|
Кој е всушност... другарот Заев ? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 28> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Poznato i videno scenario koe sega se primenuva i kaj nas.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чисто онака што полемизиравме прегеска со Фикс, дека било кој може да биде маскиран провокатор...епа еве еден од ваша банда... Едно од лицата кои за време на вчерашните мирни протести, со фантомки и дуксери врз лицата, со камења, шишиња, и други предмети фрлаа по полицијата, бил Александар Варга, член на навивавачката група Лавови од Ѓорче Петров, дознава Либертас. – Не знам дали е член на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, ама е симпатизер на партијата, редовно присутен во нивни штабови – велат нашите извори и откриваат дека и неговиот постар брат бил помеѓу насилниците кои ја нападна групата граѓани кои во 2009-та година протестираа против изградба на црква на плоштадот Македонија. Можете да го видите на 29-та секунда од видеото на Телма. < width="500" height="375" ="https://www.youtube.com//eZCpJvznTLQ?feature=o" border="0" allowfullscreen="" s5627310354394246843="true" replaced="true" style="margin: 0px; padding: 0px; border-width: 0px; outline: 0px; vertical-align: line; : transparent;"> Како дел од групата провокатори присутен бил и Михаил Младеновски, помлад брат на Стефан Младеновски – Кобра кој водеше извесна навивачка група која се отцепи од Сити парк бојс, велат нашите извори. Покрај Михаил Младеновски во истата група се и членови на подмалдокот на СДУ – Димитар Кратовски и Алек Лазаров. СДУ е партијата што ја формираше сегашниот амбасадор Лазар Еленовски кој од СДСМ премина во партијата на Тито Петковски преку која еден период беше министер за одбрана во владата на Груевски. Подоцна Еленовски ја формираше СДУ, која иако е маргинална партија веднаш беше примена во коалиција со Груевски. |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што е тоа НЕКРОФИЛИЈА ?
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум го замислувал тоа Меси и сум дошол до заклучок дека страшно ќе е, затоа сум и ќе бидам против нив.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И замисли овие да застанат на васт и да ја водат државава ?!?! |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не би зборувал за некрофилија ниту би давал некакви сериозни квалификации, доволно е да се види дека овие немаат основно домашно воспитание. |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Одлична вест,НСА паднаа на апелациониот суд за прислушкувањето.
http://www.wired.com/2015/05/breaking-news-federal-court-rules-nsa-bulk-data-collection-illegal/?mbid=social_fb Ајде да видиме кај нас сега како ке се одвиваат работите !! |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Другарот Црпнат од Муртино, од денес е и наследник на Шерлок Холмс.
А исто така, некрофилијата изгледа е ептен многу застапена појава во СДСМ, не знам за членството, ама раководството ја практикува со сигурност.
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Неверојатно е
колку луѓето можат ниско да паднат. |
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Испратена: 10.Март.2015
За жал, личниот гнев застана пред националните интерси. Нештата се одвиваат онака како што одамна ги испланираа. МАКЕДОНИЈА ЈА ПРЕЧЕКОРУВА ЦРВЕНАТА ЛИНИЈА НА НЕПОВРАТ Изменето од Messenger - 07.Мај.2015 во 17:18 |
||
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убиецот си ја сноси одговорноста за тоа што го сторил....Сега треба да одговараат оние кои пробувале да ја забошотат работата, што го релативизирале случајот, што веста за апсењето на Љубе им била поважна отколку да го признаат она слушнавме дека го знаеле.
Јанкуловска не смее да биде министер ни една минута повеќе...таа прва треба да си оди. Страшно е што многу подржувачи на дпмне од една страна се согласуваат дека Гоца е некадарна и не треба да е веќе министер за внатрешни работи ама инаетот и заслепеноста не им дава да го побараат тоа.... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве колку им е гајле за Нешковски и фамилија.
Ова ќе да е Софија Куновска, или грешам?? Ете така, селфи напрајвме, чек сега на фејсбук да ставиме...Што сме лични упм а? Леле колку лајкови ќе има фотографијата а дечки???? -Ова е крајно дволично и мизерно. Почекај ден - два и ќе видиш како Заев ќе се појави тамо и ќе изиграва разжалостен и слично. Уште си убеден дека некој протестира за Нешковски, а Нинџо????? А некако никој од СДСМ не споменува дека убиецот на Нешковски е во затвор на 14 години.
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |