Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Спорт
Име на форумот: Останати спортови
Опис на форумот: Одбојка, тенис, планинарење, пливање, точаци, висење по форуми...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=22684 Датум на принтање: 16.Февруари.2025 во 14:01 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Атлетски дисциплиниПостирано од: Schatzii
Наслов: Атлетски дисциплини
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:19
Кои од горенаведените атлетски дисциплини сакате да ги следите со задоволство?
------------- Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Коментари: Постирано од: KINGDAVID
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:27
Skok so stap. Sergej Bubka bese legenda , uzivav da go gledam
Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:31
KINGDAVID напиша:
И јас исто така, прекрасен беше... Сега Јелена Исимбаева обожавам да ја гледам
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:32
фрлање кладиво.
најинтересно е кога некој ,обично од Африка се тие...таквите,ке го џитне во публика.
несакајќи ,нормално....
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:36
има често такви таленти... инаку јас обожавам да гледам кога има атлетика и скоро сите атлетски дисциплини ми се интересни... најздодевни ми се тркиве на големи далечини, единствено тие не ги следам
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Постирано од: KINGDAVID
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:40
Schatzii напиша:
KINGDAVID напиша:
И јас исто така, прекрасен беше... Сега Јелена Исимбаева обожавам да ја гледам
Jelena Isimbaeva e super
Постирано од: zagor
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 15:40
зошто ма?..баш маратоните се интересни..пушташ ТВ-то и они си трчав околу згради,по ќошеви ..додека ти си бркаш работа низ куќа..по неколку саати гледаш кој останал тој победил.
------------- ...zagor e ziv,se drugo e laga.
Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 11.Јуни.2010 во 19:52
100 m eventualno 200 m.....sprint....koj ce gi gleda oni so stap, pa bacanje kamena sa ramena, pa onie so golemine CD-a, pa stafeta za dan mladosti.....ma ajd....sprint e zakon .....osum "bro's" na staza , bam so pistolot i se e gotovo za 10 sek....toa e adrenalinska terapija....
------------- You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Постирано од: Santijago
Датум на внесување: 10.Јули.2010 во 23:46
100 и 200 м обавезно , Блашка секогаш ја гледам на скок во висина секој собир СП од кое што има пренос на ТВ а нормално олимпијада не се пропушта
------------- I'm out bcz of pathetic around here
Датум на внесување: 17.Јули.2010 во 14:38
Еве ја Бланка колку ми е интересен нејзиниот начин на прославување ( со танцување ) кога ќе го изведе последниот успешен скок
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Постирано од: clark40
Датум на внесување: 27.Октомври.2010 во 09:19
Не гледам потенцијален кандидат кој што во догледно време би го срушил неговиот рекорд.
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Постирано од: Schatzii7
Датум на внесување: 18.Август.2013 во 20:21
На Американциве се им е дозволено алал да им е
------------- »Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 19.Август.2013 во 13:47
Американците не се дисквалификувани бидејќи Јамајка нe вложи жалба заради преминот на Гетлин во патеката на Болт, а Британците се дисквалификувани бидејќи неправилно извршија измена на палката.