|
Атлетски дисциплини |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | ||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Јуни.2010 во 15:19 |
|
Кои од горенаведените атлетски дисциплини сакате да ги следите со задоволство?
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Skok so stap. Sergej Bubka bese legenda , uzivav da go gledam |
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас исто така, прекрасен беше... Сега Јелена Исимбаева обожавам да ја гледам |
||
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фрлање кладиво.
најинтересно е кога некој ,обично од Африка се тие...таквите,ке го џитне во публика. несакајќи ,нормално.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
има често такви таленти...
инаку јас обожавам да гледам кога има атлетика и скоро сите атлетски дисциплини ми се интересни... најздодевни ми се тркиве на големи далечини, единствено тие не ги следам |
||
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jelena Isimbaeva e super |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто ма?..баш маратоните се интересни..пушташ ТВ-то и они си трчав околу згради,по ќошеви ..додека ти си бркаш работа низ куќа..по неколку саати гледаш кој останал тој победил.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100 m eventualno 200 m.....sprint....koj ce gi gleda oni so stap, pa bacanje kamena sa ramena, pa onie so golemine CD-a, pa stafeta za dan mladosti.....ma ajd....sprint e zakon .....osum "bro's" na staza , bam so pistolot i se e gotovo za 10 sek....toa e adrenalinska terapija....
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
100 и 200 м обавезно , Блашка секогаш ја гледам на скок во висина секој собир СП од кое што има пренос на ТВ а нормално олимпијада не се пропушта
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве ја Бланка
колку ми е интересен нејзиниот начин на прославување ( со танцување ) кога ќе го изведе последниот успешен скок |
||
||
clark40
Нов член Регистриран: 27.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најинтересна диспилина е штафета 4х100
може да се постигне светски рекорд од 4 спринтери кои се под 10 место рангирани како спринтери во други тркачки диспилини е тоа неможно пример ФРАНЦИЈА Изменето од anakin - 27.Октомври.2010 во 12:32 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Штета што ја нема Бланка на светсково
а на Јелена ќе и биде последен настап |
||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |