|
Кој е поголем лидер жената или мажот ? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 02.Април.2014 во 23:14 |
Неодамна бев на еден семинар каде што меѓу останатото се постави и ова прашање... Кој е поголем лидер жената или мажот ? Ме изненади процентот на одговорите каде што повеќе од 90% беа за мажот...! Уште поизненадувачки за мене беше тоа што и многу жени размислуваат така.... Би сакала да прочитам мислења од Вас драги форумџии ( секако да се изземе физичката сила ) |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мажот може да мисли дека е поголем лидер...
а жените грешат што мислат дека е природно лидерското место да му припадне на мажот
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,site sme vo zabluda,,,zgreška i teška,,,,,
,,,nit mažot , nit ženata,,,, ,,,,tiki ovie novive ,,,neutralnite,,,, ,,, nie sme veke dinosaurusi, vrsta vo izumiranje,,, Изменето од pajser - 02.Април.2014 во 23:38 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако мажот е главата, жената е вратот. Толку имам за лидерството. Не знам конкретно на какво лидерство се мисли...? Оти има области во кои не сакам да бидам лидер пред мажот. Доброволно се препуштам да бидам “лидерувана“ |
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аj водете
обадете кога стигнем |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,, ,,,ama ako prodolži vaka trendseterski,,,ke se misliš koj ili koja te lideruva,,,, ,,/da nepukniš/,,, ,,,
|
|
|
|
д4б3
Сениор Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама коментираjте си
подписот ми да не ви смета |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе ироничен Пајсер саркастичен Кој ќе е следниот лидер на темава? |
|
д4б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беар грилс
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лидер во професијата...лидер во општеството..лидер во семејството...лидер во севкупниот начин на живеење ...... ...ете на тоа се мислеше ......
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема што да се изземе физичката сила... да не е таа, мажот не би бил лидер во било што... уште само таа му остана. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од прочитаното досега, жените се изгледа „влада во сенка“ ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,aha,,,,zenckata loža na masonkite se javi,,, ,,,
,,,,vie vo senka,,,,mha ,,,čuvaj bože od ženska belja,,,, ,,, |
|
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Liderot mozhe da e i maz i zhena ...liderstvoto nema vrska so polot na chovekot tuku so karakterot i energijata koja ja ima vo sebe i kako ja nasocuva i koristi ...
Lider ne moze da bide sekoj ,toa e vrodeno ...pomegu mazot i zhenata lider ke bide onoj koj poveke kako karakter go ima toa vo sebe ...
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |