|
Осветлување во домот! |
Внеси реплика | страница 123 6> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 03.Мај.2009 во 15:27 |
|
Порано многу сакав лустери арно ама маките за нивно одржување ме натераа да си ставам во цел стан плафоњерки и тек тук по некоја столна. Убавите кристални лустери се одлучив да ги гледам само на слика
Какво е вашето искуство? |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Или нешто вакво
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ех што имаше еден убав лустер кај баба ми,...... тетка ми кога првиот пат си ставала леќи........ го потчукнала од нервоза,.... и толку му беше
и јас сакав да си најдам некој убав за кај мене во соба,... ама или беа ептен детски или минималистичко модерни....... сепак се одлучив за три халогени светилки на обична дрвена подлога, и иста таква ѕидна ламба....... тие што се од велес, можеби го имаат видено лустерот во новиот бутик кај гимназијата....... убавини ( да ти се влезе само лустерот да го видиш ) |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Убави столни ламби
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас имам многу убава столна ламба
поклон ми е за роденден од Анџелинче што може ова моме да направи со тие свои раце, па не можете да замислите. Преубава е! |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Belo, tesko za odrzuvawe ama ubavo izgleda
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A da ja slikas pa da ni ja pokazes da vidime..bas me interesira ...i jas pravam stolni lampi ..
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas sakam da ja slika
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сакам секаде дома да ми биде светло
само само јас дома дигам ролетни............. Инаку имам неонки по две во соба лустерот во детска слабо се користи,само за гледање е |
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лустерот е фантазија каков сјај дава.....милина |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уф...има еден проблем, јас би ја сликала, ама сум смотана па не знам после да ја намалам за да ја ставам тука
|
||
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kejt срцка си
и јас незнам |
||
Внеси реплика | страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |