|
НАЈДОБРИ "LIVE" ИЗВЕДБИ |
Внеси реплика | страница 123 73> |
Автор | |
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Март.2014 во 01:22 |
...без разлика,дали е добро отсвирена песна, атмосфера, публика ,преработка на песна или било што-само нека е во живо !
мојот прв избор: |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле Бибо што убава темичка....кхм кхм Kiss from a rose од Seal ја слушав во живо на концерт пред едно 9 години. Таа изведба ми е најубава оти ми беше посебен момент (ќе ти кажам во ЛП зошто). А снимка на Ју-Тубето не можам да најдам. Ќе ја ставам мојата песна и најмилата ми лајв-изведба: |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа ме наежува... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Live со баба Тина... грррр...тигресто... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од evangeline - 17.Март.2014 во 11:00 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница 123 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |