|
ЛП намери |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 22.Август.2009 во 17:27 |
Со какви намери ви праќаат лп и со какви праќате вие ?
(сори...имаше едно зборче фазла па те корегирав) Изменето од Andjelina - 22.Август.2009 во 17:54 |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја на лп на се што е женско му тражам, ама уште не сум добил
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас праќам лп кога сакам да ја праам Анџелина домаќинка
а таа мене ми праќа лп кога сака да ме праи недомаќинка |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.............
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sekogas sum so najdobri nameri
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pisuvam bezobrazno i naveduvam dimenzii
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sifrirano
Kako si ? Utre ke bide soncevo. Rano zavrna. Изменето од zbunet - 22.Август.2009 во 18:29 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro dojde.
Abe ne se sekiraj. Ti si nad toa. Ednas i mene mi se sluci toa. Ednas ko niednas. Baraj i ke najdes, Ako neka ne ti smeta. Moram da odam. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас им праќам ЛП со службени намери
они ми враќаат со задни и предни ... намери де |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секогаш да расчистам неjаснотии.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да си поправиме муабет
Изменето од sanja-a - 22.Август.2009 во 23:32 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретки се тие кај мене, слабо ја со тие ЛП стојам и понекогаш само поздравувам или враќам. |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па ќе ми пратат некои од модераторите ваква лп- ВАЖНА веднаш да престанеш!- ВАЖНА само ако не престанеш!- ВАЖНА ќе те суспендирам ако продолжиш така!- ВАЖНА немој да се караш во политика!- ВАЖНА немој да навредуваш!- ВАЖНА немој така да се однесуваш!- ВАЖНА несмееш некого да го нарекуваш овца! Како би ти било тебе така да ти речат?- ВАЖНА....А јас им враќам- ок одма ќе престанам - што?- е зашто што правам?- не се карам- не навредувам- како се однесувам?[IMG]smileys_novi/2.gif" align="absmiddle" alt="тага
Изменето од Andjelina - 04.Октомври.2009 во 17:40 |
|
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |