|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 56789 135> |
Автор | |
DeniMK
Сениор Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вака...јас денес бев на интервју во Александар палас. овде се регрутерите директно од Dyncorp. ако сте аплицирале на нивната страна има шанса да ве повикаат,секако зависи за која позиција, ги викаат само оние кои аплицирале директно на страната и за кои позиции има место.. на лице место се потпишува offer letter и уште "100" страни се пополнуваат.сега треба да извадам уште потврда од полиција и да направам ТБЦ тест.после тоа ми рекоа дека се добива карта од 7-10 дена.лекарските прегледи се во Кувајт...
поздрав...се надевам на некој му користи информацијата |
|
abvgd
Нов член Регистриран: 24.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deni mozes li da ni kazes koja e nivnata strana na koja si aplicirala
|
|
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.dyncorprecruiting.com/ext/tpl.asp
|
|
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve butterfly8 ti odgovori namesto mene |
|
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bratce ke moze li nekoj da mi kaze jas bev vo rojal i na prvi juni gi prativ dokumentite vo pdf format na taj mejl sto mi go dadoa i mi stigan mejl dek cekam offer leter .sakam da znam od prilika do koga ke cekam ili mos za dzabe cekam dali obavezno ke me izvestat dali ke odam ili ne fala nogu
|
|
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li nekoj da mi kaze sigurno deka e otidel preku rojal odnosno resallc i kolku od prilika se ceka da ne cekame za ... ili od drugo mesto da aplicirame
pozdrav do site fala |
|
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku sto znam jas dosega otisle okolu 40, a stignale 180 offer letter...jas bev vo royal na 24 maj, a aplicirav i direktno na stranata na dyncorp..me viknaa i tie zavcera i tamu posle intervjuto potpisav offer letter...znaci moj sovet apliciraj i na web stranata, pa koj poprvo te vikne |
|
DINI50
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
boban veles aj molim te kazi mi kako da odem za afganistan so fluor iako sum aplicirala vece dolgo vreme na fluor.com i sekoj den apliciram pak nisto nema. sakam da me vikat na intervju dodeka se tuka vo skopje znam angliski perfekt i CV mi e super ama djabe ne me vikaat ...ako znaes kako ili ako nekoj drug znae molim da mi kazete
|
|
tanja_tanja
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima li nekoj telefon od kumanovo za sigurno odenje za avganistan?
|
|
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakala da ti pomognam no nema telefonski broj za sigurno odenje...site nie cekame i ne znaeme dali sigurno ke otideme..eve ti mail adresa: dicarfaro@gmail.com(ova e regruterksa firma sto raboti za Dyncorp...pusti im CV i kopija od pasos i navedi za koja pozicija apliciras...se nadevam deka ke te viknat na intervju...isto apliciraj direktno na stranata na Dyncorp, pa i na Fluor..sega se vo Aleksandar palace i dvete firmi, mozebi ke imas sreka da te povikaat pozdrav i srekno |
|
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DINO 50 abe brat i jas se akam 4 meseca nikako 100 aplikacii imam pusteno na fluor i jas cekam ama nisto pa zatoa mu pisuvam duro ako ima covek od kumanovo toj nekoj fantom so posreduval da se cueme ima takvo nesto ama toa e tajna organizacija kumanovci samo ja rabotat samo oni odat toa e pozzzzzzzz
|
|
DINI50
Нов член Регистриран: 25.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala boban veles sega razbiram /znam deka i ti me razbiras ne mi zameruvas sto te prasav i zamoliv da mi kazes kako ....Znam kosovari i kumanovci ima mnogu sto idat a nie samo djabe .............Pozdrav i tebe i daj Boze da te viknat se molam od se srce i za tebe
|
|
boban veles
Нов член Регистриран: 22.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 28 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke bide samo strplivo treba vreme mora da ne viknat poz i tebe
|
|
DeniMK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas znam deka ima mnogu od kosovo i kumanovo sto odat a nemaat blage veze od angliski...ne mi e jasno samo kako??...eve jas bev na intervju i toa dvapati ednas vo resallc ednas direktno vo Dyncorp.Ne deka testot na angliski e tezok,no znam luge sto ni toa ne go znaat a sepak pominale i dobile ubavi pozicii.. daj Boze site da dobiete rabota i toa vo Fluor,sepak odime za pari...a se nadevam deka i vo Dyncorp nesto ke se smeni,barem sto se odnesuva do platite... srekno |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |