|
Совршено дунде за 100 евра |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |||||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 23.Мај.2009 во 19:57 |
||||
Совршено дунде за 100 евра На Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија во Скопје се почесто доаѓаат девојчиња што се незадоволни од преголемите усни или сметаат дека малите усни им висат "Пред извесно време дојде жена во средни години која инсистираше да и ја направиме операцијата веднаш. Ја опериравме, сè помина супер, но за неполни 10 дена таа се врати назад. Ни ја рекламираше вагината, со забелешка дека свијокот и бил многу прав, па морала да го доцртува со креон. Иако барањето беше далеку од реалното, моравме уште еднаш да ја прешиеме, и сè заврши добро", низ смеа раскажува директорката на Пластика д-р Смиља Туџарова - Ѓоргова Светскиот
тренд на хируршка корекција на гениталиите од лани ја тресе и
Македонија. Ако до пред неколку години вагинопластиката воопшто не била
на листата за операции, но и на листата на барања на пациентите, сега
на Клиниката за пластична и реконструктивна хирургија во Скопје, тие
операции се вообичаена постапка. Секако, дополнува д-р Смиља Туџарова -
Ѓоргова, директорка на Клиниката, тоа не е некоја огромна бројка, но и
неколкуте пациентки годишно кај нас се знак дека интересот е во голем
пораст. Со желба и барања да имаат совршени вагини, Македонките за 100
евра и за два часа го добиваат саканото. |
|||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ajmo zimajte kreditce od 100 evra i da si se picnite site
|
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Пред извесно време дојде жена во средни години која инсистираше да и ја направиме операцијата веднаш. Ја опериравме, сè помина супер, но за неполни 10 дена таа се врати назад. Ни ја рекламираше вагината, со забелешка дека свијокот и бил многу прав, па морала да го доцртува со креон. Иако барањето беше далеку од реалното, моравме уште еднаш да ја прешиеме, и сè заврши добро", низ смеа раскажува директорката на Пластика д-р Смиља Туџарова - Ѓоргова
Луѓе нема ништо побудало од суштеството жена на планетава
|
|||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
"Луѓе нема ништо побудало од суштеството жена на планетава"
so kreon ja doteruvala,a?,.. |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mozi i karmince da stavala
Изменето од bounty_hunter - 23.Мај.2009 во 20:12 |
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Брзо ти барем си брз,ама оваа теткава со креонот е да ја ставиш во еден топ и да ја лансираш во орбита околу земјава и да напишеш на неа што напрајла во животот.
И така да си стои во орбита ко вештачки сателит за век и веков и да потсетува на глупоста која само суштество жена може да ја направи.
|
|||||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
поздрав до fiks bounty_hunter brza Сениор brza Сениор Сениор Модератор ееееее сега КОЈ Е НАЈБУДАЛО НА ПЛАНЕТАВА ??? АА?? Изменето од bijonse1 - 23.Мај.2009 во 20:41 |
|||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
da ne ja zgresi nekoj temata
|
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Бијонсе мило друго е зголемување на пенис а друго е цртање на свијок со креон
Те обожавам жими се Бијонсе Изменето од fiks - 23.Мај.2009 во 20:33 |
|||||
|||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Епа фикс ова ти е став од лично искуство или си само полн со стереотипи се` што ќе слушнеш за некоја жена изгледа кај тебе побудува желба и другите жени да ги етикетираш така многу погрешно со еден збор: НАВРЕДА!!! а за тоа до кај може да стигне креативноста на некоја жена, т.е будалштината на НЕКОЈА жена - не коментирам се гледа од текстот. Ми се повраќа од таа..... |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
TAMAN SI E ...... NAJAKA POVRATNA REPLIKA NA TROJCATA MUSKETARI KOJ ( VIDI GORE ) VELAT DEKA ZENSKATA E NAJGGLUPO SUSTESTVO NA PLANETAVA ....ZA TO I TO...SO KREON......ITN... A STO KE KAZETE NA OVA ?? STO SI GO "PRODOLZIL" PA SI GO VRATIL STARIOT ???? PITAM SE PITAM SEGA KOJ E POBUDALO SUSTESTVO NA PLANETATA ?? EDEN NULA ZA MENE ...... Изменето од bijonse1 - 23.Мај.2009 во 20:40 |
|||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Девојки не ме разбирајте погрешно,бисери имало и ќе има ама оваа теткава со креонов бе ова е Бисер на Мудроста да се разбереме.
Не мразам јас жени девојки,ве обожавам иначе
|
|||||
|||||
Anarchy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Jas mislam nikade ne spomnav deka zenata e najglupo sustestvo....ama eve ke kazam za da si ja crtas so kreon ne treba da si glupa, treba specijalen hendikep da si. A za drugo, za sovrseno dunde....zavisi koja kako si ima zamisleno deka treba da e sovrseno....a ako ne vi se svigja slobodno operacija prajte....nemam nisto protiv |
|||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
За разбирање ќе се разбереме само што ти многу лошо си ја формирал мислата.
Жената што го сторила тоа е бисер, тоа е факт, или е збесната или нешто и фали ама лошо е што ги стави сите жени во ист кош на сметка на една глупача што не знаела што сака позз Изменето од Lithium - 23.Мај.2009 во 20:44 |
|||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|||||
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |