|
Доколку го променат името-како ќе реагирате? |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 21.Април.2010 во 20:13 |
|
Знам дека според преродбата во 100 чекори ова е фикција, но сепак ме интересира... доколку преку ноќ го сменат името... како секој од вас индивидуално ќе реагира???
Поздрав ПС. Хоуп фор д бест, бут припеар фор д ворст... ПС.2. молам особено да се изјаснат подржувачите на вмро. т.е. големите патриоти и душегрижници... Изменето од Анастеа - 22.Април.2010 во 23:02 |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
доколку го променат , искрено кажано ќе ми олесни ....... ми досади веќе играње на таа карта од страна на “ патриотите “ ........
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доколку го променат ИМЕТО ке плачеме 1 ден после ке заборавиме и се на свое место
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се осеќавам овака
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти да плачеш ....... јас сега плачам .......... тогаш тешко дека ќе плачам ..........
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доколку е работен ден ќе одам на работа, како и секој работен ден.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hipoteticki Pa mislam deka mnogu malku vreme ke ima da se misli na toa bidejki SIGURNO ke ima nekoja pogolema afera..pr. beganje preku granica vo nekoja stranska zemja na onie koi toa "go storija". Pa krienje na onie koi gi podrzuvaa i pravdanje kako toa ne go ocekuvale (ko so Ljubco- koga se pravdaat onie 900 000 koi odea za Solun, ili so brat Ljube koi sega go stavaat na jutjub)... Nedaj boze...da ne dojde to toa...oti tuka sekoe cudo trae 3 dena...i se si trga po staro...polukanje...patriotizam...samo dodeka ne se dojde do drzavnoto cekmedze...posle se e isto ...preslikano kako pod fotokopir... Kaj nas sekogash ima pogolemo zlo od zloto... Deneska procitav negde eden komentar... Poarno Manevski da e minister...otkolku da go razreshat nego, pa da go stavat Vlatko Gjorcev za minister |
||
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали темата е поставена бидејќи сакаш искрен одговор или сакаш да се ситиш на одговорите па и си филтрирал кој сакаш да ти одговори особено . Мене ми изгледа ова второто заради заземањето страна уште пред да дадеш шанса на некој да одговори. Испаѓа дека само приврзаници на комунистите или дпмне сакаш да ти одговорат. Како обичен граѓанин да ти кажам дека ќе има референдум на кој ќе одлучува народот и секој ќе си го даде својот глас. Со еден збор темата ти е сосема промашена т.е. може да се каже фикција како што самиот си го употребил тој збор. Нема да има промена на име преку ноќ како што се надеваат малкумина. Ова е исто како да поставиш тема што ќе се случи доколку преку ноќ Кина ја нападне Аргентина. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Албанезо, на темава пишува секој да се изјасни за него - индивидуално. Те молам не зборувај во множина, затоа што има уште Македонци, кои немаат резервно или второ име за себеси како народ или етнос, па имаат поголема причина да бидат гневни... и тешко да заборават за еден ден! Јас на пример уште не сум ја заборавила ниту некогаш ќе го преболам прифаќањето на срамната референца. На темава - не знам како би реагирала во гнев, кога и самата помисла на такво нешто, ме тера на повраќање!! Се надевам нема да има причина, дека ќе ми биде дозволено прво на референдум да си го кажам мислењето. А не дека не е можно, оти во многу работи не верувавме па ни станаа реалност. |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро еве сега и за мене лично ке кажам како ке реагирам, НЕМА ДА СЛУШАМ СЕКОЈ ДЕН ГРЦИЈА ОВА ОНА НЕ ГО МЕЊАМЕ ИМЕТО и секако еден проблем помалку
Изменето од aLbaneso - 22.Април.2010 во 00:33 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Онака патриотски ќе го кренам собранието во воздух,заедно со влада и претседателот на државата.
Ви текнува на онај што фрли бомба во собранието? |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Доколку го променат името-како ќе реагирате???
Ќе кажам „Шуќур, време беше ...“
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немој да си отишол без да викнеш...
се приклучувам кон честитката...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа овие заборавија како во 2001 година малку фалеше да оди собранието во пламен,еве сега во тајван,киргистан колку за потсетување имаат можност да видат што значи ако им се случи „НАРОД„.Затоа нека не си играат со нешто што е над нив. А за сите „патриоти„ слободно барајте си друга земја,ние ја имаме само оваа,каква е таква е наша е. |
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |