|
Фитнес совети и муабетења |
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Автор | |
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako doma go koristish mora da ima vo toa instrukciite shto idat so nego ako e vo teretana kje gi prashash vrabotenite
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааа не не, пред три недели минев толку метри
елени, орбитрекот ми е дома... ама и ми е од пред 4-5 години.... така да немаме ништо со таква информација... зачувано пробав да барам на интернет,... ама најдов само реклами за орбитрек елит |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za kolku vreme gi pomina tie 11.7 ??? Dokolku si za pomalku od eden saat togas e vo km ....Osven ako ne si na nekoj doping...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BisernA,
за вистински резултат показател е временското растојание. |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... не не,... околу 45-50 минути вежбав,... а и мајка ми ми рече дека орбитрекот покажувал километри колку сум само горда на себе |
|
lucifer007
Нов член Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mozam da oslabam najbrzo nesum nekoj golem imam 70 kila ama imam salo sakam da go stopam.......????
|
|
Shvarci
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали препаратот за слабеење врз база на Caralluma fimbriata ќе стане хит оваа сезона?
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам за кој препарат станува збор ама додека дремев по теретани немаше легален топач што го немав пробано...резултати нема се додека не се намали одењето во кујна. Сега вежбам само аеробни спортови и резултати без ништо имам, кога ќе се качиш на вага и видиш дека се намалува тежината имаш желба да продолжиш со дитеа. Би ви предложил возење велоспед...ама тоа здраво да биде на пример до врв на водно па ќе видите како се слабее. |
|
SmokedOutLuger
Нов член Регистриран: 23.Август.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MI TREBA PROGRAMA ZA PRAVILNA ISHRANA ZA DA MOZAM DA KACAM KILAZA A SO TOA I DEFINICIJA DALI IMA NEKOJ STO ZNAE DOBRA PROGRAMA?
|
|
DIva555
Нов член Регистриран: 14.Април.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Decko mi e visok i slabicok, dali treba da pie nesto za da se popravi ili dovolno e samo da vezba za da kaci muskulna masa? Fala :D
|
|
Ѓороски
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 13.Декември.2011 Локација: Скопје Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа што нему му е најпотребно е правилен начин на исхрана. Соодветен внес на калории секој ден. |
|
Kikica_f
Нов член Регистриран: 02.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo , zdravo imam edno zensko prasanje , neznam koj bi mi pomognal vo odgovorot :D veke 3 den odam na vezbanje no imam mal problem neznam kade bi se posovetuvala ... Prviot den koga bev mi bese ete potesko da kazam i imav malku bolki vo predelot na stomakot ... Vtoriot den super si pominav i bas lesno izdrzav se, no potoa pokasno imav bledo crven iscedok vo mokrenjeto.Potoa den pauza pa 3 den od vezbanjeto i eve cel den osekam poduenost vo stomakot i veke od pladne imam isto bledo crven iscedok ama poveke od prviot pat. Zosto taka ??? Ke ve molam za sovet , odgovor ako ne mi e prasanjevo postaveno na pravo mesto upatete me kade da se obratam .Blagodaram od napred ... pozzz
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден совет од мене...
После трчање на трака продолжете со склекови. |
|
Внеси реплика | страница <1 212223 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |