|
Нашите амбасадори |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Јануари.2011 во 16:05 |
Жална ни вистина дека многупати читаме за нашите амбасадори- ама не за нивните добри дела во промоција на земјата која ги плаќа туку рушејки го реномето на земјата и оставајки лош впечаток. Се сеќаваме за амбасадори со двојни државјанства, амбасадори-пијаници за кои земјите домакини барале да бидат отповикани, па сега амбасадор љубовџија кој ќе се влечи по судови заради својата неконтрола да го држи патентот затворен Колку и да се прават обиди да се заташка работава, демек приватна работа- факт е дека не е приватна, оти таму не замина нагости, туку да ја застапува земјата, да се грижи за одржување на врската со иселениците. Очигледно дека “одржувањето врска“ буквално ја сватил- бидејки според весниците- љубовницата била мажена и се развела кога се фатила со него.
Ме мрзи да копирам, ама вреди да се прочита амбасадори на кои земји биле измамени...Леле кај не однесоа..во која категорија Кога љубовната драма станува дипломатски скандал - Јас да сум министер би го викнал амбасадорот веднаш во Скопје за да разговараме зошто резиденцијата не била обезбедена, што се случувало меѓу нив и, за неговото добро, би го задржал во Скопје. Овој случај во Австралија ќе има негативно влијание. Грците, кои имаат силно лоби, ќе ја искористат можноста да ја напаѓаат Австралија зашто и дозволила на Македонија да отвори амбасада таму - вели Чашуле. |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да е само глупоста негова...па оние амбасадори кои сега ги поставуваат...тие и без афери се брука за државата...а овој брука министер брука амбасадор...уште каде брука...за државата...Него очигледно ништо не го погаѓа...но и оваа забегана власт...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извинете ама тоа не се амбасадори,никој нема основно познавање,а камоли школа за дипломатија,плус тоа си оди и со искуство,но се разбира ова е само слика на земјата,односно на тие што ја водат,а тоа се само обични селаничишта и тоа дечишта кои се пишаа и станаа бугари,за да замат,односно купат диплома оти способноста им е толкава на наш универзитет немаат акал да завршат.
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Garant ke bese bolje ako go najdoa deka e nekoe pederiste, ke se oglasea site vo negova odbrana od helsinski, soros i ostala zbirtija, a bogami i tuka na forumot ke imase dosta vo negova odbrana.
Znaci majstori sme od nisto da napravime nesto, covekot imal ljubovnica, a be cudo golemo, kako so imaat i poveketo biznismeni, politicari, lugje od dzet setot, pa i obicni rabotnici, nasi brakja, komsii, prijateli. Plus toa tipkata izgleda top, retko koj maz bi ostanal imun na nea, a i ambasadorot ne e za frlanje. A i ne znam so ima da se mesaat lugjeto vo privatni raboti na eden covek. Taa ako napravila kriminal, nezakonska rabota, za toa i ke odgovara, samo ne znam nas so ne zasega so toj pravel vo privatniot zivot, pa i da gi pumpame rabotite. Sovet do site tuka, prvo pogledajte so se slucuva vo vasite sopstveni dvorovi, a za tudjite ic da ne ve interesira so pravat so nivniot privaten zivot. Od vakva prostotija i ne mozeme da ideme napred. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Inaku vleckanjeto po sudovi na ambasadori ....nerabotnici e blama\a za niv i za zemjata koja ja pretstavuvaar...inaku ...neka se seksira so kogo saka...no ne so makedonskite gragani...koi gi pretstavuva...i treba da im pruza uslugi....
No razbiram sto e partiska zaslepenost....
|
|
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема оправдување, па он не отишол на гости кај татко му па да прави што сака, мислам отишол да ја претставува...опс грешка резили Р. Македонија. Подобро ќе беше да се возел во рикверц отколку да се забавља со покераш, сигурно немаше скандали да има.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a be neli gledate deka nekoi utnati ,...za se im naogjaat opravduvanje,
...ovojpat deka toa bil nivniot lichen zivot,..pa ne ste trebale da mu se meshate vo nego na.....mochkoto!! ...a be,..bash me zabole za nechij lichen i smrdliv izopachen zivot,...ako toa ne gi tangira voopshto drzavata i narodot nejzin,... ..ama , nekoj mrsuljav na moja smetka da izigrava propali don juan vo stranstvo...i toa kako me interesira .... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па тие утнати сигурно се на некои незаслужени места во власта како и овие утнати амбасадори...иако според мене ...се што е од УТНАТИВЕ...е УТНАТО...бидејќи е производ од УТНАТИ...
|
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo komentar...
Vo eden (oshtar) doticen dneven vesnik, procitav nekolku tekstovi za temava... Iskreno, mi padna zal za prekrasnata ni Lide... Da se fati so vakov (ko sto vika brza-mrsuljav) ambasador... Da i se upropasti ednoipol godisna vrska so nego... dai se upropasti ubav brak, so dete od 12 godini, koj go prekinala pred 6 meseci za da odi so nego vo Avstralija... Rezil sto sega ja ceka vo rodniot i grad... Seljanstaana... i dvajcata... samo komentar... |
|
Incredible Blue
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никаквиве мрсулковци..не е битно за нив...но е битно за нас...не репрезентираат на светот како да си сите македонци мрсуљави и накакви...Не само овој кој со титулите си тргува и сексува...Срамот е за државата...како и со оние уште понеспособни амбасадори во Албанија и Турција...ДПМНЕ...и се е можно...за жал само во негативна конотација...
|
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Demistifikacijata e potrebna. Izlozuvanjeto e potrebno. Imase edna tema - na stolbot na sramot...
Ima pozicii koi se povazni od osnovnite seksualni nagoni, licnite predrasudi, ego-tripovi, samoubeduvanja, sebebendisuvanja... Srozaj gi do kraj, pokazi im kakvi se, izlozi gi na tablo... sekoj preostanat moment od nivniot beden zivot da znaat kakvi se. Posto ne mozele sami da se spoznaat. So nadez deka posle niv kje dojde nekoj poucen od nivnoto iskustvo... I ne me interesira od koja partija se, i dali se... Nivnata pozicija e povazna od niv samite. Koga ja prifakjaat taa rabota treba da se svesni za toa. Изменето од Marko Polo 1 - 06.Јануари.2011 во 13:23 |
|
Incredible Blue
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne,..ni za ''sto'' godini !! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |