|
Имам парче спортска облека од... |
Внеси реплика |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Октомври.2010 во 16:35 |
Eve nesto za site ljubiteli na brendirana sportska obleka mesto kade mozat da predlozat nekoe parce obleka patiki, trenerki, da kazat sto imaat vo plakarot i to!
Изменето од Schatzii - 22.Октомври.2010 во 18:57 |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nike имам патики. Е на нив душата им ја извадив И едни тренерки што многу си ги сакам. Црни се, ама преееееубави
Изменето од ФорумскаБаба - 22.Октомври.2010 во 20:42 |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da predlozam parce
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku najmnogu od site brendovi nike mi se na naj i nema da kazam sto imam
Изменето од Schatzii - 22.Октомври.2010 во 19:03 |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobar vkus imas babe
|
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ferari Puma patiki
|
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ako si najdam vakvi vo solun odma zemam btw...konecno uspesen upload Изменето од ФорумскаБаба - 22.Октомври.2010 во 17:00 |
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi ispogrebav napred od nasite 'super sredeni' ulici...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blisku do ovie,beli so ciklama |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
порано не обрнував којзнае какво внимание на квалитетот, битен ми беше квантитетот.... ама откако почна да ме вие реумата си ги купив најк патичињата,... и сум мноооогу задоволна... слични на овие се
|
|
DanevS
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
DanevS
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |