|
Свадба?! Што е најважно за вашата свадба? |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
picky
Сениор Регистриран: 03.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 11.Ноември.2009 во 12:09 |
Здраво, размислував за тоа на што ќе дадеме приоритет коа ќе правиме свадба бидејќи финансиите не кочат да имаме свадба како од филмовите . Сепак мислам дека мене најбитно ми е ресторанот да изгледа свадбарски :) свечено и да ми е украсен по желба.
Сакам да знам што ви е вам најбитно за вашата свадба, освен изборот на правиот партнер :) избрете некоја комбинација: :) - местото каде ќе биде свадбата, - музиката - цените на мениата - изгледот на ресторанот, - украсувањето, - храната која ќе се послужува, - услугата - невестинската торта - нешто друго?! Изменето од picky - 11.Ноември.2009 во 12:09 |
|
No expectations, no disappointments!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za mene e najbitno prvo maz da si najdam
pa posle ke mu ja mislam za svadbata |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka treba dve svadbi. Prvata da bide samo imitacija i po pet godini zaednicko ziveenje da bide vistinskata.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмм... мислам дека темава повеќе ќе одговара во семејство
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свадба?!
не дека не сум размислувала... ама се повеќе доаѓам до заклучок дека не сакам да правам традиционална свадба... најубаво да сме само ние двајца, кумот како сведок и тој што не венчава (матичар, поп, сеедно)... што ќе ми е свадба од која без слики и снимки нема ни да паметам ништо.... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не е свадба. ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ВЕНЧАЊЕ? После венчање: Идат сите присутни у прв локал. Сите со младенци терат некое весеље, а потоа младенци ги напуштат и идат на медени месец........а останати се пијанчат........ То е савремена свадба......... Се остало е у стилот: ,,ТОА СУМ ЈАС/НИЕ,, ...али тоа е веќе надживеано... ова е вистинсјиот рецепт. Право, пробајте......... Изменето од orlov - 12.Ноември.2009 во 18:59 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
свадба?
никако би си го зела дечко ми...ранецот ...и две авионски карти за Париз со парите планирани за свадба...10 дена низ Франција...ммммммм...ќе ги памтам цел живот...а опа-иха ќе помине за 6 саати и нема да сакам веќе да се сеќавам на свадбата...на едните не им се погодила масата,на другите им била мала порцијата,третите се сликале 100 пати па ја сеа треба да им платам,четвртите биле многу блиску до музиката,на петтите не им се погодила музиката...а сме потрошиле еден куп пари... има поубави начини да се одбележи почетокот на заедничкиот живот...бар за мене |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас сум за оваа варијанта Париз,Милано,Виена,Рим,Барселона многу би сакала да отидам |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojata ne e son veke se planira uveliko Vencavka od Vladika
kratka verzija , drugar mi od detsvo a na site tuka koj ne bile vo Pravoslavna crkva ke mue dozvivuvanje.
Lokal , sreden ukrasen od cvekara .
90 gosti , dve zivi muziki edna so Makedonska muzika ,edna poveke cover i Svedska .
Jadenje pienje do daska
Torta na 5 sprata mnogu slatka bev si ja birav sam i vkus i preliv , i izgled . Kohsta poveke od fustanot ama jebiga ednas se mazi coek , taka?:)
A da fali fustan , frizura i nakit , sve drugo e pod konec . Znam sekogas se stavam posledna hihih.
Meden mesec , ne bas ama 4 dena odmor vo Pariz:))) Изменето од Biolica - 12.Ноември.2009 во 12:13 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Вистинскиот/вистинската личност со која смен решиле да го минеме остатокот од животот.
2. Одбрани, драги луѓе на прво место, не битен квантитет како што некои прават туку квалитетен избор на гостите. Свадбата не е претстава за широките народни маси каде не се знае кој гостин од чија страна е. Тоа е прославување на започнувањето заеднички живот кој сакаме да си го поделиме со најдрагите. 3. Потоа музиката. Речиси еднакво важна како и изборот на гостите. Какви гости-такво расположение и соодветна музика. Ништо од типот на “кад би био рањен крви бих ти дала“ 4. Убаво избрано мени. 5.Расположение, умереност, да не се чувствува притисок особено кај младоженците дека мора да исполнат нечии очекувања, да се однесуваат вака ил онака.Релаксираност. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da ne se ide bez . . r na svadba
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kakva svadba!?.......a da mnogumina pravat i srebrena!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...polu-srebrena..so edno dete...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |