![]() |
|
ФОРУМСКА ТЕРЕТАНА НА Gjoroski & riki1899 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
girl_111 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DALI MOZE NEKOJ DA MI KAZE KAKO DA JA OSLABAM POLOVINATA ??????????????
![]() |
|
![]() |
|
Gjoroski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опна сонцево 40-ка и жив човек нема во теретанава
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas cekam da ozdravam pa da se vratam so jako tepmo
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Чекам да ми завршат обврските со натпреварите, па се враќам со засилено темпо назад на вежбање и форма за летооооо
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Thanks for the support
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
И да е нешто изгубено, не е значајно. Важно е дека си подготвена за понатаму. Растурај.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Да дадам отчет: растурам.
![]() Не сум вежбала само последниве 6дена, имав некои здравствени проблеми (циститис) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Па друштво, зимото дефинитивно полека но сигурно си заминува. Јас се враќам во теретана и малку посериозно ќе си започнам со вежбање
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ...tukuuuu,vidi toa gravceto,ako e svareno..staj mu potprska ..pa da apnime nesto..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Е така е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
![]() |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
sedi cel den u kunjai spremaj pa posle na spravi za mucenje idi
![]() |
|
![]() |
|
Благодарам многу.Да потенцирам дека во оваа теретана (која не е баш некоја како да кажам супер-модерна, мислам, онака, маалска теретана но за мене за сега е повеќе од доволна) и нема баш некој што би ме насочувал, еднаш само ми покажаа ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Me nasmea so spravite,kako jas da si se chitam Vo vrska so vezbanjeto...te prochitav na drugata tema deka vezbash skoro sekoj den,pa jas bi ti preporachala da napravish kombinacii od vezbi,za da ne izleze sekoj den isto da vezbash. Na muskulite im treba vreme da se odmorat. Pa taka mozesh eden den da vezbash race koristejku gi spravite,nareden den noze i stomak,potoa race so tegchinja i slichno. Cardioto ti ostanuva sekoj den. Shto mozesh da smenish vo cardioto e da go menuvash otporot i brzinata,primer edna minuta brzo so zgolemen otpor pa 2 minuti poslab otpor i pobavno,predizvikot e pogolem so toa i efektot. Stomak ne se preporachuva sekoj den, 3 pati nedelno e sosem ok ,zatoa shto so sekoja druga vezba i so cardioto ,se aktiviraat i stomachnite muskuli. Za sekoja vezba da bide pravilno izvedena stomachnite muskuli mora sekoash da se stegnati i stomakot vovlechen. Taka se namaluva i rizikot za povredi vo grbot i vo isto vreme gi rabotish muskulite.
Spravata za gradi shto te sekira ovde trenerite izbegnuvaat da ja koristat so zenski klienti. I rasporedot na vezbite e malku razlichen od toj ti shto go napisha. Sledat nekoe pravilo prvo da se raboti so najgolemite muskuli pa kon pomalite ,pa taka posle cardio,rabotat noze,pa race (triceps,biceps itn) i stomachnite na kraj.
I sekako pochekaj gi sovetite od Gjoroski i Riki
![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |