|
Топ место за секс |
Внеси реплика | страница 123 13> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 25.Септември.2009 во 22:24 |
SO KRATOK KOMENTAR NA VASHETO IZBIRANJE..........
Изменето од bijonse1 - 25.Септември.2009 во 22:26 |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=bijonse1]
SO KRATOK KOMENTAR NA VASHETO IZBIRANJE..........
[/QUOT
Сите дадени освен 4 |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jbg, sekade sakam osven vo javno wc...
a inaku...da vidam.....neostvarena zelba , DOSEGA mi e na masa za bilijard
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
kompas
Нов член Регистриран: 21.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm ... za mene najubavo mesto definitivno e pred kamin na pod ....ufffff so uboooo
|
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bjonse da go redefinira prasanjeto, odnosno da se odbere samo edno mesto kade ne sakate da se seksate...
I da go prosiri spisokot, nekako znam deka ima uste mnoooooogu idei... Nemam motor... nestabilen e... a ako se koristi samo za potpiranje, togas ne e "na motor"... |
|
DeepBlue
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
10
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во заглавен лифт .............
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa sea neptune 74 otvori ti anketa ,,kade ne sakas da se seksas,,......... ova e za kade sakas .... a prasanje e zs odbiras toa shto glasash da obrazlozis nakratko...... jas glasav koga roditelite mu se doma..... hahahh go imam toa doziveano i strasno e ludo .... nonstop pod nekoj pritisok .....sakas ama ne mozes.....pa ova ona.... pssssssst da ne se cueeeeeeee mmmmmmm p.s. inaku bi glasala i za hauba na avtomobil....... zamisli posle voznja toa gori odozdola i zadnicata ti zezi...... a vamu ...................... i ushte edno p.s. neptune74 anketata e ogranicena so stavki ....samo tolku..... inakuuuuuuuuuu ke pishev i nad mashina za perenje i toa koga ima centrifuga.......... Изменето од bijonse1 - 26.Септември.2009 во 22:39 |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а може и на биро на работа но под услов да е завршено работното време и да има клуч на врата ( може и под биро ) .............
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle rabota .......
ne e toa toa............... samo obicna soba so kancelariski materijal......... a za vreme rabota........... tuka e adrenalinot................... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прифатено .........
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas glasav za biroto....ama kako sto kaza Bijonse...za vreme na rabota...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ивона02
Сениор Регистриран: 13.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum za biro
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na plaza ................................ [;;)]
|
|
Внеси реплика | страница 123 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |