|
Охрид |
Внеси реплика | страница 123 30> |
Автор | ||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Ноември.2005 во 14:14 |
|
Оваа година бев воодушевена од Охрид!Комплетно се ми се допадна и се косеше на поранешните муабети и извадените вицеви на сметка на Охрид и охриѓани!
Има ли Ваши коментари на оваа тема?
|
||
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie ohrigani ko ke velime nikoj ne ne vervit
|
||
Точачиња.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ви вервит бе ама незнам кој кде и како
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Точачиња.
|
||
Nate
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 481 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преубав град по мене.Го обожвам и не пропуштам шанса да го посетам и да уживам во него!
|
||
|
||
joki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
EEEEEEEEEEE da recam ohrid e balkanski i svetski grad
|
||
Точачиња.
|
||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum Skopjenec si go sakam Skopje Ama i Ohrid mi e vo srceto (na nepolna edna godina me donele moite u Ohrid na odmor, posto imame stan tamu i odtogas sekoja godina sum vo ohrid)
|
||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
||
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ohrid e preubav grad samo sto cekavme da ni go kazat toa strancite za da se osvestime malku sto imame
Jas imam stan vo ohrid i si se custvuvam kako doma nonstop sum tamu pa i preku zima -si se custvuvam mnogu isponeto, mirno, relaksirano nekako me opusta Letovo bese super -mnogu turisti ,mnogu ubavi mesta,priroda -po ubavo amin |
||
|
||
Ana^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ohrid e definitivno najubav grad za mene,ne zatoa sto sum od Ohrid,ama od site gradovi kaj sto sum bila nikade ne mi bilo poubavo od Ohrid
|
||
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве има Охриѓани низ форумов!
Како го поминувате летото во таа гужва од туристи?
Дали Ви прија тоа или понекогаш Ви создава нервоза!?
КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА СИ ДОМАЌИН ВО ТОЛКУ УБАВО ТУРИСТИЧКО МЕСТО!?
|
||
|
||
Ana^^
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na leto sekogas si pominuvam najdobro.Inace voopsto ne mi smetaat guzvite na leto,bas obozavam koga se zivee so polna brzina A inace najveke sakam da gi setam drugarite i drugarkite od drugite gradovi koga ke dojdat vo Ohrid
|
||
MeSs WiTh ThE BeSt,DiE LiKe The ReSt!
|
||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам многу убави успомени со прошетки во чамец и разгледување на знаменитости кои го красат Охридското крајбрежје.„Капетанот“ на чамецот на кого не му го памтам името беше прилично духовит и расположен да ни раскажува се повеќе и повеќе,а не фати некаде на залез на сонцето па кога ќе ја додадеш и таа убавина сликата како за прв пат ми остана врежана во глава и не сакам да ја избришам.
Охрид е прекрасен!
|
||
|
||
NOT RESPONDING
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 16.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 516 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele ej se naeziv |
||
NOT RESPONDING е искра на надеж во сивилото на македонското форумџиство- www.tepajvreme.blog.com.mk)---(www.skapunk.blog.com.mk- SKA PUNK BLOG)
|
||
Внеси реплика | страница 123 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |