![]() |
|
Џогинг |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 28.Октомври.2005 во 19:09 |
Kolku prkrasno zadovolstvo,go obozavam dzogingot posebno vo drustvo ili moze i sama so slusalki i dobra muzika!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
em..Barbi go primenuvav mnogu cesto. Trenirav maraton i sekoj den ako ne pretrcav do 5km ne znaev da zastanam...ama prekinav so trcanjeto veke 7 godini i mi nedostasuva mnogu..Ke mora da se vratam na toa ..mada sekogash trcav sama so svoite misli nekako me usporuvaa drugite i mi nametnuvaa drugo tempo na trcanje...sega kako shto ne sum trcala od damna ke mora da najdam drushtvo, zashto posle 500 metri ke se otkazam od shto ne ke mozam da zemam vozdux
![]() |
|
![]() |
|
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Porano mi bese del od sekojdnevieto,ne profesionalno ,no sepak so klubsko druzenje,a sega veke prosto se trudam da grabnam sloboden moment i za sportot!Najdolga staza mi e 2km...se sekavam deka bas i ne mi bese omilena poveke odev na kratkite,no brzi disciplini.Vo sekoj slucaj ubavi vreminja! Nate!Na 500 metri ke odmarame! |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ama ke porabotam na toa ushte od sega od sabota ![]() |
|
![]() |
|
Nate pocnav doma da se razgibavam onaka optimisticki rekov e sega ke mu se vratam na trcanjeto posle izvesno vreme pauza...ti se veruva li dobiv vospalenie na muskuli!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() Sovet: koga se raboti za vospaleni muskuli vo pola casha se stava ladna voda i lazica Med se razmatuva dur ne se soedini tecnosta so medot se pie i za 15-20 min ke iscezne bolkata i zategnatosta ![]() |
|
![]() |
|
Ova ke go kopiram i ke go pisam vo lekovi od nasite babicki!
Fala ne sum znaela...
![]() P.s. znaes sto za pocetok moze samo brzo odenje ,a posle ke premineme na druga disciplina!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moze mila prekrasna idea
![]() Kako se zapnavme jas i ti odma pravo bez kondicija na trcanje kako za Olimpijada da se spremame ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Se sekavas li na vremeto barem kaj mene bese taka sekoj trening kako da gi polnev bateriite so pozitivna energija!Sekogas sakav da go zgolemuvam trteningot,sakav se pogolemo opteretuvanje na muskulite,a na kraj najsladok mi bese cajot koj ni go pripremase cickoto na koj ne mu go pametam imeto...na vrakanje nakaj doma treningot mi zavrsuvase so100gr.cokolado.Vreminja,Natalija ubavi vreminja...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Taka mi bese na sekoj trening, trcash tocno 2 Casa i na kraj zastanuvash tupkash vo mesto cekash bash cajce i mu se raduvash na Cokoladoto...ah..Barbi shto Gorenki imam izedeno i pred i posle trening ![]() ![]() Kaj mene treningot bese mnogu zamoren. Sekoe sabajle od 04.30 do 5.30 trcanje pa doma tush spremanje za shkolo. ![]() Najmacno mi bese koga sekoja sabota so trcanje morav da ja iskacam uzgornicata na Vodni i ne smeev da zastanam do Sredno... Koga ke se setam bash onaka se podnasmejuvam ![]() |
|
![]() |
|
Наталија по муабетов ќе испадне дека јас и ти се познаваме и тоа лично!
Да не станува збор за ист клуб...ај тоа на ЛП!
Само да нагласам и јас одев двапати на ден ама некако ни од далеку немав задоволителни резултати затоа стално се вадам со тоа ааа да аматерски тренирам!
Мада што ми беше влезено под кожа...Но со факсот немав баш толку време па со текот на годините си останав на џогинг,а сега и за него едвај наоѓам време!Деца-меца обврски,а и мрза понекогаш!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
da go prasam moderatorot
kade mi e tekstot IDIOT kade e zosto e brisen ne e fer |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Joging e najdobar nacin da se izvrsi emocionalno praznenje,sekogas pomaga i se gubi mnegativnata energija,letovo zogirav i do 10km no za zal sam,ponekogas e potrebno drustvo i za toa. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |