|
Кој не претставуваше на „Мистер Свет 2010 |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Април.2010 во 17:49 |
Иван Никшиќ беше нашиот претставник на шестото издание од „Мистер Свет 2010“, кое се одржа во Инчеон, Кореа на 11 март 2010. Во неговата биографија можеби пишува дека пораснал во Скопје, има 23 години и студира на Факултетот за физичка култура, но ќе сфатите дека тоа е апсолутно неповрзано кога ќе го погледнете видеото. Барем да му напишеле нешто да каже... на македонски! Mister Macedonia FYRO World 2010Prevzemeno od makedonski portal Изменето од Анастеа - 23.Април.2010 во 12:56 |
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иван за мистер... изгледа е мистериозно... избран...!
или пак јас не сум доволно информирана..но не знам кога се
одржал кај нас избор... за мистер кој ќе не преставува надвор...
Почнува на Англиски со два збора и се префрла на српски...
па и тоа многу лош српски... за да заврши прашувајќи го камерманот
...дали било ..ок. ............... не кажувајќи ама баш ништо ..........
Јас мислам ...воопшто не е ..ок. .......
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
КАТАСТРОФААААА....
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срамотилук... ... ц ц ц...
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од цела Македонија ова ли го најдоа да не преставува?
Не верувам дека некој го цени ова да го наречам натпреварување,но не можеа ли да најдат некое Македонче Додуша кога ќе размислам повеќе не ме ни чуди ова,секоја им чест на организаторите од Македонија Изменето од fiks - 23.Април.2010 во 11:26 |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу важно кажано со два збора.....дека ја преставува ,, ДРЖАВА СВОЈА ЗЕМЈА МАКЕДОНИЈА,, ......
Јас можам да ви кажам безброј примери на луѓе кои врло течно и литературно зборуваат македонски јазик...... а никогаш никаде.....не кажале своја земја и држава Македонија.... напротив све најлошо.... Алал да му е на детето што во срце искрено го кажа тоа на мајчин јазик... добро знаете колку % има што не го знаат воопшто македонскиот јазик.. ниту ја признаават држават каде живеат...а сепак за нив ни збор... затоа нема никогаш да не биде.... намето да дадете подршка , да пофалите..одма рекала казала напади.... многу сум разочарана навистина.... Дечкото е млад убав и му посакувам успех доколку ќе го има што не е толку важно.... ВАЖНО ШТО ОД СРЦЕ ЈА ПРЕСТАВУВА МАКЕДОНИЈА..... Изменето од Анастеа - 23.Април.2010 во 11:32 |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bijonse.... Kako da go pofalime koga ne si go znae majciniot jazik? Na koj tecen jazik si go kazal deka e od Makedonia??? Sekoj si ima pravo na smoe mislenje taka da i nie.... Изменето од Анастеа - 23.Април.2010 во 11:33 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и да .....уште ова ....како се вика победникот??? а??
инаку ирец.....??? ај нека ми го напише некој овде името и презимето на победникот на Мистер 2010....ајде де....да ве видам.... ...или авторот на темата нека повели нека го напише .... ...овде со големи букви..... и све ќе е кажано...... Изменето од bijonse1 - 23.Април.2010 во 00:55 |
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислим океј е...а?
море...не е за смеење работава...за плачење е... воопшто и не ме интересира кој победил на изборот, ни како се вика ни од каде е... важно сме имале претставник ВЕОМА ПОНОСАН НА СВОЈУ ЗЕМЉУ... претставник - полиглот кој знае англиски,цепа српски па претставувањето на македонски му се видело одвишно...а и што ќе му е да се мачи ... причај српски да те цео свет разуме ... Срамота! Изменето од Biba_G - 23.Април.2010 во 01:23 |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
omar, bijonse1 забегувате офф топик... сокриени ви се постовите... секоја понатамошна дискусија или расправија на лп...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ubav i glup e dobitna kombinacija za Mister lepota 2010
ne e ova kziv bre |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znesh zoshto losh srpski?? ne deka ne si go znae majchiniot jazik .....ako go gledash vnimatelno klipcheto ke primetish deka NASHIOT PRESTAVNIK se trudeshe na makedonski jazik da se iskazhe....i toa ne e vazhno.... pak ke kazham vazhno e STO DECHKOTO E UBAV, JA PRESTAVUVASHE SVOJATA DRZHAVA MAKEDONIJA ISKAZHUVAJKI GO TOA OD SRCE.... Изменето од Анастеа - 23.Април.2010 во 11:38 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Темата е прочистена и со корегиран наслов.
Се надевам со ова ќе се престане со навреди и препукувања на национална основа. Продолжете со дискусија и без сугерирање на членовите кој како треба да коментира. Секој со своите ставови. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас само ќе кажам дека има многу поубави момци од овој.
ама ипак убавината е релативна работа... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |