|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 979899100> |
Автор | |
Sanja...a
Нов член Регистриран: 01.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
зарем навистина 11 год те немам посетено... Се сеќаваш ли на мене? Во име на старите добри времиња една големаа |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
Најдраг си ми од сите. Секогаш кога ќе те посетам се потсетувам на едно многу убаво време ...
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди само....
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,dridvid,,,site tuka shto ti pishale deka se srekjni,,, shto te gledaat posle 10 godini ,,,i ili te posetuvale ednash mesechno ,,, a mnogu te sakale da znaesh deka te lazhat ,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивидиииииииии
Како иде батка ? Се ли е под контрола ? Јас сум само на поминување па да шкртнам збор два на најдобриот незаборавен македонски форум на сите времиња
|
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Д.И И да сакам неможам да те одминам на срце ми лежиш ... |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,dridvid,,,nishto,,,onaka,,, ja samo na pominjanje,,,
Изменето од pajser - 27.Февруари.2023 во 22:13 |
|
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ Дома сум си ! |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Се гледаме следната година
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
Наминав да те посетам баш на денешен ден. Роденден ми е, 38 полнам, а се осеќам ко 25 Искрено, не верував дека толку многу ќе го засакам овој форум. Секогаш ми буди чувства од едно убаво време поминато во младоста. Дефинитивно, не постои ниту еден друг форум на кој сум му толку верна како што си ти идивиди. Секогаш ќе се навраќам на тебе , никогаш нема да го заборавам дружењето и тој пријателски пристап на сите членови кон мене. Прекрасни времиња. Здравје , уште 2 години, па ќе славиме 20 години како сум член на идивиди. Буквално пораснав со тебе. Да знаеш дека многу те почитувам како форум, не е битно дали сега имаш членови кои те посетуваат, но јас никогаш нема да те заборавам. Затоа и сакав да пишам збор два баш на денешен ден кога ми е роденден, да ми почне денот баш со форумот идивиди Поздравче и до следно читање |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,drgidvid,,,mislish deka sme te zaboravile ,,, što se odnesuva do mene ,,, ne,,,
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,drgidvid,,,toplo be mnogu u pm,,,
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,drgidvid,,,lesno se logirav,,znachi seushte letame,,,nema pilot vo avionot,,, ama dobro e,,,
|
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,ajde,,, opa,,,doadja vreme za zimnica,,, 🤣
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 979899100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |