Теми за разговор со девојка во кафич
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=23387
Датум на принтање: 28.Ноември.2024 во 06:29 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Теми за разговор со девојка во кафич
Постирано од: dimitar__
Наслов: Теми за разговор со девојка во кафич
Датум на внесување: 15.Октомври.2010 во 21:13
За што да разговарам со девојка што ја познавам многу малце во кафич или (на состанок) ? Кажете ваше мислење
|
Коментари:
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 15.Октомври.2010 во 21:22
Зарем мислиш дека постои концепт за разговор ,па секогаш кога ќе наидеш на помалку позната девојка ќе се владееш по него?!
Ајде Димитар,биди малку инвентивен, спонтан,опуштен и се ќе биде ок.
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: Ѕвончица
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 01:46
Не глуми нешто што не си. Почни со најобични теми, за кои што си сигурен дека таа ќе се заинтересира. И се ќе си дојде потоа...
Само опуштено.
|
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 01:52
Za fudbal , koli , motori......Ako nejce ona da razgovara samo neka slusa...nebitno...
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
Постирано од: mrzla
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 02:56
па нели е полесно да се разговара со некој кој не го познаваш,а веќе седите заедно
Тогаш можеш се да прашаш,ама баш се што сакаш,бидејчи ништо не знаеш а се сакаш да знаеш
Ќе проучуваш едноставно
------------- И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 16.Октомври.2010 во 10:13
gonzo напиша:
Ako nejce ona da razgovara samo neka slusa...nebitno... |
Ова ме потсети на еден познаник (бај д веј колега од факс) ... кој на неговата девојка во кафич и кажувал за инфлација , дефицит , суфицит , извоз - увоз .... и од тогаш чупево од километар да го види ... бега на страна од него
Мислам дека секад ... се почиње со комплименти ... ако не го мрзи мислам ... па после си иде ... као со Брилијант масло подмачано де ... салатата
------------- I'm out bcz of pathetic around here
|
Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 11:44
Абер да се немало значи.
Баш дека не ја знаеш долго време, ќе имате повеќе теми за разговор, што вика Мрзла, ќе ја проучуваш.
Кај па ние да знаеме, прашај ја обични, безвези работи, ако има малку повеќе акал во главата и не е намќор, ќе свати, ќе го разврзе муабетот некако.
Боже бре Господе...
------------- What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
|
Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 11:46
gonzo напиша:
Za fudbal , koli , motori......Ako nejce ona da razgovara samo neka slusa...nebitno... |
А што знаеш може и да упали...има девојки кои се интересираат и за овие работи.
------------- Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
Постирано од: Marko Polo 1
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 12:13
Temi za razgovor ima bezbroj... Bitno e da pokazes deka ti se dopagja. I sekako, ne stedi na komplimenti.
------------- Incredible Blue
|
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 12:38
2. Ти прв седнуваш...
3. Ти нарачуваш за двајцата по твоја желба...
4. Додека ве послужува келнерката гледаш во нејзиното деколте...
5. Додека се оддалечува зјапаш во задникот...
6. Констатираш дека и' се размачкала шминката...
7. Ја прашуваш колку дечковци имала до сега и дали ќе и' бидеш прв или втор...
8. Додека ти зборува погледнуваш на саат и помалку зеваш...
9. За крај ја прашуваш кога треба да добие...
10. На крај препушташ таа да ја плати сметката...
11. На враќање одите прво до кај тебе, ја штипнуваш за газето и препорачуваш да си викне такси.
12. Се прашуваш дали ќе ти се јави утре...
Е, вака само обратно.
ПС: Ако нешто не ти е јасно, прашај ме по ЛП или вака јавно. Само потенцирај за која точка станува збор...
|
Постирано од: Andjelina
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 12:43
ако си со вистинската девојка не ти треба однапред спремен говор...
не ти требаат рамки и фрази ...
викни по една пијачка за почеток и опушти се и уживај
------------- Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 13:04
...ubavo e koga nekoja ima...sekjavanja............
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 13:16
------------- always look on the bright side of the life!
|
Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 14:54
кажи и некој виц со Мали Џокица
------------- Обожавам луѓе кои ме смеат. Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 20:04
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 20:08
Па ја не сум го кажал тоа ... а не ни би го кажал ...
Ќе излезе фалба ... но си се снаоѓам во разговор доволно за да девојката си замине со насмевка на лице ... задоволна и имаме повод за следна средба ..... во кафич
|
Постирано од: Kali
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 20:10
Аха, сфатив дека е за другарот
|
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 20:11
Абе не ми е другар ... само го познавам дечкото ... од факс ... други ми кажвале за него
|
Датум на внесување: 17.Октомври.2010 во 20:19
Kali напиша:
И ако стварно ти се допаѓа...не гледај фудбал на ТВ-то во кафиќот !! (скоро видов вакво нешто, ццц )
|
Да се надоврзам за уште една интересна случка со гледање фудбал во кафич и во друштво на девојка.....
Мажето имал спортска и ја чекал уште таа утакмица ... нормално не и обрнувал мн мн внимание на девојката и тимот на кој што ставил прима гол и во тој момент нешто девојката го прашала овој се свртил и наместо по Тв-то да пцуе он во очи се диво и живо и изнарекол
Ама добро ... си доби шамар после
|
Постирано од: dejanpp
Датум на внесување: 19.Октомври.2010 во 11:28
tema za razgovor moze da bide sekoja pocnuvajci od pogrebi pa se do veselbi i drugi nastani no prasajne e tvojata prikazna dali se sovpajdza so del od nejzinite zamisleni zivotni odnosno ljubovni prikazni .dokolku potsvesno ja poznavas nea mnogu lesno e da i se piknes pod koza pa i da manipuliras so nea no dokolku prikaznite vi se razlicni i da vi nudat milion evra za da bidete zaedno se e uzalud.prvo i osnovno e da gi zbaes koi 3-4- temi na prikazni za devojkite vo prosek se vazni a posle treba samo da glumis vo tie filmovi.ova sto go pisuvam e izvadok od knigata ljubovta e prikazna i koga ke ja docitas taa kniga na krajot svajkas deka nikoj ne zasluzuva zaradi nego da glumis deka zivees nekakov si zivot za da te saka on ili taa, taa cest za da menuvas naviki ja ima saluzeno samo bog. no denes gledajci go teskiot nacin na prezivuvajne ima se sesto pomejdzu lujzdeto sekoj e spremen se da odglumi samo za da opstane-odtuka doajdza praviloto vasite privatni podatoci ne gi kazuvajte na nikogo koga velam privatni podatoci nemislam na adresi i maticni broevi nego vasi celi vo zivotot vasi uspesi i neuspesi...................
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 19.Октомври.2010 во 13:01
dejanpp напиша:
tema za razgovor moze da bide sekoja pocnuvajci od pogrebi pa se do veselbi i drugi nastani no prasajne e tvojata prikazna dali se sovpajdza so del od nejzinite zamisleni zivotni odnosno ljubovni prikazni .dokolku potsvesno ja poznavas nea mnogu lesno e da i se piknes pod koza pa i da manipuliras so nea no dokolku prikaznite vi se razlicni i da vi nudat milion evra za da bidete zaedno se e uzalud.prvo i osnovno e da gi zbaes koi 3-4- temi na prikazni za devojkite vo prosek se vazni a posle treba samo da glumis vo tie filmovi.ova sto go pisuvam e izvadok od knigata ljubovta e prikazna i koga ke ja docitas taa kniga na krajot svajkas deka nikoj ne zasluzuva zaradi nego da glumis deka zivees nekakov si zivot za da te saka on ili taa, taa cest za da menuvas naviki ja ima saluzeno samo bog. no denes gledajci go teskiot nacin na prezivuvajne ima se sesto pomejdzu lujzdeto sekoj e spremen se da odglumi samo za da opstane-odtuka doajdza praviloto vasite privatni podatoci ne gi kazuvajte na nikogo koga velam privatni podatoci nemislam na adresi i maticni broevi nego vasi celi vo zivotot vasi uspesi i neuspesi................... |
Ме интересира која девојка би сакала да разговара на тема погреб и како би изгледало тоа
Значи седнуваш у кафич со девојка која не ја познаваш и едноставно започнуваш муабет на тема погреб ??
И не ми замерувајте,,,,, призинавам де, некои работи ептен буквално ги сфаќам
|
Датум на внесување: 19.Октомври.2010 во 13:09
...mozebi zenskata e tazna,...pa poleka ke otkriesh zoshto...
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 19.Октомври.2010 во 13:10
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 19.Октомври.2010 во 18:12
тема% го сакам црно и jако - jас сакам капучино. -а може и една кока кола? - немам цигари...даj тука една?! - види ги оние на соседната маса, како се лигават..не си гледат годините!!! - ма пусти ова...каде ке одиме после??немам слободен терен....аjде пиj кафулето...ке одиме во Иван, белки родителите му ги нема...па ке можеме малку вако и онако... ... jас имам само за кафе пари... - бе даj сега....ке платиш кафето а jас колата... аjде оти ке избега автобусот!!!
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 20.Октомври.2010 во 11:32
Ко за првпат најкорисно е (бар мене ми било) да се разврзат муабети кој каде сака да излегува најчесто, по кои и по какви места, што те интересира од музика, какви занимации имаш во слободно време, каде живееш, каде си учел, студирал, каде работи и што ,луѓе што ги познавате заедно......такви општи муабети за да стекнеш основна престава за особата отприлика каква е и од каде доаѓа, со колку слободно време располага, со кои фаци се дружи.
После понатака се продлабочуваат разговорите на секој состанок.
Јас барем мислам дека така се почнува, опуштено, незадолжително.
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Датум на внесување: 20.Октомври.2010 во 13:39
Glenn напиша:
Ко за првпат најкорисно е (бар мене ми било) да се разврзат муабети кој каде сака да излегува најчесто, по кои и по какви места, што те интересира од музика, какви занимации имаш во слободно време, каде живееш, каде си учел, студирал, каде работи и што ,луѓе што ги познавате заедно......такви општи муабети за да стекнеш основна престава за особата отприлика каква е и од каде доаѓа, со колку слободно време располага, со кои фаци се дружи.
Јас барем мислам дека така се почнува, опуштено, незадолжително. |
|
Постирано од: KINGDAVID
Датум на внесување: 20.Октомври.2010 во 16:43
Boze Gospode , sto bi rekla Tiggy
|
Датум на внесување: 20.Октомври.2010 во 17:54
Добро , што ли се случи со member_profile.asp?PF=17973&FID=42 - dejanpp
јас го цитирав за да ми објасни каков е тој разговор на тема погреб , бидејќи он спомнал , ама ни трага од него
Изгледа не требаше да прашам, пошто незгодно му е на дечкото да одговори
|
Датум на внесување: 20.Октомври.2010 во 18:03
Ќе мора да го почекаме member_profile.asp?PF=17973&FID=42 - dejanpp
да ни одговори
|
Постирано од: Џо
Датум на внесување: 20.Октомври.2010 во 19:25
Брее...
Изглеа се зазбореа овие во кафичов...
------------- Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 21.Октомври.2010 во 12:59
LiDivio напиша:
Glenn напиша:
Јас барем мислам дека така се почнува, опуштено, незадолжително. |
|
А ти што предложуваш? Да седиш на маса со некој и да не го прашуваш буквално ништо или да си кажувате вицеви едно 2 саати?
Ако се работи за состанок нормално дека сеакаш да дознаеш општи работи за личноста. Ако го прашаш некој каде студирал не го прашуваш кои прашања му се паднале на испит у 3-та година.
Секој разговор може да се сведе на умерен и незадолжителен без да му се навалага во интимата на човекот, ко за прв пат. А па ако направиш некој личен муабет значи дека треба да се зимаш, абе ајде.....
Е друг е филмот кога ќе влезеш во некое згужвано место со миљарда народ и гласна музика. Тогаш и немаш што многу да збориш, туку се дереш на уво и прашуваш глупости од типот, каде ќе идете после кафиќот, со кого сте дошле, кај ти се другарките и сл.
------------- Beauty fades, dumb is forever
|
Датум на внесување: 21.Октомври.2010 во 13:45
Буквално ме сфати...
Нкогаш не ми се случило на прв состанок да отидам со девојка која ама баш ич не ја знам. Секогаш знам отприлика со каква личност си имам работа. Таквите општи работи ги дознавам како познајник или пријател со девојката. Подоцна ако ми се засвиѓа девојката за нешто повеќе (не верувам буквално во љубов на прв поглед) и' предлагам состанок. Е тогаш, и таа отприлика си знае со кого излегува (ако прифати), а таму во кафиќот подоцна има безброј теми за разговор (посебно некои полични теми...). Коментарот го напишав врз основа на болдираното... Затоа така ми изгледаше твојот коментар...
|
Постирано од: Lithium
Датум на внесување: 22.Октомври.2010 во 15:54
dejanpp напиша:
tema za razgovor moze da bide sekoja pocnuvajci od pogrebi .......... |
ахам, ако женската е обожавател на семејството Адамс
------------- You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 22.Октомври.2010 во 19:07
Lithium напиша:
dejanpp напиша:
tema za razgovor moze da bide sekoja pocnuvajci od pogrebi .......... |
ахам, ако женската е обожавател на семејството Адамс
| е затоа треба да се биде образован и да се имаат широки познавања за светот и појавите во него
ја напримел, радо би причал и за семејството адамс, голема работа... ретко кога не можам да правам муабет на одредена тема, а не сум зборлив по природа
------------- размисли пред да напишеш глупост
|
Датум на внесување: 22.Октомври.2010 во 22:40
Не е нишо страшно да збориш за зезнати теми ако е таков моментот. И ако човекот има смисол за сарказам и црн хумор. И си тресеш зелени, и покушаваш филозофии и на крај ќе заебеш работа и ќе напраиш некоја мртва фаца и ќе се окезите убаво. Нишо страшно, бруки се дешаваат.
Боже господе indeed.
|
Датум на внесување: 23.Октомври.2010 во 02:22
Колку повеќе ја мислиш што да кажеш ќе ја оплескаш на крај.....вака си шибаш опуштено и си тераш како за прв состанок нормално нешто секојдневно.
Епа треба да знаеш со кој си факаш работа,состаноков не е на слепо за да излезеш со некој мора барем една работа да ти се допаѓа кај личноста.
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
|
Датум на внесување: 23.Октомври.2010 во 16:35
a be,od mnogu muaebetenje ...nema air!
|
Датум на внесување: 23.Октомври.2010 во 21:58
ај да не се губи време во празен муабет,кажи што е поентата
|
Постирано од: pagane
Датум на внесување: 23.Октомври.2010 во 21:59
па и не мора да има тема...jас си уживам кога си го пиjам кафето во безтегловност...тотал пиис,,, тишинааа....
|
Датум на внесување: 23.Октомври.2010 во 22:03
Каскатии и на зборови
само ќе си дишиме...хахахахаа
|
Постирано од: ПодВодно
Датум на внесување: 31.Октомври.2010 во 16:37
mrzla напиша:
Колку повеќе ја мислиш што да кажеш ќе ја оплескаш на крај.....вака си шибаш опуштено и си тераш како за прв состанок нормално нешто секојдневно.
Епа треба да знаеш со кој си факаш работа,состаноков не е на слепо за да излезеш со некој мора барем една работа да ти се допаѓа кај личноста.
|
баш така
останатите 99 работи ... игнорирај ги
|
Постирано од: shako
Датум на внесување: 31.Октомври.2010 во 18:42
ako mnogu zboris , otide ribata so drug , zs kazale molcenjeto e zlato
|
Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 31.Октомври.2010 во 23:48
Zenska strasno mi licis na Merilin Monro .........i ona a ti da ne si poaren slucajno
------------- Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2010 во 19:11
Ureduvanjeto na kaficot, boite na zidovite ili dekorot na tapetite, zavesite, svetilkite, izborot na prekinuvacite i steketire, kvalitetot na plockite, cenite na pijackite, shankot, kulturata na vrabotenite, ogovaranje na gostite, za na kraj da zavrsis so kritiziranje na stilot na obleka i sminkata na devojkata, so sto ponaglasena ironija i sarkazam.
Ako svati-svati, ako ne ...
A, da, i obavezno da i pobaras...
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2010 во 19:39
Квантна Механика и субатомска комуникологија...
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2010 во 19:41
Џо напиша:
|
i pak, nekade niz muabetot ili na kraj, obavezno da i pobaras...
|
Датум на внесување: 07.Ноември.2010 во 20:57
Marko Polo 1 напиша:
Џо напиша:
|
i pak, nekade niz muabetot ili na kraj, obavezno da i pobaras... |
па како иначе ќе докажеш дека комуницираат честичките...
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima
|
Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 09.Ноември.2010 во 12:08
ejjjjjjj malacksssssssssssssssss csksssssss cksssssssssss
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 09.Ноември.2010 во 12:25
за..калимероооо...
Господинот Тау...
Блејковата седумка...
за скопскиот земјотрес...за поплавата пред тоа..
..и да видиш чудо,никогаш повеќе очи не можам да и видам .дали се што сакаше научи...
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Датум на внесување: 09.Ноември.2010 во 20:07
za ocite...
za nasmevkata...
za kozata...
za dlankite...
za trepkite...
za usnite... polni, socni... koi sakas da gi baknes...
|
Постирано од: polatbt
Датум на внесување: 11.Јануари.2011 во 04:15
јас сакам да ми казите кој се основните теми за разговор со девојка.. која ја познавам само од фб и сакам да знам за сто да зборувам бидејќи не сум баш зборлест по природа : / pomossss!!!
|
Постирано од: емил
Датум на внесување: 11.Јануари.2011 во 07:09
polatbt напиша:
јас сакам да ми казите кој се основните теми за разговор со девојка.. која ја познавам само од фб и сакам да знам за сто да зборувам бидејќи не сум баш зборлест по природа : / pomossss!!! |
за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално
-------------
|
Датум на внесување: 12.Јануари.2011 во 05:00
за почеток прашај ја од што се интересита и лека полека ќе се стопи мразот и разговорот ќе си врви идеално
ама работата.. е штоо.. како што реков.. можеби дека сум мал... ама за што да ја арпшувам??? што да зборувам??
|
Датум на внесување: 12.Јануари.2011 во 05:05
polatbt напиша:
ама работата.. е штоо.. како што реков.. можеби дека сум мал... ама за што да ја арпшувам??? што да зборувам?? |
|
Датум на внесување: 13.Јануари.2011 во 19:29
p0cekaj prvo da ti p0rasnit, posle kje znais...
|
Датум на внесување: 14.Јануари.2011 во 01:55
Za perverzii i frigidnost, za muzika i nekoi bezvezni temi koi vo momentot bi ti bile zabavni, zaebancii, ovo -ono, vaka -onaka, vamte -tamte... i ako nastane tishina... i ako ne se osekjash glupo dodeka trae istata -togash e super. Svarno super.
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:01
Интересна тема ... Што да правам со оние кои ме сакаат а не ги сакам а како би со оние што ги сакам а не ме сакаат
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:11
барај девојка која ти е симпатична и ти на неа си симпатичен
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:14
ехе емиле ... ти веќе навлегуваш во филозофија и дипломатија
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:17
темата што си ја поставил е премногу филозофска ,а за дипломатија си во право .За да бидеш со жената која сакаш треба да си и малку дипломат .Дури политичар.Треба да знаеш како да ја расположиш за да ''гласа '' за тебе за во иднина
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:22
Е па вакој емиле Влегуваш во кафич а таму здогледуваш познаничка и ти се допаѓа а она со погледот накај тебе И приогаш и после она како си ? како иде ? бла бла ..... како понатаму ќе тераш ? вајда нема одма да и речеш ... ај ма со мене....некаде ... да ти покажам нешо , пошо можи не е курветина па наебеш од прва
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:28
Нормално дека после кафулето ќе ја водам на друго место .Лол Санти ме изненади
Никој не е кажал дека ќе треба да ја легнеш после првиот разговор . Романсот треба да продолжи и натаму ако има симпатија и од двтете страни .
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:33
Ајде бе да знаеш некоја дека се растура ќе тераш романтики
Шо те изненадив бе Кај е шармот а ???? или со сила ја водиш
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:38
Ме изненади дека не си многу сигурен во тоа што и се пушташ на девојката .Мислев дека си по цврст и имаш план што да правиш .
После кафулето ќе ја изведеш на прошетка ,на пицерија ,на кино .Ќе и покажеш омилените ти места во градов .Ќе се поинтересираш од нејзините интереси .....
Еххххх ми откри мерак и јас да си побарам девојка .Да си припомнам како беше
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:42
Тууу ти ептен сериозно си сфаќаш работите Санти како заведува си е негова работа А ова твоево ке е старомодно
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:44
Добро .Ајде кажи ти нешто модерно .
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:48
Ааа
Ја кажав ете темата уш во првиот пост ... денес ... па сеа кој како ке ја сфати
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 18:50
Аааа даде тема и сега чекаш да ти дадеме совети што да правиш .
Итар си .Како Итар Пејо си .Да не сте случајно од еден град ?
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 19:05
не ми се верува дадов повод и да ме зезаш
Си и Mам девојче , слатко , прекрасно флертот и заведувањето не ми се интересни а и не ги правам ... колку за инфо
Ме мрзи сликовито то да објаснувам ... темата беше во смисла ... прати ситуација ... таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам
(леле дур сеа гледам)
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 19:12
Santijago напиша:
Си идам девојче , слатко , прекрасно флертот и заведувањето не ми се интересни а и не ги правам ... колку за инфо
Ме мрзи сликовито то да објаснувам ... темата беше во смисла ... прати ситуација ... таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам |
што има брат да го мислам ти сам си го напишал -она те шмека.....на мене повеќе од тоа не ми е потребно за да и се пуштам на некоја девојка која не ја познавам ,а ми е симпатична во лицето ------------------------------------------
односно болдираното :девојчето на Санти спреми се .Он си доаѓа полн со креативни идеи .Спреми се за незаборавна неделна вечер
-------------
|
Датум на внесување: 25.Март.2012 во 19:22
Џабе тупам
Изглеа точна ми е она констатација дека ретко кој ја разбира шалата на прилепчани за да може да се тера раат муабет
|
Постирано од: vivi1
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 00:23
ovoj pa neznae sto muabet da i prai
------------- vivi
|
Постирано од: paton
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 00:32
Полова и родова еднаквост
|
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 00:36
ili borba za zivot
------------- vivi
|
Постирано од: paton
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 00:39
vivi1 напиша:
ili borba za zivot |
е да.....ама ако се најдеме пред контајнерите...наместо у кафиќ
|
Постирано од: Феникс
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 00:41
Santijago напиша:
Си идам девојче , слатко , прекрасно
флертот и заведувањето не ми се интересни а и не ги правам ... колку за инфо
Ме мрзи сликовито то да објаснувам ...
темата беше во смисла ...
прати ситуација ...
таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам |
ме изнасмеа санти......ти зјапаш во други додека седиш до неа и тоа намерно да примети...и шансите за негативен одговор се минимални..ако глумиш не баш заинтересиран.....а полн си со еден куп слатки зборчиња ..и нормално си одиш кога станува баш интересен муабетот за да мислите и бидат кон тебе.....на времето ова беше женска тактика...кога ли ја присвоивте..
------------- ...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 00:42
leleeeee sto muabeti ispadnaa odma....gazelce haaha
------------- vivi
|
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 02:22
gazela напиша:
Santijago напиша:
прати ситуација ...
таа ти се допаѓа и ти и се допаѓаш ... додека одиш до кај неа и цело време те шмека дааш до знаење дека не и обраќаш внимание само на неа ... И приоѓаш и ја прашуваш тоа зјапајќи во една па во друга ... Одговорот што ќе го добиеш е зелено светло ... А шансите за негативен одговор скоро и да не постојат .... па текот натаму замисли го сам |
ме изнасмеа санти......ти зјапаш во други додека седиш до неа и тоа намерно да примети...и шансите за негативен одговор се минимални..ако глумиш не баш заинтересиран.....а полн си со еден куп слатки зборчиња ..и нормално си одиш кога станува баш интересен муабетот за да мислите и бидат кон тебе.....на времето ова беше женска тактика...кога ли ја присвоивте.. |
Е ... ете некој да сфати , фала Богу
|
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 03:00
Или пак ова ... ама да има некоја сигурност дека и се допаѓаш
...Моево срце сака да сака некоја , моите усни да љубат некоја , очите да сјаат гледајќи во нечија убавина , рацете да прегрнуваат некоја а јас те прашувам тебе , сакаш ли ти да бидеш тоа ?
|
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 09:59
Santijago напиша:
Или пак ова ... ама да има некоја сигурност дека и се допаѓаш
...Моево срце сака да сака некоја , моите усни да љубат некоја , очите да сјаат гледајќи во нечија убавина , рацете да прегрнуваат некоја а јас те прашувам тебе , сакаш ли ти да бидеш тоа ?
|
ова ќе запалит од прва...
------------- Обожавам луѓе кои ме смеат. Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн
|
Постирано од: Феникс
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 12:19
Santijago напиша:
gazela напиша:
Santijago напиша:
прати ситуација ...
ме изнасмеа санти......ти зјапаш во други додека седиш до неа и тоа намерно да примети...и шансите за негативен одговор се минимални..ако глумиш не баш заинтересиран.....а полн си со еден куп слатки зборчиња ..и нормално си одиш кога станува баш интересен муабетот за да мислите и бидат кон тебе.....на времето ова беше женска тактика...кога ли ја присвоивте.. |
Е ... ете некој да сфати , фала Богу
|
i za vo idnina te molam ....vakvi tajni zenski da ne se otkrivaat vaka javno....ke teba da izmisluvame novi..i zar ti misleshe deka nema da te sfatime
------------- ...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
Датум на внесување: 26.Март.2012 во 12:21
Ете ги се подаваат
|
Датум на внесување: 10.Април.2012 во 17:33
за екзи ....
"Аууу сонце шо ти е нежна кожата ... со шо ја мачкаш мори " па земаш ја подгалуваш , мазиш ... оууу шо ти се кренати градите ма пмс
и така едно по едно ке вртиш за нејзино тело ... и че ти се подај она
|
Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 10.Април.2012 во 17:35
а како се подаваат девојките? Со бокс у фаца или клоца у гз?
------------- Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
Датум на внесување: 10.Април.2012 во 17:36
Датум на внесување: 10.Април.2012 во 17:38
Леле едвај чекам да чујам целата сум у уво.. односно очи
------------- Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
Датум на внесување: 10.Април.2012 во 17:39
Че почекаш малку ... ама че вииш
|
Датум на внесување: 10.Април.2012 во 17:41
Колку... долго?
|
Датум на внесување: 15.Април.2012 во 21:11
видиш, сум рекла дека палит ова
|
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 16.Април.2012 во 22:59
...најчесто за кризата на блиски исток,пошто таа секогаш е присутна.
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
Датум на внесување: 16.Април.2012 во 23:02
mozes da ja prasas za iskustva u vaginalni infekcii... cisto kolku da tece muabet...
|
Датум на внесување: 17.Април.2012 во 10:35
pa nemora da razgovaraat, moze samo muzika da slusaat i da se gledaat
------------- vivi
|
Датум на внесување: 17.Април.2012 во 10:46
vivi1 напиша:
pa nemora da razgovaraat, moze samo muzika da slusaat i da se gledaat |
кај по страрата генерација тоа може и да важи ,но кај современите младежи ќе те помислат за нејглупиот човек во светов
-------------
|
Датум на внесување: 17.Април.2012 во 10:49
ne e tocno ... nema vrska toa so godinite i tipot na muzikata
------------- vivi
|
Постирано од: viktorija123
Датум на внесување: 17.Април.2012 во 12:08
A ste slushnale za sapioseksualci?
------------- There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
Датум на внесување: 17.Април.2012 во 12:20
viktorija123 напиша:
A ste slushnale za sapioseksualci? |
Не .Што е тоа ?
-------------
|
Датум на внесување: 17.Април.2012 во 12:48
Toa ti e koga morash da zborish... zsh, bitna e intelegencija, pamet, de.( vo sluchaj dokolku zhenckata e sapioseksualec)
Inaku, ako te nema vo nejzinite "ochi" - sho sakash zbori...... (ama toa e moe mislenje).
------------- There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
Датум на внесување: 18.Април.2012 во 02:14
viktorija123 напиша:
Inaku, ako te nema vo nejzinite "ochi" - sho sakash zbori...... (ama toa e moe mislenje). |
Ондак че и речи ... абе ја видов мајка ти одеше кај онај ... онај ... речи го бе ... ту не ми текнува ама мислам дека сте роднини
- А а а а кој кажи кај кој да не ти вадам очите се
|
Датум на внесување: 18.Април.2012 во 13:43
e che i rechesh, ama ne se znae shto misli za kjotekot.... - mozhe che misli deka e od rajot....
|
Датум на внесување: 18.Април.2012 во 13:48
Ааааа не прај нишо дур не слушни со сака авторот да кажи ... па се завлекува муабет и после че и се спомни ... Абе ти не одеше едно време на куРс по англиски , компјутери , карате , џудо , свирење , кавалче ти реков ми рече Е ондак чоек по малку влегва во нејзини очи .....
|
|