|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница 123 96> |
Автор | ||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Ноември.2005 во 22:10 |
|
Еве нешто општо кое можеби ќе ве натера да шкрапнете неофицијално за вашите спортски активности!
Ќе почнам од се*е :Денес ги земав тегчињата од 2 кг и одлучив да направам неколку вежби кои сум ги научила додека редовно одев на фитнес!
Искрено многу ме мрзеше додека се натерав,но после тоа се чувствував многу поубаво!
|
||
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како ти успева барби? јас штотуку се најадов, и тоа ко човек, не сум вежбала со недели....и како што се приближува зимава се помрзлива станувам (и поџанк фуд на мени)
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas vezbav vo teretana , inaku krevam sredni tezini i odam 3 pati minimum nedelno , nadopolnuvam fizicka kondicija so : boks , trcanje , skokanje jaze
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas v4era zaspav u 18.00 h i se razbudiv sabajle, pogodete dali sum vezbal
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da si vezbal , ama rokacina vo umot mislam
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rokacinata e odlicna vezba
|
||
|
||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право сте се прифаќа и тоа како дел од спортска активност затоа што Велат здраво било !
Значи за сега спортски активни Хектор,Кафка,Барбика ,а Блу е на пат кон активност !
|
||
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HEKTOR MORA DA GO ODRZAVA BILDERSKOTO TELO
|
||
|
||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа значи дека активно спотруваш,кај мене тоа не е така јас вежбам кондиционо заради форма ,а богами и сакам да стегнам некое мускулче ама за тоа ќе морам малку поактивно!
|
||
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas vezbam godini unazad i koga bi vezbal sekoj den bi bil ne znam arnold svarceneger
|
||
|
||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аууу Хектор сега те замислувам баш онака како на сликата!
Профи ли тренираш или онака за се*е?
|
||
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne ne sum tolku kolku na slikata , realno imam gradba , samo nemam cist muskul , treba mnogu striktna ishrana , minimum 2 litri voda na den ,odmor , dva pati trening vo denot , da nee pies alkohol , da ne puisis cigari , a jas so ova dinamicno tempo na zivot vezbam i dobar sum , mene mi fali samo definiranje na nekoi muskulni grupi , i treniram sredno , ne sum profi za toa ti objasniv pogore
|
||
|
||
Внеси реплика | страница 123 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |