|
Facebook!!! |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го фаќа харпот.
А каков народ сме не би ме чудело нечија клетва да го стигне. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кого лажеме преку Фејсбук?Колку пати до сега сте ставиле лажен статус или сте постирале слика на која изгледате пресреќни иако внатре во себе чувствувате дека тонете? Голема е веројатноста тоа да го правите често. Што е уште потрагично, многу често луѓето ги вреднуваме според нивниот профил кој го гледаме на интернет, а не по нивната појава и однесување во реалноста. Им се восхитуваме на среќните и откачени ликови, а ги сожалуваме „досадните“. Но, кого лажеме? Дали сакаме да им оставиме слика на „супер-јас“ во главата на другите, или пак, сакаме да се прелажеме себе дека ја согледуваме убавината на овој живот што го живееме и знаеме како да уживаме во она што го имаме, па дури и немаме? Иако малку парадоксално, ова видео стана вистински хит токму на оваа мрежа. Погледнете и одговорете си искрено. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Место на кое утре не би сакал да биде и моето дете...
Која мизерија од луѓе,останав запрепастен вчера до подоцните часови со оглед дека на генералот му е јавен профилот од немилиот настан кој му се случил.А со цел памет оној мањакон лупа глупости на негова објава.Се дрзна дури да напише хакиран му бил профилот и ова било за ситни политички поени.Јас не знам дали постои родител кој би направил таква работа,знаејќи низ што би му минувало детето,а уште помалце Стојанче.Се надевам Бог ќе му пресуди...Оти одамна не верувам во правниот систем на оваа држава. http://mkd-news.com/eve-gi-pedofilskite-poraki-koj-krstevski-gi-prakal-na-kerkata-na-angelov-foto/ |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затоа јас нема нема ќе забегам во политика.
Удавија де со овој де со оној. Ама го нашле глушецот,објава не сум ставил од 11 декември 2013. И тоа музика. |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од досада си почнав едно игриче 2048 е насловот ... А го спомнувам тука пошо мислам дека Орка ќе се навлече (пошо негов тип е)
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене ми имат клајно нешто во кафињана тука низ форумо,и тешко
на такви лесни дроги да паднам. Инаку има да не претерам пет шест месеци како не играм ни една игра... Чат пат мајка ми за врат ќе ме фати живот да и пуштам на некоја од тие нејзините и бришам. Инаку еве и оваа вест од критичарите на новиот систем на ФБИ (Next Generation Identification)... Фејсбук со подобар систем од ФБИ за распознавање лица. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи тешки пациенти има...
Нека спрема по со време владата кризен штаб за фејсбук, оти кој ќе биде после крив.Во времето на Бранко го немаше фејсбуков. Изменето од Орка - 02.Август.2014 во 22:18 |
|
mesecina_sonce
Сениор Регистриран: 05.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една од ретките која сум многу против тој фб...немам фб....инаку имам прочитано ,,тој што нема фб, не постои,, пази да не...незнам само како постојам и комуницирам со кого сакам...
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Facebook наш, кој си на нет, да ти е свето името Твое, да биде волјата Твоја, на Mozilla како и на Google. Chat наш насушен дај ни денес и прости ни за нотификациите наши како што и ние им простуваме на френдовите наши. И воведи не до групи и исфли не од Hide, благослови го оној кoј влегува во мојот профил, заштити ги и сочувај ги оние кои излегуваат од него и дај им мир на оние кои на него остануваат!!! Enter!
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога дојде нож на грклан со месинџерот,од телефон
ја избришав апликацијата на фејсбук.Прашање на време е кога и целосно ќе го деактивирам профилот. |
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |