|
И жените се фалат со списокот на љубовници! |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 01.Јуни.2009 во 15:27 |
И жените се фалат со списокот на љубовници!
Собирањето нa сексуални трофеи никако не е само машко хоби. И многу жени имаат мажи само за секс. За какви жени се работи? Што е трофеен секс? Според мислењето на колумнистката на Guardian U.K Памела Стивенсон Коноли таканаречениот трофеен секс е секс кај кој се работи за заведување мажи исклучиво заради сексуално задоволство, а по кое ладнокрвно го отфрлаат. Новинарката на порталот The Frisky, С.Вајтхил тврди дека таквите жени се се повеќе и повеќе. Дали трофејниот секс стана нов тренд помеѓу жените кои не се во брак и дали мажите се всушност жртва на таквиот секс или и самите уживаат во него? Мажите можат да уживаат во таквиот секс само ако сфатат дека бараат само кратка и брза авантура. Жешка акција Жените се повеќе уживаат во состаноците со мажи само заради брза авантура. Некои велат дека во последниве години машките и женските погледи на сексот драстично се променети. Жените ја ставаат кариерата пред чувствата и љубовната врска, додека мажите се повеќе бараат нежност и сигурност. Кај сексот заради трофеј не се работи за само освојување мажи, а потоа за желбата што побрзо да се ослободат од својата ’жртва’, туку се работи за сексуално самоуверени жени кои мислат дека можат да го добијат секој маж кој ќе го посакаат. Се рaзбира, се работи и за гордост, да се дополни списокот на мажи со кој спиеле, бидејќи ги сметаат за своја награда. Трофеен секс за стекнување на самодоверба? Трофејниот секс е само потврдување на сексуалното самопочитување и собирање на награди во поглед на луѓе, локации и начин на секс. Би можеле да го означиме како фетиш, кој кај некои жени е собирање на предмети, односно спомени кои им припаѓаат на мажите со кои спиеле. Многу од нив сакаат само брза авантура во која не сакаат да внесуваат емоции. Доколку мажот сака авантурата да ја претвори во сериозна врска, набрзо би добил негативен одговор. ajjde, vase mislenje, iskustvo.....etc.... |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne..i toa go smetam za mnogu "nisko" bez rzlika dali stanuva zbor za masko ili zensko
jas licno sum nemala takvo iskustvo,kako se pogore navedeno..no sepak,glasav ne
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto e "nisko"...falenjeto ili praenje spisok.....
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сите
Не има и такви кои го разбираме зборот ИНТИМА во неговот вистинско значење |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хммм..имав една такава позната...правеше список, но не се фалеше... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Preziram lugje (bez ogled na polot) koi tragaat po trofei
Toa ne e samodokazuvanje,kaj niv problemot e pokomleksen... |
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таке, Рени.По комплексен... се омешани ниска самодоверба, суета, себичност, танатосов нагон, при некои просто болест- нимфоманиjа
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pagane...istomislenichki sme na povekje polinja
|
|
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И jас тоа го приметив. |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pravenjeto spisok si e licno...mozebi si go pravis kako dokaz sprema samiot sebe
a falenjeto kon drugite...e toa e veke kako sto rekoa clenkite nad mene, dalku pokompleksen problem koj vo sebe gi sodrzi gorenavedenite problemcinja
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а кој го проверува списокот
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum nekoj avanturistichki tip i koga go pravam toa go pravam (ili pravela) od shto sakam/sakala a ne za da go zbogatam "spisokot". Evidencija isto taka ne mi potrebna, toj shto trebalo sigurno e deka se pamti i tamu ke ostane vechno, pa ne mi treba da si zapishuvam. Osven ako ne stanam senilna so vreme. Ama i togash najverojatno ke mi bide za djabe, zoshto nema da mi teknuva zoshto e toj spisok.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Им се сака, и уште ако им се може, си прават како ќе им дувне.
Жени што спијат со мажи чисто од задоволство, нагон и самодокажување се жени кои не сакаат да си го губат времето на „бркање„ на истите. Не ги презирам, зашто како растат годините растат и сексуалните потреби а секој со кој што можеш да имаш секс не значи дека е и материјал за врска. Оваа појава не мора стриктно да е врзана со собирање поени или „трофеи„ туку за самостални сексуално ослободени жени кои немаат обврски спрема никого и ништо го живеат животот онака ко што им одговара. Чист пример-Саманта од Сексот И Градот. Ова мора и таков да си скроен, не може секој. Уште едно нешто-кога сте осамени и со години се трудите да си најдете некој на поштен начин, преку културен флерт и состаноци, работите се одвиваат толку бавно чиниш децении ти треба да сретнеш некој што ти одговара. Сексуално агресивните жени имаат многу поинтензивен и побогат друштвен живот и сигурна сум 100% дека мажите повеќе ги сакаат таквите Изменето од GlenKlouz - 02.Јуни.2009 во 16:46 |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo nek' mi se pofali,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |