|
Легализација на проституцијата |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јануари.2014 во 21:10 |
PROSTITUCIJA...KOLKU TOA POSTENO ZVUCI...BIZNISMENSKI...
PRODAVANJE NA TELOTO... PA,MAJKU MU BOZJA... ZOSO ONDAK OVAA PROFESIJA E VANZAKONSKA I KAZNIVA... IMAS ROBA,IMAS PRODAVAC I KUPUVAC,IMAS OBRT NA SREDSTVA... SO E NEZAKONSKI...TOA SO DRZAVATA NE GI STAILA U BIZNIOS-REGISTAR... NE SE ONI KRIVI...LEGALIZIRAJ GO-KE SI PLAKA POREZ... ALI..TOA NE MI BESE MUABETOT. EVE, NA PRIMER,JA... JA PRODAVAM MOJATA SNAGA,MOJOT MOZOK,MOJATA GORDOST I DOSTOINSTVO... I TOA ZA PET PARI... I SEA...KAJ E PARADOKSOT... NI NEKOJ ME GONI,POSTO SUM USTAVNA KATEGORIJA,NI NEKOJ ME KAZNUVA, POSTO FIGURIRAM U KOLEKTIVNIOT DOGOVOR... NIEDNO NADLEZNO MINISTERSTVO NE ME TANGIRA...I SEA SO... KAJ E PARADOKSOT... PA,MAJKU MU BOZJA,KOLEGI SME,A EDNIOT ROBIJA,DRUGIOT NE...PO CEMU? A I MOJOT I NEJZINIOT GAZDA PECALAT OD NAS... I SEA SO... NEJZINOTO TELO PROTIV MOJATA SNAGA,MOZOK,GORDOST,DOSTOINSTVO... GI STAIV NA VAGA I...BOG TE JEBO...NIVELIRANO... I SEA SO... SVATIV DEKA IMA ...PROSTITUTKI...I...prostitutki... DEL OD MOIVE KOLESKI GO IMALE SE ONA SO GO IMAM ILI IMAV I JA... DEL OD MOIVE KOLESKI GO IMAAT POLA SO GO IMAV ILI IMAM JA... DEL OD MOIVE KOLESKI SAKAAT DA IMAAT BAR POLA OD OVA... A JA...SO KE PRAAM JA...NISTO NI LEVO NI DESNO.. KE SI STANAM SABAJLEV U SEST,KE DZAPNAM EDNA LJUTA, KE GI BACAM DECATA I ''snazno,mozocno,gordo i dostoinstveno''... KE SI ODFAM KAJ MOJOT MAKRO... PS.PROSKA DO SEKOJ ,AKO SE NASOL U NEGATIVEN KONTEKST... DA ZIVEE RABOTNICKATA KLASA... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо не разбрав од постот воведен...ни кој на кого,ни кој против кого
проституција,парадокси,закони,даноци,мозоци,достоинства,министерства,колеги,колешки,деца,меца,макро имало,немало,имав,немав,имаш немаш,ако немаш надевај се дека ќе добиеш и слично на крај све то залиено со една лута.....нормално Бараш нешто или си пишуваш а Свето ? Бај да веј,топикот е интересен и надежен за дискусија,курварлокот денес ти е на високо ниво ко да е квантна физика,све е напишано но ништо докажано Дај Свето преформулирај насловен пост,ова вака ко Хаику ми гледа ......
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па така е Меси,ова ти е ко тој графитот што луташе по сурат книгата пред некое време..вака некако беше
"Се правев поштена,ама пусти мерак" И нормално меракот надваладеал над поштенава...ептен поштена,шо ќе прајш
Според мене денес во современиов ни свет на клајго-извајго немаш разлика меѓу курварлок и проституција,оти и едното и другото ради една цел се,No Money-No Honey.....Барем така му иде ова,или сум во згрешка |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако го разбрав човеков, сакаше да каже - Сите се продаваме на некој начин, некои си го продаваат телото за пари, а некои своите способности пак за пари.
Како и да се свртиш некој те има. Сите сме во синџирот на проституцијата, прашање е само што продаваме.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и трудот се продава али не е проституција.
Сигурно мислел на Проституција стандардна,то шо зборот означува..Интересна тема е ова,не памтам дали има нешто слично низ темите,може има,али не е то битно толку.
Ај ако се врати Свето можи ќе ни дообјасни шо сакал да ни каже или пак праша. |
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ова болдираното ме натера да помислам на тоа. |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можда си во право,али двосмислен можи е чоеков
Додуша мене све шестсмислено ми делува тоа болдираното
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prostitucija i ljubov,pa duri i filozofija
si kaza toj/taa sto imase,, pa.. vie sega citajte kako vi odgovara inaku vaka od prva...ne, ne ,nesmee da e toa sto e
Изменето од ZeZnAtA - 30.Јануари.2014 во 00:47 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TESKO NA ONOJ SO MORA DA GO DO[OBJASNUVA] ONA SO GO KAZAL ILI
NAPISAL,ODSVIREL,NASLIKAL... KO DA GO PRASAS MESI KAKO GO DAL GOLOT; '' E,PA,ZNAES,MI DADOA TOPKA,JA IZDRIBLAV EDEN,I SEA DAL DA GO DRIBLAM DRIGIOT ILI DA DODAAM, A PA OD DRUGA STRANA IMASE POVOLEN VETAR,PA RESIV...'' MAJKO MOJA,KOJA LI BUDALASTINA... KOGA CITATE NESTO NE MORA DA BIDE PO VUJAKLIJA... DAJTE SI PESNICKA SLOBODA...UKLJUCI GO SENSOT NA NAJAKO... CITNI MALCE MEGJU REDOVI... SE SO GLEAS NE E KO SO GLEDAAT I DRUGITE... SE SO SLUSAS NE E KO SO SLUSAAT I DRUGITE... NEJSE... SPOMNA NEKOJ NESTO KAO KURVALUK... TAKVO NESTO NERPOSTOI...POSTOI NIMFOMANIJA... PSIHOPATSKA POJAVA KOJA JA UPRAZNJAVAAT... E...PROSTITUCIJATA E SOSEMA NESTO TRETO... PECALBA SO ODREDENI DELOVI OD TELOTO... KOJ KAKO MILUVA... ZNACI AKO JA SVESNO,DOBROVOLNO,SE NAFATAM NA INTIMEN KONTAKT SO NEKOJ SO KE MI PLATI,TREBA KRIVICNO DA ODGOVARAM... KE BIDAM MALKU POGRUB... AKO JA ODNESAM ZENSKATA U KINO,PA NA PICA,PA NA SLADOLED I TUKA POTROSAM CETIRI SAATI I EDNA ILJADARKA I NA KRAJ ZAVRSUVAME SO MASTURBACIJA I SAMO EDNA CICKA... DALI E I TOA PROSTITUCIJA...NE DA E...NAJLEGALNA... A ONIE SO SE PROSTITUIRAAT ZA DA NAHRANI FAMILIJA,ZA DA SI GO SKOLUVA DETETO,DA KUPI DRVA DA SE ZGREE...E,NIV KE IM EBEME MAJKATA...U APS... ILI NA CRNA LISTA... SO DA KAZAM ZA LEGALNI ESKORT-DAMI,KOI POD MASKATA NA NEKOJA AGENCIJA,ILI BJUTI-SALON,SALON ZA MASAZA...JA KORISTAT SVOJATA UBAVINA ZA PECALBA... PA GEJSITE SE EDNI OD NAJOBRAZOVANITE ZENI,SO GOLEMA SEKS-EDUKACIJA I I VISOKO KOTIRAAT NA OPSESTVENATA TABELA... I....MISLAM DEKA NESTO KAZAV... AZATOA SO NE EBAT U MOZOK ZA PARI U SLEDNATA EPIZODA... |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ебеш му матер... у право си... курвањето е непознаница со... дуална природа... гледаш... а не ти е јасно... се курваш... и се ти е кристално јасно... Изменето од којсумјас - 31.Јануари.2014 во 18:36 |
|
svetosparki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MENTALNA PROSTITUCIJA...
AJ,PRVO VAKA...PLASTICNO... IMAS 200 EVRA PLATA... DURI I DISKUTABILNO... NEJSE... STANUES U SEST,DOAGAS U SEDUM... NEKOJ I JACE.. I SEA SO... ZA TOJ VREMENSKI PERIOD KOLKU I KOJA KREATIVNOST KE POKAZES... SEKOJ DEN...I KE MORAS DA POKAZES I DOKAZES... ZA DA GI ZADOVOLIS NEKROFILSKITE POTREBI NA... A DOMA IMAS KUP RABOTI SO DIREKTNO ZAVISAT OD TEBE... E,SEA VAKA... SITE VIE SO PISUVATE,SLIKATE,SVIRITE,ARTIKULIRATE... AKO POCETOKOT NA TEKSTOV VI IZGLEASE GLUPO... SEA VISE OBRAKAM VAM... KOJA PROFESIJA,VO KOJA TREBA DA IMAS AKADEMSKI STATUS, NEMA MENTALNA PROSTITUCIJA... BUJRUM,JAVETE SE 09126071963 |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сепак убаво си се искажал човекот
|
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svetosparki, tvojot broj e 091.... ?!!?
Ti mora da go poseduvas izgubeniot flux capacitor ot se javuvas od minatiot vek. Ima dva vida na prostitutki vo bukvalna smisla: - onie sto toa go pravat od nemajkade, pa morale da ja si gi spustat moralnite barieri na najnisko nivo za da mozat da preziveat - nim im treba pomos, iskreno gi zalam - prostitutki po sopstven izbor - tie se kako opstestveni rabotnici, niv bi gi ostavil na mir da sluzat za dobrobit na covecanstvoto. Protiv voveduvanje danok na platen seks sum, edno poradi toa sto to ke im sluzi samo na bankarite da ne kontoliraat uste povekje, a drugo, bi bilo mnogu nezgodno koga vnuceto ke prasa: "Babo, a sto rabotese ti koga penzijata ti e tolku golema?" Mentalnata, politickata i druga prostitucija ne treba da se mesaat so ovie kategorii. Kurvite se cesni rabotnici. |
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |