![]() |
|
Теми за разговор со девојка во кафич |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Автор | |
dimitar__ ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Октомври.2010 во 21:13 |
За што да разговарам со девојка што ја познавам многу малце во кафич или (на состанок) ? Кажете ваше мислење
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зарем мислиш дека постои концепт за разговор ,па секогаш кога ќе наидеш на помалку позната девојка ќе се владееш по него?!
Ајде Димитар,биди малку инвентивен, спонтан,опуштен и се ќе биде ок. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Не глуми нешто што не си. Почни со најобични теми, за кои што си сигурен дека таа ќе се заинтересира. И се ќе си дојде потоа...
Само опуштено. |
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Za fudbal , koli , motori...
![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
па нели е полесно да се разговара со некој кој не го познаваш,а веќе седите заедно
Тогаш можеш се да прашаш,ама баш се што сакаш,бидејчи ништо не знаеш а се сакаш да знаеш Ќе проучуваш едноставно ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() Мислам дека секад ... се почиње со комплименти ... ако не го мрзи мислам ... па после си иде ... као со Брилијант масло подмачано де ... салатата
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Абер да се немало значи.
Баш дека не ја знаеш долго време, ќе имате повеќе теми за разговор, што вика Мрзла, ќе ја проучуваш. Кај па ние да знаеме, прашај ја обични, безвези работи, ако има малку повеќе акал во главата и не е намќор, ќе свати, ќе го разврзе муабетот некако. Боже бре Господе... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
А што знаеш може и да упали...има девојки кои се интересираат и за овие работи. ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
1. Влегувате во кафиќ...
2. Ти прв седнуваш...
3. Ти нарачуваш за двајцата по твоја желба...
4. Додека ве послужува келнерката гледаш во нејзиното деколте...
5. Додека се оддалечува зјапаш во задникот...
6. Констатираш дека и' се размачкала шминката...
7. Ја прашуваш колку дечковци имала до сега и дали ќе и' бидеш прв или втор...
8. Додека ти зборува погледнуваш на саат и помалку зеваш...
9. За крај ја прашуваш кога треба да добие...
10. На крај препушташ таа да ја плати сметката...
11. На враќање одите прво до кај тебе, ја штипнуваш за газето и препорачуваш да си викне такси.
12. Се прашуваш дали ќе ти се јави утре...
Е, вака само обратно.
![]() ПС: Ако нешто не ти е јасно, прашај ме по ЛП или вака јавно. Само потенцирај за која точка станува збор... ![]() Изменето од LiDivio - 17.Октомври.2010 во 12:41 |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
ако си со вистинската девојка не ти треба однапред спремен говор...
не ти требаат рамки и фрази ...
викни по една пијачка за почеток и опушти се и уживај
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ubavo e koga nekoja ima...sekjavanja...
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
кажи и некој виц со Мали Џокица
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |