|
Facebook!!! |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Predlog igra za Orka ... sl*galica
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја играв до пред година може има станав некоја си сова. Но поодамна не играм игрици на фејсбук... Инаку еве еден профил на кој очекувам интересни работи да прочитам... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стивен Хокинг
Веќе има над милион следачи, има и неколку статуси напишано, ќе видиме што ќе диктира да пишуваат.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne zamaram po chat individualno na FB ... da ne od tuka nekoj znae shto e ona so naslovite na sajtovite koga objavuvaat vest , se nekako rashtrkani bukvi
|
|
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како раштракани? Кај мене е се' ок
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sega e ok i kaj mene
|
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Што се држи фејсбукон,до сабајле најверојатно пола
Македонија ќе кликне да го види видеото на некоја си ... А тоа пустото вирус.Абре во глава сте се виросале. Изменето од Орка - 21.Декември.2014 во 17:51 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Опа бато,па може и некој ќар да се има од фејсбуков.
Изменето од Орка - 26.Декември.2014 во 18:03 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овие уште малце и матичен број да почнат да бараат.
А приметив деновиве и фотографијата на профилот,без разлика како ти е подесено споделувањето ја зголемува. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас го избришав акаунтот по одредено време затоа што имав само 17 фоловери и пошо не ме биваше за ФБ така одлучив.
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си се спасил. Стрес фри ..
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |