|
Вежбате ли дома? |
Внеси реплика | страница 123 18> |
Автор | |
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 09.Ноември.2005 во 20:21 |
Јас имам тегчиња од 2кг.Не се многу тешки ,но ми помагаат солидно да си го завршам разгибавањето доколку за тоа имам време!
Додека мојата комшивка има касета со аеробик и вежба со помош на неа!
До каде сте Вие со тоа!?
|
|
|
|
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не вежба дома!?Па иако не вежба слободно нека каже овде зарем нема коментари на темава!?
|
|
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve jas ke pishnam:)
vezbam doma zatoa sto rabotam vo smeni, pa teretanite obicno ne rabotat vo vreminjata koi mene mi odgovaraat. a inaku mnogu bi sakal da odam vo teretana. eve sto imam od oprema: - bench klupa (sam ja napraviv - strucno ) - shipki: dve kratki, edna prava i edna EZ - ednoracni tegovi: 2kom - po 8kg 2kom - po 15kg - ploci: 4kom - po 0.5kg 4kom - po 1.25kg 8kom - po 2.5kg 4kom - po 5.0kg 4kom - po 10.0kg a mnogu e motivirachki koga ona sto se vezba se zapisuva. jas koristam softver za vnesuvanje na podatocite. dobar e i me motivira koga vodam evidencija. softverot moze da se simne od internet http://www.workoutware.com Изменето од batt's |
|
|
|
motherf**ker
Група Регистриран: 15.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u posledno vreme samo dzvekam mislam pijam vezbanje negde posle bozik i komarot |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ц ц ц ц ц и тоа е вежба
Иначе секое сабајле правам по 4 Асана вежби Јога за размрдување и секоја вечер пред заспивање за нозе и за стомак |
|
|
|
motherf**ker
Група Регистриран: 15.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pijem, sedim , pusim i spricere rusim hahahhhhhahhaha |
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега стомачни вежбам и тоа до 25 бројам и наназад.:)Иначе вежбам на статичниот велосипед но само по 20 мин.
Другото во теретана, но сега овие два месеци ме нема ни тамо :( |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
4x50 повторувања за стомак со подигнати нозе, и 2x20 со свиткани колена!!! 4x15 склекови (кога има девојка под мене не бројам). Тоа е пред легнување!!! А од сабајле, четка за заби у рака, и 20 пати лево, 20 пати десно,10 пати нагоре, 10 пати надоле!!! Абе теретана си е закон!!! А летно време, точокот, и правац на Водно, да не се замарам по кеј со секакви будали!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pooppopo, aman kolku ste vredni, jas edno vreme pocnav da vezbam po 50 stomacni, i po tolku za noze sekoj den, ama taa farsa traese celi dve nedeli, tolku od mene od gospoda pojke
|
|
Точачиња.
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sega momentalno ne odam u teretana 2 nedeli vezbam skokanje jaze ... teska vezba za kondicija , probajte ,dava neverojatna sila i energija :)))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne vezbam.
|
|
|
|
Везо
Сениор Регистриран: 23.Јануари.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аз три пъти на седмица давам аеро - упражнения и два пъти с малки тежести. |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmmmm!!!! Iskreno malce vezbam doma!!! Povekje sakam teretana!!!! Iskreno da praime muabet, povekje seks i ne vi treba vezbanje!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Клементина
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS VEZBAM, I TOA VO POSLEDNO VREME STOMACNI EEEEEE
|
|
precious..
|
|
Внеси реплика | страница 123 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |