.............zatoa i ne go ni gledam,...!!!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZA HONDA CIVIK, DEFINITIVNO!
|
||
grdo pajce
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smoking kills...ludnici
|
||
that which does not kill you only makes you wanna kill
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sony novana mn e jaka
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница 123 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |