![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 339> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк...Со ваква влада која носи нови мерки ко мува без глава,Господ нека ни е ба помош!
Денес у 12 донесуваат одлука да ги избркаат сите од државен карантин после 12 дена.И да потпишат нова изјава за самоизолација од 14 дена.Абе не сте нормални у три саати моите сум ги носел кај баба ми у село ја се акнав кај тетка ми. Па племеро ваше не е за сите нас живот и немаме по три станови,викендици... ![]() Сега му е мајката домазет да се акнам.😛 И тоа без трошоци пошо нели свадби не може🤣 |
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Ја ако закупам уште две ниви.. Не форумов.. Чергана предпраг нема да ме види..
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
СДК форумов ми е премногу чуден со фактот дека некои членови што ги паметам не се појавиле со години. По малку ме фаќа носталгија. Чудно е
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Sdk.
Ne brojam veke kolku denovi sum doma zaboraviv kako e nadvor.... Rabotenjevo od doma mi stana navika i posle se .... ke ostanat dlaboki tragovi.....
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...У саботата праев тест на корона.
Денес сумирам,после негативниот тест малце се опуштив.Ќе треба да припазам. А некои луѓе да ги остаам на оваа дистанца и откако се ќе помине. |
|
![]() |
|
paralelogram ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Ja mislam forumot od 7 do 4 treba da trae da ne praime guzhvi mnogu mnogu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Да
И ако некој рече нешто ти вака ти така.. ЖДАНГ одџеб и мук ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Сдк Ти така ли правиш ![]() |
|
![]() |
|
НЕто у џеб и свиркај си..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
СДК...Го погодивме моментов,со вонреднава сеа кога ќе се приберат ситеее!
![]() |
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13970 |
,,,opaaa ihaaa,,,
![]() ,,,ortak dosta se maslenisuvavme so nafta,,,odsega ima da bideme gospoda,,,predlogot prifateni,,,,shvercame brashno i toa belo tip 500,,,onaka fino meleno prashkasto,,, ![]() ![]() Изменето од pajser - 18.Март.2020 во 07:11 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |