|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 135> |
Автор | ||
tanja_tanja
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ve molam mozete li da ostavite linkovi od drugi forumi,npr.toj bosanskiot.
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fluor regrutiraat preku online aplikacija ili po request ispraten od menadzmentot vo Afg....NE primaat cv direktno....kako prvo imaat obezbeduvanje , kako vtoro i da vlezes vnatre nema da ti zakazat intervju tuku ce ti recat da apliciras online i da cekas....Ako si dosaden ce si imas rabota so spomenatite momci pod 'kako prvo'...Ima sansi da naletas na regruter pred vrata koga se na push pauza ili vo hotelskiot bar ...Ce ti odgovorat na tvoite prasanja sosem korektno i ce ti kazat vidi 'kako vtoro'...Toa se informacii od ludje koi zboruvale so regruteri na fluor na koi naletale slucajno...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imaat obezbeduvanje...nema sansi da velzes bez zakazano...eve Boban probal |
||
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMOZES VO FLUOR IMA OBEZBEDUVANEAMA PROBEJA VIDI
|
||
DINI50
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala DeniMK ke idam samo kazi mi dali i kaj Fluor moze da vlezam taka dali i tamo moze da se sluci da nemaat obezbeduvanje
Ako mozes i na ova prasanje da mi odgovoris molim te |
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
otidi, jas koga bev nemaa obezbeduvanje..mozebi ke te primat...nisto ne mozes da izgubis, |
||
DINI50
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edno prasanje
dali kaj ovie od dyncorp vo Aleksandar Palace moze da se ide i bez da ti se javat. Aplicirav i online no ne mi se javuvaat sto mislite da idam direktno tamo dali ke me primaat. |
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
plati se isti ....razlikata e sto od Dyncorp pobrzo ke otides od drugive malku ke pocekas |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku e razlika vo plati od Dyncorp i ovie dvete nivni ....nudat li nesto povece ili toa e toa... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekako deka ke pojasnam. prvo vo Makedonija imase dve regruterski firmi,preduzimaci koi regrutiraa za Dyncorp internationale..ednata se vika Resallc, drugata MPI...mnogu luge bea kaj niv na intervju i pominaa, no mnogu malku otisle do sega...ne znam da vi kazam brojka tocna,od resallc imam informacija deka offer letter ili ponuda za rabota dobile okolu 180,a kolku zaminale ne znam...od tie sto seuste cekaat za Resallc sum i jas.. No jas bev aplicirala i direktno na web stranata na Dyncorp...sega se dojdeni od firmata i smesteni se vo Aleksander palace...gi vikaat tie sto aplicirale na web i tie pozicii sto se otvoreni momentalno...znaci lugeto mi se javija,imav kratko intervju po telefon, mi zakazaa, otidov i kaj niv se odi brzo...pak minuvas ednostaven test angliski, da te ocenat kolku znaes i potoa cekav okolu polovina saat da stasa offer letter od America..Od koga potpisav, popolniv mnogu formulari i sega treba da izvadam uste potvrda od policija deka ne sum osuduvana i da napravam TBC test, a potoa ke cekam karta za Kuwait...lekarskite pregledi se tamu i tamu potpisuvas oficijalen dogovor se nadevam deka bese dovolno...ako ima uste nesto sto te interesira prasaj slobodno p.s. Resalc se isto taka se uste tuka..mislam deka se vo Kumanovo...dicarfaro@gmail.com - na ovaa adresa se pusatat aplikaciiite |
||
duro3
Нов член Регистриран: 15.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZDRAVO narode i idni kolegi dolgo me nema sega na brzina preletav po forumot DURI sega nisto ne razbiram apliciraj ovde apliciraj tamu intervju za ista firma na dva tripati MNOGU SUM ZBUNET .
DENIMAK aj objasnija podobro tvojata situacija, od kade ova so A.Palas mokmentalno si mnogu pred nas. BRATCE kako i da e ke te baram vo tekov na denov zavisi od angazman i ova sega na trcanje go pisuvam P O Z D R A V |
||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па и треба секој да се окуша таму, да види колкава среќа има.
|
||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||
DINI50
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala na brziot odgovor deni
|
||
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema poveke chetuvanje so regruteri...se uste go ima na stranata na Fluor, no ne funkcionira |
||
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |