|
Имате ли свој “ЅИД НА ПЛАЧОТ“? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 30.Март.2014 во 14:51 |
denes e nedela...i kako i sekoja nedela
si kupiv edno konjace i otidov na grobot na majka mi... bateriite mi bea isprazneti ,taka da... gi prelistav poslednive sedum dena... kaj so trebase se pofaliv... kaj so trebase se ukoriv... im prostiv nasite sto mi zgresile... pobarav proska od drugite... se potsetiv na starite ljubovi... socuvav nesto i za u idnina... i...mi snema konjace... a i svekite se ugasija... i taka so polni bateriii trgnav nakaj doma vo novi zivotni utakmici |
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имам...ама јас таму со кафенце одам...и кутија цигари... пола за мене,пола за него...
одамна не сум отишла,не дека немам за што да се исплачам,туку ете,све нешто друго излегува |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas na Vodno...cigari I sokce so mene ...gledajki go Skopje si razgovaram sam so sebe I se "praznam " emotivno ....
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам. Алкохолот .
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам - Идивиди. Си имам една клупа покрај езерото. Таму се осамувам, дали за плачење, дали за смирување и олеснување. Водата ме смирува.... или тоа е само автосугестија. Има и едно друго место, ама тоа ми е далеку... |
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam da,daleku od site na edna karpa ,tisinata i visinata ti ja smiruvaat dusata a pred tebe panorama od celiot grad,si lezis taka si kuliras dolgooo.No poradi obvrskite ne sum go posetila odmna.
Изменето од SVOJA - 01.Април.2014 во 07:52 |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да имам
ама тоа не е sид на плачот ... туку дрвото на плачот..... и секое одење таму си оставам по една забелешка ... годинава ...најмногу.....
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
имам.....понекогаш тоа е баш овој ѕид...на идивиди.....но најчесто е еден обичен лист хартија каде ке си напишам се што ми лежи на душата.....и го читам неколку саати подоцна или дури другиот ден.....
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
nemam... ne gi sakam zsidovite...
samite gi gradime... Se' e vo Nas... |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13942 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од тоа ... се во нас ....
мора некогаш нешто и да излезе ..надвор од нас ... во спротивно 'ќе пукнеме' .....!!!
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Obichno tie shto cuvaat sve vo sebe si pominuvaat i najlosho ... Изменето од Kastro - 12.Април.2014 во 17:29 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам ѕид, но Го имам Бог, и го имам Боно...Понекогаш ми се чини дека само тие двајца можат да ме разберат...и тогаш кога солзите сами ќе почнат да течат, онака, без некоја причина, само Бог може да ми даде мир, а Боно е секогаш тука да ме допре со својата шепа и да ми каже дека се ќе биде во ред...
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade pak sega ideata deka toa -" se E vo nas "- znachi deka mora da se chuva i vo nas ?? interesno ...
sekako deka site imame emocii- toa e tolku prirodno - no si go kazhav svoeto... deka mene zsidovite ne mi se potrebni... i samo edna mala pouka se' pominuva - dokolku ne go "hranish"... taka kje se zadrzhi malu poishe...a i nash izbor e dali "kamenchinjata" kje gi iskoristime za zsidovi ili mostovi...
Изменето од viktorija123 - 14.Април.2014 во 13:23 |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |