|
ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост II |
Внеси реплика |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Ноември.2011 во 15:47 |
Жал ми е што морав да ја затворам претходната тема ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост. Таа ќе остане во овој подфорум, но заклучена.
Претходната тема стана цвеќара. Книгата на жалост е за да се напише нешто, а не само цветчиња да се ставаат....
Секое мислење само со цвет ќе биде сокриено. Напишете нешто, бидете креативни.
Човекот со голема душа, човекот со најубавата насмевка, човекот со поглед кој смирува, човекот - Ангел, нашиот Тоше Проески!
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жалам што ставениот цвет ве асоцира на некреативност. Да живеев во Крушево розата ке ја ставев на почивалиштето на Тоше.Со криењето на мојот цвет ми го скратувате ритуалот на почит кон Тоше. Еден цвет - илјада зборови за ПОЧИТ ,ЉУБОВ,НЕЗАБОРАВ ,БОЛКА.............. |
|
veruvaj
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овој ден во 1981 година во Прилеп се роди македонската музичка легенда, Тоше Проески. Тој денеска би наполнил 31 година. |
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na deneshen den pred 7 godini kaj Nova Gradishka se sluchi kobnata soobrakjajna nesrekja koja shto ni go zema Toshe.
Od Idividi, da se potsetime na negovite dela... Тодор Проески - Тоше е роден на 25 јануари 1981 и својот музички талент го покажал уште како петтоодделенец на фестивалот „Златно славејче“ (1992) каде испеал песна на влашки јазик. Музичката кариера ја почна со победата на „Мелфест“ во Прилеп, во 1997 година, и оттогаш настапуваше на сите значајни фестивали во земјава и регионот, а во 2004-та ја претставуваше Република Македонија на Евровизија во Истанбул. Таа година стана и амбасадор на УНИЦЕФ. Објави седум албуми - неколку и во превод на српски/хрватски јазик. Последниот - „Игри без граници“ беше промовиран две недели пред несреќата, а последниот концерт го одржа на Градскиот стадион на 5 октомври 2007. |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
leni
Сениор Регистриран: 19.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1433 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред се ЧОВЕК
|
|
veruvaj
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |