|
Дали е битно од каква фамилија е тој/таа? |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | ||
rodeoblue_xx
Нов член Регистриран: 21.Ноември.2012 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Ноември.2012 во 23:16 |
|
na taja tema forumgii licno za mene , od devojkami stranata i mu preca nivnite roditeli za mene me nejca zosto oti tatkomi e alkoholicar sum mn posiromasen od niv, i se polasele da ne nebidela bidela srejcna taja pokraj mene ,neznam so da recam nekos si mislam vo pravo da ne se ,baram mislejen da vidam o furmzive dali ima vrska koj od kakva famoilija e ?
Изменето од volkswagen - 15.Декември.2013 во 00:13 |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
krusata pod krusa paga
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Важно е
Ама ако се сакате двајцата мислењето на родителите Ви не треба да ви пречи
|
||
rodeoblue_xx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zavisi kogo prasuvas
|
||
vivi
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
детето ќе биде такво какво го воспиташ . Нема ген , нема ништо....
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e vazno koj od kakva familija e se dodeka ti ne si gi poprimil navikite od tatko ti...t.e dali i ti pies ili si covek na mesto
Parite se pecalat ama i se gubat za nejzinata srekja ne mozat da odlucat nejzinite roditeli tuku taa samata |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I se soglasuvam so emil (konecno)...deka deteto ke ti bide onakvo kakvo sto sam ke go vospitas i da znaes ...pienjeto ne e nasledno..no sekako pogolema e verojatnosta deka sinot ke e kopija na tatkoto...osven normalno, koga ne e!
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
rodeoblue_xx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алкохолизмот не е наследен тоа ти ствар избора, исто како цигарите, дрогата и слично. Од какво семејство си е доста битно бидејќи ти и да си најдобриот во семејството, секогаш те бие тој лош семеен глас. Единствено обиди се да докажеш дека не си како твојот татко, дека си човек на место. Ма да не претерувај и не се потценувај во таквите обиди, ако и понатаму не те прифаќаат слободно терај ги у пм и вози даље. Тркалото се врти, кој знае што ќе биде утре. |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
rodeoblue_xx
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eh so znaci ko ce go zivekjs zivot so nekoj ti go naprajl takov da zivbejs a go nejcis a moras ,, forumzgii blazesivi ako gi nemate ovie problemi so gi imam jas veruvajte nema poloso
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има и бетер , не се секирај
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taa ima mnogu dobar cicko
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No moze so vreme da se izmenis...i posle 30 godini da ti recat... ti si ist kako tatko ti... pies, pusis, vikas, pcues... Toa se sluci kaj mene...i posle edniot ke si ja cuka glavata od zid a drugiot ke se treska od zemja
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |