![]() |
|
Ја живеете ли сегашноста? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zatoa ti po zivodi visis
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Se besam
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Ја живеете ли сегашноста?И дозволувам таа да ме живее мене. Со сите сетила и со полни едра. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
toa bese za predmalku,a sega?
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сега е љубовта
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Сега пак ![]() И пак И пак И пак ... Секој момент е бисер во ѓерданот на животот. Некои се сјајни, некои се мрачни... ама сепак - одживеани. Во некоја сегашност. |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Пак? Па пак?
![]() |
|
![]() |
|
aha
![]() |
|
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
sto ste tuka pak ja ziveete
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
aj da i kazeme zdravo
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
,,,,e aj de ,,,,eve i od mene ,,,,,
![]() ![]() ,,,,,vidi bogati ,,,,sum bil zhiv,,,,,, ![]() Изменето од pajser - 21.Ноември.2012 во 23:37 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
ne e sama segasnosta, kako sto mozete da zabelezite
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |