![]() |
|
Хоби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Автор | |
micevski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bagio ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
ABE SVIRENJE I NA OVA ZARAZAVA FORUMOV
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I`m back in the game
|
|
![]() |
|
Supernatural ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 128 |
PLETAM TASHLIJFERI, GUBLENI I TKAAM STAZI I TEPISONI ZA NADVORESHNI I VNATRESHNI STEPENICI...PODFAKAM SITNI I SHIROKI PLETKI ZA ZIMSKA I LETNA MODA :-) ZA MAICKI NAD FARMERKI I FERMELINJA U FARMERKI... MOJOT TAKA NARECEN HOBI I MOJA GOLEMA STRAST GO PREPORACUVAM I DALJE ... ZA POVISE INFORMATIVNOSTI I IZLOZBI POSTETE JA STRANATA: www. tishlajfer/za gooolema masa/i 6 salafetki.mk selo:carevic :-))) |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
А си читал ли некогаш книги за Македонија од македонски автор (не бугарски)? ако не, пробај ќе ти биде интересно, гарантирам....... |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Јас собирам МЕТАЛНИ парички (монети) кои си ги наоѓам на земја...
од дете ми е оваа занимација и имам еден куп ![]() Изменето од ivana |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Собирам мали пакувања од шеќер, порано и поштенски марки.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Toreador ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Пишувам сај фај, еротика, филозофија, фентази, слушање добра музика (трип хоп, амбиентална, транс, класика, готик и индатрсијал) гејмирање, форуми, чатање иииии.......то
![]() ![]() |
|
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
музиката ми ехоби и живото воопшто...не свирам ништо, сега за сега( се надевам дека ќе научам на бас) али пеам...и то интензивно...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Dizajniranje mebel........momentalno.....
|
|
![]() |
|
ThA-BiTcH ![]() Нов член ![]() Регистриран: 27.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Хоби...
мммм музика, како и на секој друг. Неам некое друго хоби... ![]() |
|
* Blonde Bitch *
*~*~* I was born a BITCH! What's your excuse?*~*~*~ |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
kosharka,kosharka, kosharka ama najcesto koga imam slobodno vreme, topka,teren i kosh
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Feng shui
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Umetnost -slikarstvo
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |