|
Што да подарите за празниците... |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
упатство за флерт...или барем за деактивирање бомба...и двете ќе дојдат при рака во некој момент од животов...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидете едноставни и креативни
Едноставноста е најдобар избор Посветете внимание на деталите Употребувајте различни материјали |
|
Little Daisy
Нов член Мала. Регистриран: 29.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам празници и обожавам да подарувам. Последен подарок кој го дадов беше за Свети Трифун, а беше комплет отварачи за шишиња вино. Чинеше 60 евра, ама драгата личност беше презадоволна.
Изменето од Little Daisy - 16.Февруари.2011 во 17:35 |
|
Dream and love are just words - until you decide to experience them!
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Роденден, годишнина, датуми кои ви значат и ви се посебни. Постојат повеќе различни прилики за партнерот нешто да ви подари. Некогаш и не......мора да постои посебна причина или датум, туку „само онака“ - еден од најсимпатичнте причини за подарување, едноставно посакал нешто да ви подари.....
Од неговиот подарок можете да извлечете некои заклучоци - како партнерот ве гледа, што мисли за вас и што очекува од вашиот однос. Значи, што ви подарил? Чоколадо, бомбониера и слично се чест подарок на почетокот на врската (доколку сакате слатко). Ако веќе некое време сте во врска и обожавате слатки, а тој ви го подари омиленото чоколадо, работата е јасна - доволно ве познава и знае што сакате и баш тоа ви го подарува.
Доколку сте на почеток на врската, подароците од овој тип значат дека тој се обидува да ве импресионира, но сеуште добро не ве познава (па ви подарува нешто што е општо во светот на подароците) и не ве гледа како некој посебен (што со време може да се измени, се разбира).
Ви подарил нешто за што и самиот би сакал да го има.? Тоа зборува за убав однос - тој ве гледа како своја втора идеална половина. Дури и ако тоа не е подарок за кој сте сонувале, секако треба да го цените она што сака да ви го каже со подарокот.
Подарувањето на накит, како и подарувањето чоколади или бомбониера, на извесен начин се општи подароци, но со поинакво значење.
Имено, ако ви подарил накит, смета дека сте убави и сака да го подигне вашиот однос на повисоко ниво. Плус со тоа сака на целиот свет да му покаже дека сте негови и дека се гордее со тоа.
Поклончиња од типот, кадифени играчки некои жени ќе ги сметаат навредливи, затоа што мислат дека партнерот се уште ги смета за девојчиња, а не за жени.
Не грижете се, тој знае дека не сте дете. Можеби се почувствувал малку повеќе сентиментален, а можеби сте со партнер кој сака малку повеќе нежност и на кој не би му пречело да стане татко.
Да нема забуна, плишаното мече или нешто слично за подарок не значи „ајде да правиме бебе“- може да значи и дека сте му се на светот, комплетно семејство и дека е многу среќен сега и овде со вас.
|
|
delvi
Нов член Регистриран: 29.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo mart na moite roditeli im e godisnina od brak i to asrebrena svadba 25 g brak..Pa ve molam da mi dadetet predlog kako da di iznenadime, sto bi mozele da im kupeme ilinapravime da go zapamtat toa.vi blagodaram
|
|
Klara-D
Сениор Регистриран: 03.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 2671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За мене најдобар, најубав, подарок е книга !
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do sega ja prochitale., i sea sho da praat
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako shto ??? Pa, treba da doznaesh shto saka ili sakaat za podarok, razbirash |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... i toa shto posakuvaat da im bide dadeno od srce i so mngou ljubov... onaka, navistina da go pochuvstvuvaat toa.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes razmisluvav bas za ova...
Na moeto najmilo sonce,kerkami Jana ke i kupum za Nova Godina preubavo bebesko kompletce. Na maz mi sakam da mu zemam dzemper,majka mi si naraca pasator+marama sakam da i zemam...za tatko mi i brat mi ke razmisluvam denovive.... |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas pochnav da razmisluvam... idat praznici a voedno i rodendenite na moite "princezi". Se odednash ... taka se pogodi Samo nekako pochnaa da baraat "skapi igrachki", pa se dumam kako da im gi ostvaram zhelbite - (vekje mi gi kazhaa)... |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam dolg spisok na toa sto sakam da mi podarat hehehehehe.........
mi se vrtat nekoi pokloncina vo glava sto da se podari na najbliskite...... |
|
yuiop
Сениор Регистриран: 15.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 234 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа....ќе си го прашам.....за подарок......
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега ќе речам....магичниот момент, топлото чувство, љубовта и пријателството ...
се најубавите подароци кои може некому да ги подарите....
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |