IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Доколку го променат името-како ќе реагирате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Доколку го променат името-како ќе реагирате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Автор
Порака
Античкиот Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Поглавица Тешки Очи

Регистриран: 14.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Античкиот Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Доколку го променат името-како ќе реагирате?
    Испратена: 21.Април.2010 во 20:13
Знам дека според преродбата во 100 чекори ова е фикција, но сепак ме интересира... доколку преку ноќ го сменат името... како секој од вас индивидуално ќе реагира???
Поздрав

ПС. Хоуп фор д бест, бут припеар фор д ворст...
ПС.2. молам особено да се изјаснат подржувачите на вмро. т.е. големите патриоти и душегрижници...

Изменето од Анастеа - 22.Април.2010 во 23:02
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 20:18
доколку го променат , искрено кажано ќе ми олесни ....... ми досади веќе играње на таа карта од страна на “ патриотите “ ........болен
Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 20:32
Доколку го променат ИМЕТО ке плачеме 1 ден после ке заборавиме и се на свое место
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 20:36
Ќе се осеќавам овака 
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 20:36
ти да плачеш ....... јас сега плачам .......... тогаш тешко дека ќе плачам ..........не%20зборувам
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 21:18
Доколку е работен ден ќе одам на работа, како и секој работен ден.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 21:51
Originally posted by Античкиот Античкиот напиша:

Знам дека според преродбата во 100 чекори ова е фикција, но сепак ме интересира... доколку преку ноќ го сменат името... како секој од вас индивидуално ќе реагира???
Поздрав

ПС.2. молам особено да се изјаснат подржувачите на вмро. т.е. големите патриоти и душегрижници...

Hipotetickiзбунетост
Pa mislam deka mnogu malku vreme ke ima da se misli na toa bidejki SIGURNO ke ima nekoja pogolema afera..pr. beganje preku granica vo nekoja stranska zemja na onie koi toa "go storija". Pa krienje na onie koi gi podrzuvaa i pravdanje kako toa ne go ocekuvale (ko so Ljubco- koga se pravdaat onie 900 000 koi odea za Solun, ili so brat Ljube koi sega go stavaat na jutjub)...
Nedaj boze...da ne dojde to toa...oti tuka sekoe cudo trae 3 dena...i se si trga po staro...polukanje...patriotizam...samo dodeka ne se dojde do drzavnoto cekmedze...posle se e isto ...preslikano kako pod fotokopir...
Kaj nas sekogash ima pogolemo zlo od zloto...
Deneska procitav negde eden komentar... Poarno Manevski da e minister...otkolku da go razreshat nego, pa da go stavat Vlatko Gjorcev za ministerзбунетост
Кон врв
depo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Февруари.2009
Поени: 501
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај depo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Април.2010 во 22:31
Originally posted by Античкиот Античкиот напиша:

Поздрав

Дали темата е поставена бидејќи сакаш искрен одговор или сакаш да се ситиш на одговорите па и си филтрирал кој сакаш да ти одговори особено . Мене ми изгледа ова второто заради заземањето страна уште пред да дадеш шанса на некој да одговори. Испаѓа дека само приврзаници на комунистите или дпмне сакаш да ти одговорат.

Како обичен граѓанин да ти кажам дека ќе има референдум на кој ќе одлучува народот и секој ќе си го даде својот глас.

Со еден збор темата ти е сосема промашена т.е. може да се каже фикција како што самиот си го употребил тој збор. Нема да има промена на име преку ноќ како што се надеваат малкумина. Ова е исто како да поставиш тема што ќе се случи доколку преку ноќ Кина ја нападне Аргентина.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 00:06
Originally posted by aLbaneso aLbaneso напиша:

Доколку го променат ИМЕТО ке плачеме 1 ден после ке заборавиме и се на свое место

Албанезо
, на темава пишува секој да се изјасни за него - индивидуално.

Те молам не зборувај во множина, затоа што има уште Македонци, кои немаат резервно или второ име за себеси како народ или етнос, па имаат поголема причина да бидат гневни... и тешко да заборават за еден ден!
Јас на пример уште не сум ја заборавила ниту некогаш ќе го преболам прифаќањето на срамната референца.губитник

На темава - не знам како би реагирала во гнев, кога и самата помисла на такво нешто, ме тера на повраќање!! Се надевам нема да има причина, дека ќе ми биде дозволено прво на референдум да си го кажам мислењето.
А не дека не е можно, оти во многу работи не верувавме па ни станаа реалност.

Кон врв
aLbaneso Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2009
Поени: 933
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLbaneso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 00:30
Добро еве сега и за мене лично ке кажам како ке реагирам, НЕМА ДА СЛУШАМ СЕКОЈ ДЕН ГРЦИЈА ОВА ОНА НЕ ГО МЕЊАМЕ ИМЕТО и секако еден проблем помалку

Изменето од aLbaneso - 22.Април.2010 во 00:33
Љаеш НЕ касаш !
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 01:07
Онака патриотски ќе го кренам собранието во воздух,заедно со влада и претседателот на државата.
Ви текнува на онај што фрли бомба во собранието?
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 01:08

Тема: Доколку го променат името-како ќе реагирате???

Ќе кажам „Шуќур, време беше ...“
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 08:43
Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

Онака патриотски ќе го кренам собранието во воздух,заедно со влада и претседателот на државата.
Ви текнува на онај што фрли бомба во собранието?

Немој да си отишол без да викнеш...губитник
се приклучувам кон честитката...голема%20насмевка
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
mungos80 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
АНАРХИСТ

Регистриран: 21.Октомври.2009
Поени: 4330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mungos80 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2010 во 09:11
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

Originally posted by mungos80 mungos80 напиша:

Онака патриотски ќе го кренам собранието во воздух,заедно со влада и претседателот на државата. Ви текнува на онај што фрли бомба во собранието?

Немој да си отишол без да викнеш...губитник

се приклучувам кон честитката...голема%20насмевка

Изгледа овие заборавија како во 2001 година малку фалеше да оди собранието во пламен,еве сега во тајван,киргистан колку за потсетување имаат можност да видат што значи ако им се случи „НАРОД„.Затоа нека не си играат со нешто што е над нив.
А за сите „патриоти„ слободно барајте си друга земја,ние ја имаме само оваа,каква е таква е наша е.
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.